Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

0 ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!!! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!




ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2 ώρα:14:00

ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ!! Διοργανωτής είναι: ο Ελληνικός Λαός , ομιλητές:
ο Ελληνικός Λαός.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2 ώρα:14:00 ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ!! Διοργανωτής είναι: ο Ελληνικός Λαός , ομιλητές:

ο Ελληνικός Λαός. Κατέλυσαν βίαια το Σύνταγμα, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το ΟΧΙ του λαού στο Δημοψήφισμα, διέπραξαν το βαρύτατο αδίκημα της Εσχάτης προδοσίας
κατά της χώρας μας, καταπάτησαν τ΄ανθρώπινα δικαιώματα, έδιωξαν τα παιδιά μας απ΄τη χώρα τους, λεηλατούν τις περιουσίες μας και τώρα παραδίδουν στεγνά τη Μακεδονία μας αδιαφορώντας για το μεγαλειώδη Συλλαλητήριο του Ελληνικού λαού!

Χάρη στην ανοχή μας τα ισοπέδωσαν όλα,αλλά ως εδώ! Η ανοχή μας εξαντλήθηκε!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΒΆΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ Ν΄ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Την Κυριακή 25/2 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ , ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΚΡΟΦΩΝΑ,,!! ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!

ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ , ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΑΠ΄ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…..

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου