Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

1 Χλευάζουν και προσβάλλουν τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος !

Σε ένα άρθρο του Γιώργου Μάστορα με τίτλο.....
 «Χλευασμός και προσβολή της Σταύρωσης του Χριστού από μοντέλο που θαυμάζει την Μέρκελ»,
αναφέρονται τα ακόλουθα :
«Πατώντας πάνω στην λογική της παράνοιας που διέπει την «πολιτική ορθότητα», σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ως προσβολή για τους μουσουλμάνους, αλλά
δεν υπάρχει κανένα θέμα στο να προσβάλλεις την Πίστη των Χριστιανών, σε μια άκρως προκλητική και σίγουρα εκτός τόπου και χρόνου φωτογράφιση προέβη Γερμανίδα μοντέλο, παρουσιάστρια και μέλος του κόμματος της Μέρκελ, Σοφία Τομάλα, αναπαριστώντας την Σταύρωση του Ιησού, λίγες μέρες πριν από τον εορτασμό της Γέννησής Του.
Για μερικές εκατοντάδες ευρώ η 28χρονη δέχτηκε να ποζάρει ημίγυμνη πάνω σε έναν σταυρό, σαν τον Ιησού, στο πλαίσιο διαφήμισης του online πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών Lottohelden, με το σλόγκαν «Τα Χριστούγεννα γίνονται τώρα ομορφότερα».
«Η πίστη δεν σημαίνει για μένα τίποτα. Πιστεύω σε μένα και πιστεύω στο κάρμα. Στο καλό και το κακό.
Όταν έχει κάποιος ως αρχή να είναι καλός απέναντι στους άλλους ανθρώπους, τότε αυτή είναι δική μου πίστη» δηλώνει η ίδια στην «Bild».
Ερωτηθείσα για τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η φωτογράφισή της από τους χριστιανούς, η Τομάλα επισήμανε πως είναι μεγαλωμένη σε οικογένεια της ανατολικής Γερμανίας, όπου ο θεσμός της Εκκλησία δεν είναι ισχυρός.
Η Σοφία Τομάλα έγινε γνωστή μέσα από την γερμανική βερσιόν του Dancing with the stars» το 2010 και πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μέλος του Κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, δηλώνοντας μεγάλη φαν της Άνγκελα Μέρκελ.
Το κυριότερο είναι ότι η πρόκληση αυτή πέρασε σχεδόν ασχολίαστη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία όμως δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε πώς θα αντιδρούσαν εάν κάποιος επιχειρούσε να προσβάλει πρόσωπα και σύμβολα της μουσουλμανικής ή εβραϊκής θρησκείας».
Πολλά εύγε στον εξαίρετο αρθρογράφο Γιώργο Μάστορα που μας πληροφόρησε για την επαίσχυντη προσβολή της Σταύρωσης του Υιού του Θεού και Σωτήρα μας.
Τα σχόλια δικά σας !
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

1 σχόλια:

ορφανιδης παντελης είπε...

μπραβο κοριτσι μου. εχεις πολυ ωραιο σωμα να το χρησιμοποιησεις και σε ανωτερα ωστε να βγαλεις οσα χρηματα μπορεις. μυαλο ομως δια να εχεις και να το χρησιμοποιησεις σωστα θελει κοπο αγωνα θεληση αλλα και να αποκτησεις λιγη ροπη προς την λογικη ροπη προς την καλωσυνη.μεσα εις την νεα ταξη δεν μπορουν να υπαρχουν αυτα. 6942076028 παντελης ορφανιδης

Δημοσίευση σχολίου