Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

0 Στο 2010 κρύβεται η αλήθεια για την αιχμαλωσία των δυο στρατιωτικών ……..


(βλέπετε πουθενά την προβλεπόμενη
στις διακρατικές συναντήσεις... ελληνική σημαία;;)


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.................. και πιστευω να καταλαβετε πως εφτασαν......









Στο 2010 κρύβεται η αλήθεια για την αιχμαλώτιση των δυο στρατιωτικών ……..



ξεπούλησαν στην Τουρκία όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα, από την Τoυρκία προς την Ελλάδα μέσω Έβρου

 Θα παλαβώσουμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε. Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο «Βαριοπούλα», τις γέφυρες διάσχισης ποταμών που προμηθεύτηκε η Τουρκία και τις προβοκάτσιες στην Θράκη, το ΓΕΣ θεώρησε πρέπον να παραδώσει τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα στον Έβρο! Το πρόσχημα ήταν η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης (!!)

Αντιγράφουμε την είδηση: Μετά την επίσκεψη, τέλος, του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου ,στην Άγκυρα και τη συνάντησή του µε τον αρχηγό Χερσαίων ∆υνάµεων της Τουρκίας, στρατηγού Ερντάλ Τσεϊλάλογλου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε συνεργασία με τους στρατιωτικούς διοικητές των φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών, παρέδωσε στις 10 Δεκεμβρίου ντοκουμέντα και χάρτες με τα περάσματα στον Τούρκο ακόλουθο Άµυνας, αντισυνταγµατάρχη Σ. Γιουκσέλ, αξιωµατούχο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με σκοπό να «κλείσουν οι τρύπες» που επιτρέπουν στους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

 


 

ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):

"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς"

Προδοσία: ο πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, μαζί με στρατιωτικούς διοικητές του ελληνικού στρατού, (και υπό την καθοδήγηση του ανθ-ελληνικού καθεστώτος, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου 2010, όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας.

____________

21 Δεκεμβρίου, 2010

Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.

Η απίστευτη αυτή παραχώρηση έγινε με σκοπό δήθεν να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η συμφωνία για την παραχώρηση αυτών των χαρτών με τα μυστικά περάσματα έγινε κατά την επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην Άγκυρα και τη συνάντηση που είχε εκεί χερσαίων δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγό Έρνταλ Τσεϊλάλογλου.

Η παράδοση αυτών των πολύ σημαντικών απόρρητων χαρτών γίνεται σε μία εποχή που η Τουρκία προμηθεύεται ειδικά οχήματα που μπορούν αν μετατραπούν σε γέφυρες για το πέρασμα δυνάμεων και τεθωρακισμένων από τον ποταμό Έβρο για την Ελλάδα.

Έτσι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα υποκύπτει στις δήθεν προσπάθειες αντιμετώπισης των μεταναστών που έρχονται από την Τουρκία παραδίδοντας πολύ σημαντικούς χάρτες που αποκαλύπτουν τα μυστικά περάσματα στον ποταμό Έβρο.
________________

Να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή που πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό στους "γείτονες", το 2010 μπήκαν στην Ελλάδα από την Τουρκία 47.088 παράνομοι μετανάστες ενώ το 2011 σύμφωνα με τη Frontex, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010».

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30% σε σύγκριση με το 2011, καθώς πέρασαν στο ελληνικό έδαφος

Την περασμένη χρονιά ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010» όπως σημειώνει και η Frontex

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30%, των παρανόμων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, σε σύγκριση με το 2011.

Για ποιό λόγο παρέδωσαν απόρρητους χάρτες υψίστης εθνικής ασφαλείας, σε χώρα που επιβουλεύεται την πατρίδα μας;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου