Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

0 «make gay love και σε καμία περίπτωση war»-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ (ΞΕΝΟΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ – ΨΕΥΔΟΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ)



Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με χιλιάδες χημικές ουσίες, μέσω της τροφής, των αντικειμένων που μας περιβάλλουν και του αέρα που αναπνέουμε. Τα τοξικά απόβλητα των βιομηχανιών αποβάλλονται στη θάλασσα, απ’ όπου γίνονται κομμάτι της διατροφικής αλυσίδας, αφού πρώτα δηλητηριάσουν το φυτικό και ζωικό βασίλειο της θάλασσας, καταλήγουν τελικά στο ανθρώπινο σώμα.Πολλές βλαβερές ουσίες περιέχουν τα διάφορα καλλυντικά, κρέμες, σαμπουάν και ιδιαίτερα τα διάφορα παράγωγα του πλαστικού.
Οι αγροκαλλιέργειες ραντίζονται με ποικίλες χημικές ουσίες οι οποίες μολύνουν τους δέκτες κατανάλωσης, όπως τα ζώα και οι άνθρωποι.
Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.
Η βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιεί εκτενώς ορμόνες μέσα στις ζωικές τροφές (κυρίως οιστρογόνα), προκειμένου να αυξάνεται το σωματικό βάρος και να επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των ζώων. Ως αποτέλεσμα, πολλές από τις τροφές που τελικά καταναλώνουμε περιέχουν ορμόνες, τις οποίες εμείς ούτε γνωρίζουμε, ούτε μπορούμε να ελέγξουμε.
Παραδείγματα περιπτώσεων τέτοιων τροφών που καταναλώνουμε και περιέχουν ορμόνες είναι το κρέας, τα πουλερικά, τα γαλακτοκομικά, τα τυροκομικά, τα αυγά, κτλ.
Μια άλλη αιτία που συμβάλλει στη διατάραξη της ορμονικής ισορροπίας είναι η ζάχαρη. Όταν καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, η παραγωγή ινσουλίνης στο σώμα αυξάνεται. Η περίσσεια ινσουλίνης στο σώμα, ανατρέπει την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ ανδρικών και γυναικείων ορμονών, επιτρέποντας στις γυναικείες ορμόνες να κυριαρχήσουν.
Και οι άνθρωποι σήμερα καταναλώνουν περισσότερη ζάχαρη από ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Η ζάχαρη δεν υπάρχει μόνο στις σοκολάτες και τα γλυκά, αλλά και στα δημητριακά, στα ανθρακούχα ποτά, στα οινοπνευματώδη, στους χυμούς φρούτων, ακόμα και σε σάλτσες ζυμαρικών.
Επιπλέον, με την αύξηση των συνταγογραφήσεων αντισυλληπτικών στις γυναίκες καθώς και την αύξηση των χημικών τροφών στα ζώα, μεγάλες ποσότητες από ορμόνες καταλήγουν στο αποχετευτικό σύστημα, μπαίνοντας μέσα στον κύκλο ανακύκλησης του νερού. Ακόμα και εάν δεν πίνετε νερό από τη βρύση, το νερό αυτό χρησιμοποιείται επίσης για το πότισμα των χωραφιών και των ζώων, τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο τέλος καταλήγουν και πάλι στο πιάτο μας.
Άλλες πάλι ψευδοορμόνες προέρχονται από το μολυσμένο περιβάλλον, από σπρέυ, από εντομοκτόνα πάνω στα φρούτα και τα λαχανικά, από το κάπνισμα, από σφραγίσματα στα δόντια (όταν αυτά περιέχουν υδράργυρο), από το φθόριο, από τα πλαστικά σκεύη και μπουκάλια, από συνθετικές ίνες ρούχων που ακουμπούν πάνω στο δέρμα μας, από σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες, προϊόντα περιποίησης και από πολλά άλλα.
ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΗ
Στην ουσία, επιτελείται ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΗ, αφού πολλές από τις χημικές ουσίες λειτουργούν σαν οιστρογόνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση πολλών ειδών ζώων, γιατί έχουμε αύξηση μόνο του θηλυκού πληθυσμού.
Σαν παράδειγμα έχουμε τα ψάρια και τους κροκόδειλους, όπου η γέννηση θηλυκών έναντι αρσενικών είναι συντριπτική.
Οι επιπτώσεις αυτές όπως θα ήταν φυσικό επηρεάζουν και το ανθρώπινο είδος.
Πέρα από την αύξηση των γεννήσεων κοριτσιών, υπάρχουν και πολλές παθολογικές επιπτώσεις στα νεογέννητα αγόρια. Αγόρια γεννιούνται χωρίς όρχεις, είτε μόνο με έναν, όπως επίσης έχει πολλαπλασιαστεί 3,5 φορές η συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που είναι συγγενικές με την κρυψορχία και τον υποσπαδία.
datauri-file (7)
ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ
Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός.
Πέρα από τη βιολογική έκφραση της, η θηλυκοποίηση μπορεί να επιδράσει στον ψυχισμό και στη σεξουαλική συμπεριφορά του άνδρα.
Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή ενός αρσενικού με τα ψευδοοιστρογόνα, τόσο περισσότερο μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλο, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άντρες να παρουσιάζουν ουδετερότητα. Πέρα από τις επιπτώσεις στους άντρες, υπάρχουν πολλές εξ αυτών προς το γυναικείο φύλο. Η άνοδος των επιπέδων των οιστρογόνων στις γυναίκες λειτουργεί ως αντισύλληψη και σε συνδυασμό με τα προλεγόμενα όλο και περισσότερα ζευγάρια έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα υπογονιμότητας και κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός όσων καταφεύγουν στην εξωσωματική γονιμοποίηση.
Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
ΦΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ.
datauri-file (8)
datauri-file (9)
Επιπλέον τα οιστρογόνα αποτελούν την πρωταρχική αιτία καρκίνου των μαστών στις γυναίκες, μια πάθηση που τα κρούσματα έχουν κατακόρυφη ετήσια άνοδο.
Υπάρχει όμως και ένας μύθος που έχει καταρριφτεί μέσω των ερευνών των επιστημόνων, ο οποίος αφορά τη γεωγραφική κατανομή των επιπτώσεων της θηλυκοποίησης. Παρόλο που οι περισσότεροι υποψιαζόμαστε πως η ζωή στην πόλη έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επηρεάσει με χημικές ουσίες την ποιότητα ζωής μας, οι μελέτες αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Η εξήγηση βρίσκεται στα εντομοκτόνα (DDT) και τα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται ευρέως στις αγροτικές περιοχές.
Οι προοπτικές του φαινομένου είναι δυσοίωνες όσο ο ανθρώπινος νους εφευρίσκει χημικές ουσίες και η τεχνολογία εισέρχεται σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.
Έως τώρα οι πολιτικοί και οι χημικές εταιρείες αποσιωπούν αυτή τη διάσταση των επιπτώσεων στο ανθρώπινο είδος.
Ο άνδρας «υπό εξαφάνιση». Πώς οι άντρες μετατρέπονται σε γυναίκες.
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στον άνδρα μειώνεται δραματικά ανά δεκαετία. Οι όρχεις των ανδρών θα μικραίνουν σε μέγεθος και θα παράγουν λιγότερα ή καθόλου σπερματοζωάρια.
Αυτές οι ΧΗΜΙΚΕΣ αλλαγές θα καθορίζουν όλο και περισσότερο τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ:
«Εγώ, πιστεύω, ότι είμαι άνδρας 100%, ο
γιος μου όμως είναι άνδρας 75% και ο εγγονός μου 50%».
Στην εποχή μας, τα παιδιά φτάνουν στην εφηβεία πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι συνομήλικοί τους πριν από 20 ή 30 χρόνια και εκδηλώνουν πολλαπλά συμπτώματα που δύνανται να προέρχονται από ορμονικές διαταραχές, όπως θυμό, ευερεθιστότητα, ακμή, λίπος γύρω από την κοιλιά.
Τι επιπτώσεις έχουν οι ορμόνες
Οι ορμόνες δεν είναι μόνο γυναικείο πρόβλημα. Επηρεάζουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Στον γυναικείο οργανισμό, η περίσσεια ορμονών προκαλεί προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), πόνους στο στήθος, προβλήματα με την περίοδο, υπογονιμότητα, ακόμα και διαφόρους τύπους καρκίνου των οργάνων του αναπαραγωγικού συστήματος.
ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ:
 Μείωση της μυϊκής μάζας και δύναμης
 Θηλυκοποίηση του ανδρικού σώματος ( αύξηση μεγέθους του στήθους, ακόμα και μείωση μεγέθους του πέους)
 Αύξηση σωματικού βάρους, ειδικά γύρω από τη μέση
 Έντονες διακυμάνσεις στη διάθεση και τάσεις κατάθλιψης
 Μείωση ερωτικής επιθυμίας και, ενδεχομένως, στυτικές δυσκολίες
 Μειωμένη γονιμότητα και χαμηλές μετρήσεις σπέρματος
 Απώλεια οστικής μάζας και αυξημένη πιθανότητα οστεοπόρωσης
 Αυξημένος κίνδυνος ασθενειών όπως ο καρκίνος του προστάτη, καρδιοπάθειες και διαβήτης
 Εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος και μικρότερη αντίσταση σε κρυολογήματα και μολύνσεις
 Εξασθένιση μνήμης και επιτάχυνση γήρανσης
Όταν μιλάμε για θηλυκοποίηση του άνδρα αναφερόμαστε στην αύξηση που παρουσιάζουν στον οργανισμό του ορισμένες χημικές ουσίες οι οποίες αναγνωρίζονται ως θηλυκές. Αν και δεν πρόκειται ακριβώς για οιστρογόνα, εντούτοις είναι ορμόνες που μιμούνται τα οιστρογόνα.
Πολλοί άνδρες σήμερα βιώνουν, εν αγνοία τους, μια ορμονική μεταβολή που επηρεάζει την ορμονική ισορροπία τους και αρχίζει να τους δημιουργεί προβλήματα υγείας, παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες!
Καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν σε ηλικία, τα φυσιολογικά επίπεδα της τεστοστερόνης τους (της βασικής αντρικής ορμόνης) ελαττώνονται. Ως αποτέλεσμα της μείωσης των αντρικών ορμονών, η αναλογία μεταξύ ανδρικών και γυναικείων ορμονών μεταβάλλεται και τα οιστρογόνα (οι βασικές γυναικείες ορμόνες) αρχίζουν να κυριαρχούν, κάνοντας σιγά-σιγά αισθητή την παρουσία τους, μέσω της εκδήλωσης στον ανδρικό οργανισμό «γυναικείων» συμπτωμάτων, χαρακτηριστικών της επίδρασής τους.
Το πρόβλημα είναι ότι, στην εποχή μας πλέον, τα επίπεδα των οιστρογόνων στα σώματα των ανδρών δεν αυξάνονται μόνο εξ αιτίας των ανωτέρω, φυσικών αιτίων. Οι άνδρες σήμερα εκτίθενται όλο και περισσότερο σε ορμόνες και ομοειδείς ουσίες, μέσω της επαφής τους με το περιβάλλον και μέσω της διατροφής.
Όπως επισημαίνει ο καθηγητής βιολογίας του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Τζον Γούντλινγκ- ο ίδιος ο οποίος έκανε τις μελέτες γύρω από τις «ερμαφρόδιτες» πέστροφες: «οι ουσίες οι οποίες ευθύνονται για τη θηλυκοποίηση του άνδρα είναι απλά χημικά στοιχεία που υπάρχουν στο πιάτο μας, το ποτήρι μας ή τα ρούχα μας. Ορισμένα μάλιστα από αυτά τα «θηλυκά» χημικά στοιχεία είναι αερόβια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να εισέλθουν στο σώμα του άνδρα ακόμη και με την αναπνοή».
