Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

0 ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΦΙΛΟΣ: "Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους και αυτό το δώρο της ελευθερίας μας ορίζει υπεύθυνους για τις πράξεις μας απέναντι στον εαυτό μας στην κοινωνία και στον ΘΕΟ. ''


Καλοί μου φίλοι ευλογία Κυρίου.
Καταθέτω το παρακάτω κείμενο αφιερωμένο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει δημοκρατία και τι Θεός.



Αφιερωμένο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορία μας η την γνωρίζουν και προσπαθούν με λύσσα να την αλλάξουν.
Αφιερωμένο σε ανθρώπους που προσπαθούν να με κάνουν να δω το αφύσικο φυσικό και το φυσικό αφύσικο.
Αφιερωμένο σε όλους εσάς για να ξυπνήσω συνειδήσεις.
Ελπίζω να βρεις δέκα πέντε λεπτά και να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο πριν πατήσεις λάϊκ.
Να έχετε την ευχή μου και την ευλογία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.





Το καλύτερο αύριο οικοδομείται με την σωτήρια της αθάνατης ψυχής μας από τον αναστημένο χριστό και όταν βιώνουμε ορθόδοξα την ανάσταση του με ταπεινό φρόνημα και έργα αγάπης και δικαιοσύνης προς τον συνάνθρωπο, γιατί τότε θα βρούμε τρόπο δημοκρατικά και αξιοκρατικά να αναδείξουμε τους αξιότερους πολίτικους.
Πρώτα θα αντιμετωπίσουμε την πνευματική και ηθική κρίση της κοινωνίας μας με την χάρη του Θεού και μετά την οικονομική, την πολίτικη, την περιβαλλοντική και όλες τις άλλες κρίσεις και σαπίλες της διαφθοράς και απληστίας του πολίτικο-οικονομικού συστήματος.
Μην περιμένουμε να αγιαστούμε στην άλλη ζωή και να δούμε τον παράδεισο αν εδώ δεν προσπαθούμε να τα καταφέρουμε με την χάρη του Θεού να βιώσουμε από αυτή την ζωή την Ανάσταση του Χριστού και να οικοδομήσουμε την κοινωνία αγάπης και δικαιοσύνης Χριστού στην καθημερινότητα μας, στην κοινωνία μας.
Η ζωή των πρώτων χριστιανών είναι Δημοκρατική, Ελεύθερη με Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αγάπη Χριστού .
Κοινωνία αγάπης και δικαιοσύνης χριστού χωρίς ήθος Χριστού και χωρίς άγιους δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε.
Πρώτα θα αλλάξουμε τον εαυτό μας με την χάρη του Θεού για να αλλάξουμε και την κοινωνία αφού απαλλαγούμε από την απληστία και τα πάθη μας και μοιράσουμε δικαία όλα τα πνευματικά και υλικά αγαθά με αγάπη και δικαιοσύνη χριστού.
Σήμερα με την παγκοσμιοποίηση, την επερχόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση, την οικουμενική πανθρησκεία και το χάραγμα του αντίχριστου 666 είναι απαραίτητη η ιστορική μνήμη για να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια λαίλαπα, διακυβέρνηση του αντίχριστου σιωνισμού και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό διατήρησε ο Θεός και η στρατηγός Πανάγια μας ισχυρό για πάνω από 1000 χρονιά.
Τον άγιο πατριάρχη Γρηγόριο τον πέμπτο τον κρέμασαν οι Τούρκοι όταν ξεκίνησε η επανάσταση και μην είμαστε ανιστόρητοι και δεχόμαστε την προπαγάνδα των σιωνιστών.
Τον Κολοκοτρώνη δεν τον αφόρισε κάνεις και μην ακούμε τα ψέματα των σιωνιστών γιατί ο πατριάρχης τότε κορόιδευε τον σουλτάνο και ήταν μέλος στην «φιλική εταιρεία» που προετοίμαζε την επανάσταση.
Την εθνική μας συνείδηση, την γλωσσά, την παιδεία και την ορθόδοξη πίστη μας διατήρησε στα 400 χρονιά σκλαβιάς η ορθόδοξη εκκλησία και το πατριαρχείο και λίγα χρονιά πριν από την επανάσταση του 1Θ21 ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ισαπόστολος και εθνομάρτυρας ίδρυσε πάρα πολλά σχολεία για να έχει παιδεία το ελληνικό γένος και να αποτινάξει τον τουρκικό ζυγό και για αυτό τον σκότωσαν ουσιαστικά οι σιωνιστές που τον κατέδωσαν στους Τούρκους.
Χωρίς αναστάσιμο ορθόδοξο ήθος χριστού δεν μπορούμε να βιώσουμε την ανάσταση του ούτε να σώσουμε την αθάνατη ψυχή μας και την Ελλάδα μας.
Ως αληθινοί ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί έχουμε μοναδικό αιώνιο βασιλέα τον χριστό και δεν προδίδουμε το Θείο δώρο της ελευθέριας μας για κανένα.
Την γενοκτονία και την πυρπόληση της Σμύρνης την βαπτίζουνε «συνωστισμό στην προβλήτα του λιμανιού της Σμύρνης» οπού έτρεχαν να σωθούν οι Έλληνες, πηδώντας στην θάλασσα, από την μανία των εκκαθαρίσεων του εθνικιστή Κεμάλ.
Είναι απλώς η προπαγάνδα των αντίχριστων μασόνων διεθνών σιωνιστών ληστών τοκογλύφων που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα με το δντ και τα μνημόνια γιατί μισούν την Ελλάδα και την ορθοδοξία και προσπαθούν να δίνουν στο ψέμα τους νομιμότητα, όπως νομίζουν…
Γιατί χύσαμε αναλογικά το περισσότερο αίμα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και είχαμε μεγάλες ανθρωπινές και υλικές καταστροφές από τους ναζιστές Γερμανούς σε χωρία και πόλεις και δεν πήραμε ποτέ τις αποζημιώσεις από την γερμάνια η οποία μάλιστα είχε πάρει και αναγκαστικό δάνειο από την Ελλάδα και άδειασε κυριολεκτικά το θησαυροφυλάκιο της επί κατοχής?
Γιατί με τον εμφύλιο στην Ελλάδα χάσαμε τον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης που ξερίζωσαν βίαια οι Τούρκοι ενώ εμείς αλληλοεξοντωνόμασταν;
Γιατί είχαμε μετανάστευση και συσσώρευση του μισού πληθυσμού στην Αθήνα και γενικά σε λίγα αστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και ερήμωση των χωρίων και επαρχιών μέχρι και σήμερα με ανάλογη πτώση της αγροτικής παράγωγης χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη βιομηχανική ανάπτυξη;
Μήπως αντιταχθήκαμε συλλογικά στον δολοφονικό νομό (για τα αθώα αγγελούδια μας) των εκτρώσεων;;
Γιατί οι ελάχιστες μασονικές οικογένειες με την ευλογία της σιωνιστικής λέσχης μπιλτεμπεργκ κυβερνούν την Ελλάδα και με τα δάνεια, τις προμήθειες και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες μεγαλοεργολάβους του δημοσίου και τις μίζες τους έφθασαν την Ελλάδα μέσα σε μερικές δεκαετίες στο χείλος της καταστροφής και της πτώχευσης όπως λένε;
Γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο ενταγμένοι στην οικουμενική πανθρησκεία του αντίχριστου;
Αν και φαίνεται να είναι αργά πλέον να μεταβάλλουν την στάση τους όσοι είναι μέλη της οικουμενικής πανθρησκείας και κάνουν πως δεν το γνωρίζουν, δεν θα αποδειχτούν όλοι ίδιοι ελπίζω και σίγουρα δεν ήταν όλοι ίδιοι στο παρελθόν.
Ας μην ξεχνάμε τον εθνομάρτυρα άγιο πατριάρχη Γρηγόριο Ε΄ και τον άγιο εθνομάρτυρα Κοσμά τον Αιτωλό που θεμελίωσε με το έργο του και την ίδρυση πολλών σχολείων την παιδεία του σκλαβωμένου έθνους για να αναστηθεί και να επαναστατήσει ως ελεύθερο γένος υπέρ πίστεως και πατρίδος, για του χριστού την πίστη την άγια και της πατρίδος την ελευθέρια…
Ωστόσο, που είναι σήμερα ένας Παπαφλέσσας;
Υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουμε ποτέ από τον λήθαργο της ιστορικής μας μνήμης και την προπαγάνδα των ΜΜΕ;;;
Η ιστορία δεν μας διδάσκει τίποτα όταν δεν την βλέπουμε σφαιρικά και με «ορθόδοξη διάκριση»…
Το γεγονός ότι τα κόμματα της άβουλης βουλής των δοσίλογων βο(υ)λεφτών προδώσαν την δημοκρατία και την εθνική μας κυριαρχία στο δντ και στην τρόικα λόγω της απληστίας τους και της οικογενειοκρατίας δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάλο το δημοκρατικό πολίτευμα και ότι πρέπει να έχουμε έναν δικτάτορα η έναν ασύδοτο μονάρχη για να επιβάλλει ανελεύθερα το αγαθό που δήθεν γνωρίζει καλύτερα από τον υποτιθέμενο ανήθικο λαό που οι πολίτικοι ταγοί εκμαύλισαν.
Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους και αυτό το δώρο της ελευθερίας μας ορίζει υπεύθυνους για τις πράξεις μας απέναντι στον εαυτό μας στην κοινωνία και στον ΘΕΟ.  Γιατί αν δεν ήμασταν ελεύθεροι δεν θα ήμασταν υπεύθυνοι για τι αμαρτίες μας αλλά ακριβώς επειδή είμαστε ελεύθεροι κρινόμαστε για τις αμαρτίες μας δίκαια από τον Άγιο Θεό.
Η Δημοκρατία λοιπόν είναι το πολίτευμα που σέβεται την ελεύθερη βούλησή μας καθώς αποφασίζει η πλειοψηφία των πολιτών για την ζωή της κοινωνίας και είναι το πολίτευμα που ταιριάζει σε ελεύθερους χριστιανούς γιατί ο Θεός δεν είναι δικτάτορας και θέλει να είναι ελεύθερη η βούληση των ανθρώπων.
Ωστόσο για να υπάρχει αληθινή δημοκρατία, δικαιοσύνη και ελευθερία πρέπει η πλειοψηφία των ανθρώπων που αποφασίζει για το κοινό καλό να διακατέχεται από ήθος Χριστού, διαφορετικά η Δημοκρατία μετατρέπεται σε οχλοκρατία.  Μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία του όχλου των εβραίων αποφάσισε την σταύρωση του Χριστού όταν ο Πόντιος Πιλάτος τους ρώτησε να επιλέξουν ποιός από τους δύο θα σταυρωθεί, ο Χριστός ή ο Βαραββάς και ο όχλος ζήτησε να σταυρωθεί ο Χριστός!!!
Το αντίχριστο σύστημα παράγει άπληστους τυχοδιώκτες και «φτωχοδιάβολους» γιατί Θέλει να ζούμε χωρίς Χριστό και να χάσουμε όλοι την αιωνία ψυχή μας.
Μας σκοτώνουν και διασύρουν την δημοκρατία οι δήθεν δημοκράτες, που φέρνουν και χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες στο σκλαβοπάζαρο τους για να μας ληστεύουν πιο εύκολα, «να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας» και να έχουν την υποταγή μας ώστε να μας ληστεύουν ανενόχλητοι.
Η δημοκρατία είναι δυνατόν να ανέχεται τον φασισμό και την κατάργηση της δημοκρατίας και ελευθέριας;
Η αληθινή ελευθέρια και δημοκρατία είναι η βασίλεια της σταυροαναστάσιμης αγάπης του Χριστού, ας την βιώσουμε εδώ στην γη αγαπώντας με όλη μας την ψυχή τον Χριστό και αγαπώντας θυσιάστηκα και σταυροαναστάσιμα τον πλησίον για να κατανοήσουμε με την χάρη του Θεού και την φώτιση του άγιου πνεύματος την Αγία Γραφή.
Γιατί ο Θεός αγάπη εστί.
Υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα αν είμαστε ανιστόρητοι η όταν άθεοι αντιδημοκρατικοί κυβερνούν;
Κυβερνά το δντ και η τρόικα φανερά, έχει καταλυθεί το σύνταγμα και η δημοκρατία και με το μνημόνιο της ντροπής η ανύπαρκτη μασονική κυβέρνηση κατέλυσε την εθνική κυριαρχία καθώς με τα άρθρο 14 παρ. 5 της δανειακής σύμβασης του μνημονίου η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ ορών από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας.
Περισσότερη δημοκρατία υπήρχε στα χρονιά του Βυζαντίου που ο λαός επαναστατούσε και έδιωχνε ακόμα και αυτοκράτορες όπως τον «μοιχό» Κωνσταντίνο στ΄, ο οποίος μετά την επανάσταση του λάου έχασε την εξουσία αφού τυφλώθηκε μάλιστα.
Αν είμαστε ανιστόρητοι όχι μονό θα βιώσουμε μεγαλύτερο Ψυχικό πόνο άλλα η πατρίδα μας Ελλάς (αν δεν εξαφανισθεί) θα πονέσει περισσότερο και δεν θα βιώσουμε ποτέ την αληθινή δημοκρατία.
Όσο για το γιαταγάνι με τα κομμένα κεφάλια ας θυμηθούμε ότι ο Κολοκοτρώνης έλεγε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» άλλα όταν οι οπλαρχηγοί στην διάρκεια της επανάστασης θέλησαν να κυνηγήσουν τους κοτζαμπάσηδες και προεστούς ως φορείς της προηγουμένης εξουσίας, τότε ο Κολοκοτρώνης μπήκε μπροστά και τους έσωσε λέγοντας ότι με τον εμφύλιο πόλεμο θα χάσουμε την Ελλάδα. το ευχαριστώ ήταν ότι τον έβαλαν φυλακή οι προεστοί αργότερα.
Μπορούμε να βιώσουμε την κοινωνία αγάπης και δικαιοσύνης του χριστού αν δεν αποκτήσουμε με την χάρη του Θεού το σταυροαναστάσιμο ήθος του χριστού;
Μπορεί να υπάρξει αληθινή δημοκρατία και ελευθέρια χωρίς ήθος χριστού;
Αν αγαπάμε αληθινά την Ελλάδα πρέπει να αναδείξουμε αξιοκρατικά νέους αληθινά δημοκρατικούς πολίτικους με ήθος χριστού.
Το ερώτημα είναι: Διαθέτουμε σήμερα ως λαός ήθος χριστού για να επιλέξουμε πολίτικους με ήθος Χριστού; η μήπως μας αξίζουν οι υλιστές αντίχριστοι δικτάτορες που αφαιρούν το δώρο της ελεύθερης βούλησης που μας χάρισε ο Θεός γιατί δεν βιώνουμε την αναστάσιμη κοινωνία αγάπης και δικαιοσύνης του Χριστού;
Αν αγαπάμε αληθινά την Ελλάδα πρέπει να αναδείξουμε αξιοκρατικά νέους αληθινά δημοκρατικούς πολίτικους με ήθος Χριστού, δηλαδή να μην κοιτάμε μονό το ατομικό συμφέρον μας άλλα το κοινωνικό και να ενδιαφερόμαστε για την σωτήρια της αθάνατης ψυχής μας.
Μία χωρά όπως η Ελλάδα τόσο πλούσια πνευματικά με τόσους άγιους πατέρες και την ιερή ορθόδοξη παράδοση της μπορεί να είναι φτωχή;
Πνευματικά αν πτωχεύσουμε εντελώς, αν δεν έχουμε ήδη πτωχεύσει, πως θα σώσουμε την αθάνατη ψυχή μας χωρίς την χάρη του αναστημένου Χριστού στην ζωή μας;
Χωρίς ήθος χριστού δεν υπάρχει ελευθέρια, δημοκρατία και πατρίδα.
Πόσοι βο(υ)λευτες δεν έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και είναι ανιστόρητοι αντίχριστοι μασόνοι σιωνιστές;
Ποίοι ξεφτίλισαν την δημοκρατία και την ελευθέρια και την έκαναν χειρότερη από την δικτατορία και την μοναρχία;
Χωρίς ήθος χριστού τίποτε αγαθό δεν μπορεί να γίνει.
Γιατί το πρώτο πολίτικο σύνταγμα των Ελλήνων (του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη, του Καραϊσκάκη… των ηρώων αγωνιστών.) στην Επίδαυρο μετά την επανάσταση του 1821 ήταν το πιο δημοκρατικό και φιλελεύθερο σε όλη την Ευρώπη και στην πρώτη σελίδα του έγραφε: «εις το όνομα της άγιας και ομοουσίου και αδιαίρετου τριάδος».
Ορθοδοξία-Ελευθέρια η Θάνατος
Γιατί οι Έλληνες πολεμάμε υπέρ πίστεως και πατρίδος, πρώτα για του Χριστού την ορθόδοξη πίστη την άγια και μετά για της πατρίδος την ελευθέρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου