Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

0 Μετά το Βέλγιο και στη Γαλλία η Lidl κατέβασε τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης στα προιόντα της. ΣΚΑΝΔΑΛΟ: οι πολυεθνικές Nestlé, Danone,Carrefour κ.α εκτός της Lidl αφαίρεσαν σταυρούς από εκκλησίες της Σαντορίνης....Σκύλευσαν το ναό της Ανάστασης στην Οία..

H AΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ LIDL



Μετά το Βέλγιο αποκαλύπτεται ότι η γερμανική αλυσίδα Lidl κατέβασε τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης στις συκευασίες ελληνικών προιόντων της και στη Γαλλία.

Σύμφωνα με το Χριστιανικό Παρατηρητήριο 2.9.17 ένας αναγνώστης ο E. L. έστειλε στο site μια φωτογραφία που τραβήχθηκε χθες από ένα κατάστημα Lidl στο Paimpol στην Côtes-d’Armor στη Γαλλία. Φαίνεται καθαρά ότι στη συσκευασία ενός κατεψυγμένου προιόντος της “ελληνικής ” γκάμας Eridanous, ο σταυρός του τρούλου της φημισμένης ορθόδοξης εκκλησίας της Ανάστασης στην Οία στο νησί της Σαντορίνης “σβήστηκε”…Observatoire de la christianophobie 2.9.17

ΥΓ σε συνεχή ροή όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή μεταφέρουμε τις διεθνείς αντιδράσεις για την αρπαγή των σταυρών από τους τρούλους των ελληνικών εκκλησιών που διέπραξε η Lidl.Και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα ώσπου κάποιος αρμόδιος της ελληνικής Πολιτείας και
Εκκλησίας ευαισθητοποιηθεί -τοποθετηθεί και κινήσει διαδικασία για την άμεση απόσυρση από τα ράφια των Lidl των »μαιμού » ελληνικών τοπίων αφού πάσχουν από αλλοίωση και δηλητηριάζουν με πνευματική σαλμονέλα.










ΣΚΑΝΔΑΛΟ: οι πολυεθνικές Nestlé, Danone,Carrefour κ.α εκτός της Lidl αφαίρεσαν σταυρούς από εκκλησίες της Σαντορίνης....Σκύλευσαν το ναό της Ανάστασης στην Οία



Απίστευτο κυνήγι κατά των σταυρών σε Lidl, Danone, Nestlé, Carrefour, κλπ ! »« Οι δύο τρούλοι της Ανάστασης της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας στο χωριό Οία της Σαντορίνης στην Ελλάδα προσφέρουν ένα τοπίο που πολύ συχνά χρησιμποιήθηκε στη διαφήμιση. Μόνο που ορίστε υπάρχει μια λεπτομέρεια που θέτει τώρα πρόβλημα στους διαφημιστές : υπάρχουν σταυροί πάνω στο τρούλο της εκκλησίας ! Έτσι η αλυσίδα LIDL, στο Βέλγιο (και όχι μόνο) δεν διστάζει να ρετουσάρει τη φωτογραφία ! Και αυτή δεν είναι η μόνη όπως θα δούμε μετά.



Αλλά και η πολυεθνική Nestlé (η μεγαλύτερη παραγωγός ειδών διατροφής παγκοσμίως, με ετήσιο τζίρο 60δις δολλάρια) υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα απάλειψε τους σταυρούς από τις ελληνικές εκκλησίες της Σαντορίνης σε συσκευασίες με ελληνικά προιόντα:





Και η γνωστή φίρμα γαλακτομικών προιόντων Danone επανέλαβε την ίδια ενέργεια λογοκρισίας θρησκευτικών συμβόλων διαγράφοντας τους σταυρούς πάλι από το επίμαχο τοπίο της Σαντορίνης:



Έπειτα είναι η σειρά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour να διαγράψουν από τςισ συκευασίες ελληνικών προιόντων τους σταυρούς από το ίδιο ελληνικό τοπίο:



Και η Walmart :



Και η Lynos :



Contre-Info.com,1.9.2017



Η αγορά επιβάλει τους νόμους της, οι πολυεθνικές δρουν ανεξέλεγκτα και είναι αυτές που καταποντίζουν τον κυκλαδικό πολιτισμό, την ιστορική μνήμη, την πολιτισμική κληρονομιά και ταυτότητα που κατακρεουργούν την γραφικότητα των ελληνικών αιγαιοπελαγίτικων τοπίων.

Πηγή





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου