Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

0 Ευχή και ευλογία και απο τον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, για την συγκέντρωση στις 21/5/17..

••• ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΗΣ ΚΑΤΕΥΟΔΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΦΑΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00 στα Προπύλαια Αθηνών ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ +ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΘΟΔΙΟ.



▪ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...!!!

▪ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΤΕΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ από τον Κάθε έναν Πολίτη «Του Θέλειν Ζήν Ελευθέρως και Αξιοπρεπώς» και τον Κάθε έναν Χριστιανό «Του θέλειν Ομολογείν Χριστώ Τω Θεώ».

▪Είναι Αποδεδειγμένα Παράνομο, Αντισυνταγματικό, Αντίχριστο και Διακινδυνέυει την ασφάλεια των ανθρώπων ως πολίτες, ως καταναλωτές, ως αυτοβούλων όντων, ως αξιοσεβάστων υπάρξεων και ως παιδιά του Θεού ...!!!

▪ΟΧΙ στήν νεοεποχίτικη τακτική τῆς ἀντιστροφῆς τῆς ἀλήθειας καί τῆς προβολῆς τοῦ ψεύδους ὡς μίας νέας τεχνητῆς ἀλήθειας...
Εἶναι ἡ ἴδια αὐτή νεοεποχίτικη τακτική τῆς στοχοποίησης καί τῆς ἐνοχοποίησης, τοῦ χαρακτηρισμοῦ καί τοῦ στιγματισμοῦ ὅλων τῶν ἀντιφρονούντων μέ στόχο τήν τελική ἐξουδετέρωσή τους...

▪ Η ἐλευθερία τοῦ προσώπου εἶναι τό ὕψιστο ἀγαθό πού δωρήθηκε ἀπό τόν Θεό στόν ἄνθρωπο πού τόν δημιούργησε κατ’ εἰκόνα Του.

▪Αὐτό πού ἐπιχειρεῖται εἶναι νά συνθλιβεῖ τό ἀνθρώπινο πρόσωπο, νά συνθλιβεῖ καί νά ἐξουδετερωθεῖ ἡ ἀθάνατη ψυχή του. Αὐτό πού ἐπιθυμοῦν εἶναι νά δημιουργήσουν μεταλλαγμένους ἀνθρώπους, ἄψυχους, ἀπνευμάτιστους καί ἀνερμάτιστους, χωρίς πνοή, χωρίς θέληση, χωρίς ἐλπίδα καί σκοπό, χωρίς νά βλέπουν καί νά προσδοκοῦν τόν Οὐρανό. Νά δημιουργήσουν ἀνθρώπους πού θά λειτουργοῦν ὡς μαριονέτες, ὡς ἄψυχες μονάδες παραγωγῆς, ὡς οἰκονομικά ἀναλώσιμα μεγέθη.”

▪Η Εκκλησία πρέπει να πάρει επιτέλους μια θέση σωστή. Να μιλήσει, να εξηγήσει στους πιστούς, για να καταλάβουν ότι, αν πάρουν την ταυτότητα, αυτό θα είναι πτώση μεγάλη ...!!!

▪Η νέα ταυτότητα,η λεγόμενη και "Κάρτα του Πολίτη",θα είναι θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας απένειμε.
Δεν πρέπει να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μας, μιά παγκόσμια σκλαβιά !!!

▪Εὐχόμεθα ἡ Χάρις τοῦ Ἁγίου Τριαδικοῦ Θεοῦ, διά πρεσβειῶν τῆς Ἐφόρου τοῦ Ἁγιωνύμου Ὄρους Αθω, Ὑπεραγίας Δεσποίνης ἡμῶν Θεοτόκου και Αειπαρθενου Μαρίας καθώς και των οσιων Αγιορειτών Εσφιγμενιτών πατέρων να ευλογήσει και σκεπάσει ολους τους συντελεστές της διοργανωσης καθώς και όλους οσους παραστούν στην ειρηνικη ομολογιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ....

▪Η Παρουσία ολων των Ελληνων πολιτών ειναι συνειδητά και ομολογιακά επιβεβλημένη...!!!

Ευχαριστούμε τον Γέροντα Μεθόδιο τον υιό της βροντής για την ευχή και ευλογία του και την στήριξη του στην προσπάθεια όλων των Ελλήνων κατά της Κάρτας του Πολίτη για μια επιτυχημένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας …..

▪fb.Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou....

----------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
– ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
- ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

Έλληνες-Ελληνίδες,

Η συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017 στα Προπύλαια Αθηνών διοργανώνεται από Εσάς με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας , των ελευθεριών μας και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας, δίνοντας πολλοί από αυτούς είτε την ζωή τους, είτε τα παιδιά τους για τα προαναφερθέν.

Στην συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017, θα παραμείνουμε έως αργά έξω από την Βουλή για να υπερασπιστούμε/βροντοφωνάξουμε/ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας :

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της φράσης «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας» που θα επιφέρει, πέρα των άλλων, ακόμα και την αλλοίωση του Εθνικού μας Συμβόλου

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , που σύμφωνα με το ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, είναι ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….Ο Πατροκοσμάς έδωσε την ζωή του , εμείς καλούμαστε άπλα να τιμήσουμε /υπερασπιστούμε τον Αγώνα του…

Η συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανέναν …μόνο σε Εσάς…..

Για αυτό την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, όλοι να κρατούμε μια Ελληνική Σημαία και το κερί της Αναστάσεως για να φωτίσουμε τον δρόμο της ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Έθνους μας, της Ελευθερίας μας και την αναζωπύρωση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας…..

Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του, για να ελευθερωθούμε το 1821 και προς Τιμή Του, οι πρόγονοι μας, συμπεριέλαβαν στο Σύνταγμα την φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας»……..Εμεις δεν θα αφήσουμε την Μνημονιακη Βουλή να αθετήσει την υπογραφή μας….


https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/?fref=ts

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου