Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

2 Γράμμα ενός εγγονού αντάρτη ….προς τους αριστερούς απογόνους των συμπολεμιστών του παππού του, για την 4η Φεβρουαρίου…



Ο παππούς μου, το 42, βγήκε στα βουνά και πολέμησε για την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία… 


Δυο θειοι μου κρεμάστηκαν στην παραλία του Ωρωπού από τους γερμανούς, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ  ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ… που δυστυχώς είχαν προδώσει οι γερμανοτσολιαδες … δλδ η διορισμένη κυβέρνηση των γερμανών ….όπως και σήμερα οι διορισμένοι από το ΔΝΤ…..


Ορέ, τι αριστεροί είσαστε εσείς που δεν συμμετέχετε στο συλλαλητήριο της Κυριακής ή ανακοινώνεται να κάνετε αντί συγκέντρωση……

Βρε λησμονήσατε ότι στην κατοχή τους γερμανούς τους στήριζε η χωροφυλακή και οι δοσίλογοι …….οτι οι υποταγμένοι συνέχισαν και εργάζονταν στις τότε  δημόσιες υπηρεσίες…. .δλδ επί της ουσίας στήριζαν την δωσίλογη κυβέρνηση…

Εμείς οι απόγονοι όλων αυτών που παράτησαν τις οικογένειες τους, τις περιουσίες τους, που γέμισαν ψείρες και κοιμόντουσαν στις σπηλιές και στα λαγούμια, που έδωσαν το αίμα τους για την Πατρίδα, που άφησαν τα όνειρα τους για οικογένεια και παιδιά για την Ελευθερία Της   …είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτή την δήθεν Κυβέρνηση που παρουσιάζετε και ως δήθεν  αριστερή να μας προσβάλουν …να προσβάλουν και να αμαυρώνουν τους παππούδες μας, τον αγώνα τους και την αριστερά …θα αφήσουμε τους δοσίλογους να προσβάλουν τα Πιστεύω μας και να μας παρουσιάζουν στον Ελληνικό Λαό …ως ΝΕΟΥΣ ΧΥΤΕΣ/ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣΣ…..

ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΤΗΝ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, να ενωθούμε με τον ΛΑΟ και να σταματήσουμε το τρίξιμο των κοκάλων των προγονών μας από αυτή την ψευτό αριστερά……….
Αφιερωμένο στην μνήμη του παππού μου και των θείων μου…..ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΜΟΥ  ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

Αυτοί που λένε το αντίθετο ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ είναι απόγονοι των δωσίλογων και όλων αυτών που κατέβηκαν από το βουνό με ΧΡΥΣΟ……….


                                                                                                                 Ο ΑΝΤΥΠΑΣ

Πηγη από e- mail που μας έστειλαν

2 σχόλια:

antetompoulo είπε...

τι λες βρε @@@ για ποια πατριδα αγωνιστηκαν τα κουμμουνια? η λεξη πατριωτισμος τους προσβαλει και αν δεν το ξερεις ρωτησε εναν απο αυτα τα σκυλια να στο πει

tasos2222 είπε...

Σας δείχνω εδώ κατατεθειμένη και υπό μορφή καταγγελίας η οποία και εκπροσωπεί τις επίσημες και με σαφήνεια διατυπωμένες μέσα σε αυτήν θέσεις των Συλλαλητηρίων. Διαβάστε την όλοι (την έχω αναρτήσει και στον τοίχο μου ..και όποιος διαφωνεί σε κάτι, να το πει εδώ.
https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/posts/10211300036316582....

Δημοσίευση σχολίου