Πρόσφατα, το περιοδικό «Science» δημοσίευσε μελέτη που αποδείκνυε ότι η επίδραση ορισμένων χημικών μπορεί να έχει αντίκτυπο ακόμη και σε τέσσερις γενεές αρσενικών – κάτι που πιθανώς εξηγεί την πτώση που εμφανίζει η ανδρική γονιμότητα τα τελευταία 50 χρόνια.
Μια δεύτερη μελέτη, από το Πανεπιστήμιο του Έσσεν, κατέδειξε ότι οι φθαλάτες (χημικές ουσίες που εντοπίζονται σε καλλυντικά και πλαστικά προϊόντα) ενοχοποιούνται για «θηλυκοποίηση» των αρσενικών εμβρύων.
Μια τρίτη μελέτη, η οποία στηρίχτηκε στην παρατήρηση πειραματοζώων, κατέληξε στη θεωρία ότι η θηλυκοποίηση του περιβάλλοντος μπορεί να επηρεάσει και τον ψυχισμό, άρα και τη σεξουαλική συμπεριφορά του άνδρα. Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή με τα ψευδο-οιστρογόνα, τόσο θα μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλλο, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά των ανδρών να παρουσιάζει ομοφυλοφιλικά στοιχεία.
Και μια τέταρτη έρευνα- αποτέλεσμα πανευρωπαϊκής μελέτης σε δείγμα 700 ανδρών- έδειξε ότι το γνωστό μας βιομηχανικό κλοφέν προκαλεί σημαντικές βλάβες τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα του σπέρματος των ανδρών.
Την τελευταία 15ετία έχει τετραπλασιαστεί η συχνότητα εμφάνισης ΚΡΥΨΟΡΧΙΑΣ.
Την τελευταία 15ετία έχει τετραπλασιαστεί στις αγροτικές περιοχές η συχνότητα εμφάνισης, στα νεογέννητα αγόρια συγγενών ανωμαλιών των γεννητικών οργάνων.
Η εξήγηση φαίνεται να βρίσκεται στα εντομοκτόνα και σε ορισμένα λιπάσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες είτε δια ψεκασμού είτε κατά την σπορά. Η μεταφορά τους από τον αέρα, αλλά και η είσοδός του στους υδροφόρους ορίζοντες και τη διατροφική αλυσίδα, εξηγεί γιατί καταγράφονται όλο και περισσότερες δυσπλασίες γεννητικών οργάνων σε αρσενικά παιδιά.
datauri-file (13)
Οι Φθαλικές ενώσεις
Οι φθαλικές ενώσεις, ή φθαλικοί εστέρες, είναι μία κατηγορία χημικών ενώσεων
που χρησιμοποιούνται κυρίως ως πλαστικοποιητές (ουσίες που προστίθενται στα πλαστικάγια την αύξηση της ευλυγισίας τους). Χρησιμοποιούνται προτίστως για την μετατροπή του πολυχλωριούχου βινυλίου (PVC) από σκληρό σε ευλύγιστο πλαστικό.
Οι φθαλικοί εστέρες είναι δι-εστέρες ή αλλυλικοί εστέρες του 1,2-βενζοδικαρβοξυλικού οξέος. Ο όρος “φθαλικοί” προέρχεται από το φθαλικό οξύ. Όταν προστίθενται σε πλαστικά, οι φθαλικές ενώσεις επιτρέπουν στα μακρομόρια
πολυβινυλίου να γλυστρούν μεταξύ τους. Οι φθαλικές ενώσεις εμφανίζουν μικρή διαλυτότητα στο νερό, υψηλή διαλυτότητα σε έλαια και χαμηλή πτητικότητα. Οι πολικές καρβοξυλομάδες συνεισφέρουν λίγο στις φυσικοχημικές ιδιότητες των φθαλικών ενώσεων, εκτός όταν οι R και R’ ομάδες είναι πολύ μικρές (για παράδειγμα μεθυλ- ή αιθυλομάδες). Είναι άχρωμα, άοσμα
υγρά που παράγονται από την αντίδραση ενός φθαλικού ανυδρίτη με μία κατάλληλη αλκοόλη (με συνήθως 6 ως 13 άνθρακες).
Από το 2004, οι παρασκευαστικές εταιρίες παράγουν περίπου 400.000 τόνους (800 εκατομμύρια βρετανικές λίβρες ή 363 εκατομμύρια κιλά) φθαλικών ενώσεων τον χρόνο. Παράχθηκαν για πρώτη φορά κατά την δεκαετία ’20, και παρασκευάζονται σε μεγάλη κλίμακα από την δεκαετία του ’50, μετά την εισαγωγή του PVC. Οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες φθαλικές ενώσεις είναι οι di-2-ethyl hexyl phthalate (DEHP), diisodecyl phthalate (DIDP) και diisononyl phthalate (DINP). Ο DEHP είναι ο κύριος πλαστικοποιητής που χρησιμοποιείται στο PVC, εξαιτίας του χαμηλού κόστους του.
Ο φθαλικός βενζοβουτυλεστέρας (BBzP) χρησιμοποιείται στην παραγωγή του διογκωμένου PVC, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως ως επίστρωση δαπέδων. Οι φθαλικές ενώσεις με μικρή αλκυλομάδα χρησιμοποιούνται ως διαλύτες σεαρώματα και εντομοαπωθητικά.
Οι φθαλικές ενώσεις χρησιμοποιούνται συχνά σε βερνίκια νυχιών, δολώματα
αλιείας, κόλλες, λούστρα, χρωστικές ουσίες βαφών, και σε σεξουαλικά βοηθήματα, που φτιάχνονται από το επονομαζόμενο “jelly rubber”. Μερικοί πωλητές τέτοιων βοηθημάτων συνιστούν την κάλυψή τους με προφυλακτικά
κατά την εσωτερική χρήση, εξαιτίας των πιθανών κινδύνων για την υγεία. Ο Ολλανδός αντιπρόσωπος συνέστησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση την απαγόρευση βοηθημάτων που περιέχουν φθαλικές ενώσεις.
Πώς να επανακτήσετε τον ανδρισμό σας
Προσοχή στο: Κάπνισμα. Υπερβολικά γαλακτοκομικά. Επεξεργασμένο κρέας. Οινοπνευματώδη. Ζάχαρη και γλυκίσματα. Ανθυγιεινά λίπη.
Σωματική άσκηση – πεζοπορία στα βουνά και προσεκτική διατροφή. Τα αντιοξειδωτικά στα φρέσκα φρούτα και στα λαχανικά βοηθάνε στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος.
Ωμοί ξηροί καρποί και σπόροι. Φυτικές ίνες από τροφές ολικής αλέσεως όπως το καστανό ρύζι, η βρώμη, το ψωμί ολικής αλέσεως, τα φασόλια και τα άλλα
όσπρια. Ωμό μέλι, σκόρδο, μπρόκολο, μαϊντανός, λιναρόσπορος και πολλές άλλες παρόμοιες τροφές.
ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ
«ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ  ΕΡΩΤΑ».
13 Ιουνίου 2007
Gay βόμβα στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ
Μετά το «Enola Gay», το βομβαρδιστικό που έσπειρε τον όλεθρο στη Χιροσίμα ρίχνοντας την πρώτη πυρηνική βόμβα λίγο πριν από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Αμερικανοί ήταν έτοιμοι το 1994 για ένα ακόμη «βρώμικο» όπλο: την gay βόμβα!
Το αμερικανικό Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι είχε μελετήσει το ενδεχόμενο χρηματοδότησης ενός προγράμματος που είχε στόχο τη δημιουργία μιας ορμονικής βόμβας η οποία, όταν θα έπεφτε στο στρατόπεδο των εχθρών, θα προκαλούσε την επιθυμία για… «make gay love και σε καμία περίπτωση war»!
Συγκεκριμένα, η ουσία στην οποία θα βασιζόταν αυτή η βόμβα θα επέφερε μεταβολή του σεξουαλικού προσανατολισμού των στρατιωτών, οι οποίοι θα άρχιζαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους, προκειμένου να μειωθεί το αγωνιστικό τους φρόνημα. Αυτή η βόμβα ανήκει στην ευρύτερη προσπάθεια εξουδετέρωσης του εχθρού με μη θανατηφόρο τρόπο. Το ίδιο πρόγραμμα περιελάμβανε και τη δημιουργία μιας ουσίας που θα είχε την ιδιότητα να κάνει τους στρατιώτες στόχους επιθέσεων από σφήκες και άγριους αρουραίους, ενός χημικού όπλου που θα τους προκαλούσε φωτοευαισθησία ώστε να υποφέρουν από ηλιακά εγκαύματα και μιας ακόμη ουσίας που θα τους προκαλούσε κακή αναπνοή και θα έκανε έτσι τη συνεννόηση μεταξύ τους αδύνατη!
Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την kinky βόμβα που θα εντασσόταν στο μη θανατηφόρο οπλοστάσιο του αμερικανικού στρατού ήρθαν στο φως ύστερα από έρευνα του Εντουαρντ Χάμοντ, του προγράμματος «Sunshine» του Berkley, ο οποίος κάνοντας χρήση του Διατάγματος για την Ελευθερία της Πληροφόρησης είχε πρόσβαση στα διάφορα projects που έχουν τρέξει κατά καιρούς στο εργαστήριο Wright του αμερικανικού Στρατού στο Οχάιο. Στην πρόταση, λοιπόν, που κατέθεσε το εργαστήριο στον αμερικανικό Στρατό για τη δημιουργία μη θανατηφόρων όπλων ήταν, μεταξύ άλλων, και μια βόμβα με ισχυρά αφροδισιακά στοιχεία που θα έκανε τους εχθρούς από σκληροτράχηλους μαχητές παλικάρια… μαλλιά κουβάρια!
Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, λοιπόν, αποφάσισε να προωθήσει αυτή την ιδέα στο Πεντάγωνο το 1994. Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του, «το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας είναι προσηλωμένο στον εντοπισμό, την έρευνα και την ανάπτυξη μη θανατηφόρων όπλων που θα ενισχύουν την υπεροχή των ενστόλων μας σε σχέση με τους εχθρούς», ενώ υπογράμμισε ότι το σχέδιο για τη δημιουργία της gay βόμβας απορρίφθηκε τάχιστα.
Αν είχε όμως υιοθετηθεί τελικά, άραγε θα το δήλωνε ένας στρατιωτικός μηχανισμός ανοιχτά;
Ο Χάμοντ επισημαίνει ότι από τα έγγραφα που έχει στα χέρια του προκύπτει ότι το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας κάθε άλλο παρά απέρριψε στα γρήγορα αυτό το πρόγραμμα, που απαιτούσε μόλις 7,5 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει αυτό το «υπερόπλο». Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται το πρόγραμμα της gay βόμβας να προχώρησε σιωπηρά και χωρίς γραφειοκρατικά ίχνη.
Ενδεικτικό είναι ότι την είδηση γι’ αυτό το όπλο, που είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά από το BBC τον Ιανουάριο του 2005, επανέφερε χθες η βρετανική εφημερίδα «Guardian», γεγονός που αποδεικνύει ότι οι υπόνοιες για την ολοκλήρωση του project «gay βόμβα» έχουν αναζωπυρωθεί. Οπως και να ‘χει, η επαναφορά του θέματος στη δημοσιότητα έδωσε νέο έναυσμα στους ομοφυλόφιλους να ξεσπαθώσουν. Οι ηγέτες της κοινότητας ομοφυλοφίλων των ΗΠΑ χαρακτήρισαν την ιδέα μιας gay βόμβας προσβλητική και γελοία.-
ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου