Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

25 ΛΕΣΒΙΕΣ & ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: (Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες)

Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη “οικογένειες Ουράνιο τόξο”, για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση.
 
Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.
Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτού του βιβλίου, έκριναν σωστό, να πρωτοπορήσουν και να προωθήσουν την ανωμαλία παραφράζοντας την λέξη < <οικογένεια>> και παρουσιάζοντας μας ως λογικό με την φύση (φυσιολογικό) ένα ζευγάρι λεσβιών η ομοφυλόφιλων με παιδιά, με απώτερο σκοπό να μολύνουν τις εύπλαστες ψυχές των μικρών παιδιών.
Το εικονογραφημένο βιβλίο, στην προσπάθεια του να μας παρουσιάσει τις διάφορες μορφές οικογένειας, αναφέρει ότι: κάποια παιδιά έχουν δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες.
Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, (σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου) εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.
Ένα βιβλίο που τα παιδιά θα αγαπήσουν και θα θέλουν να διαβάζουν ξανά και ξανά.
Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7.
Δυστυχώς, το πιο δυσάρεστο είναι ότι παρατηρώ διάφορες ομάδες και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο να επευφημούν και να προτείνουν ως ιδανικό το συγκεκριμένο βιβλίο.

25 σχόλια:

Mιχαλης είπε...

Βρε Παπαδοπουλλος που σας Χρειαζεται να σας επαναφερη στην Ταξη

Unknown είπε...

αισχος!!!!!! ανθελληνες υπανθρωποι προδωτες πολεμιοι της ελλαδας και της ορθοδοξιας ...δεν μπορουν να λεγωνται ανθρωποι

thakis είπε...

Παρατηρείστε..!!!! ΜΟΝΟ η μουσουλμάνα γυναίκα κρατάει το μωρό ενώ λευκοί - κινέζοι οι άντρες που κάνουν τις ¨γυναικείες¨ δουλειές ..!!! Το αγοράκι (;;;) στην μέση ΔΕΝ το έχουν όπως ΠΑΝΤΑ ξέραμε ( κοντό παντελονάκι και μαλί , με μπάλα η σπορ ..!! ) αλλά ...αμφιλεγόμενο με χέρια στις τσέπες ..!! ( κάθε εικόνα όπως ΘΕΛΟΥΝ να γίνουμε..!! )

thepir68 είπε...

διαστρεβλωνουν ανενόχλητοι τα πάντα όσο εμείς δεν κάνουμε εξέγερση.

Mario είπε...

Ενδιαφέρον βιβλίο, κ πολυδιαφημισμένο όπως βλέπω!!!

Unknown είπε...

Δυστυχως αλλα θα ερθει η ωρα που οποιος δεν ειναι συμφωνος και το εκφραζει θα εχει ρητρες...δυστυχως!

Unknown είπε...

Να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Τα παιδιά μου μαλακιες δε μαθαίνουν

Ανωνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν θα το αποφύγουν. Ειδικά αν πηγαίνουν στο δημόσιο.. Ότι σαβούρα έχουν εκεί την φέρνουν...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Πες τα !!!!!

Unknown είπε...

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το "άρρωστο" είναι φυσιολογικό..!!! 'Οπως υποστηρίζουν και οι ίδιοι ότι είναι επιλογή τους να είναι "διαφορετικοί"... Εμ δεν είναι επιλογή τους...Είναι Άρρωστοι..και τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους..!!!! Τελεία και Παύλα...Υποτιμούν την νοημοσύνη μας και διδάσκουν τα παιδιά μας το αφύσικο,το διεστραμένο, το άρρωστο ως φυσιολογικό...!!!

κασσανδρα είπε...

*προδότες *λέγονται
Μάθε ορθογραφία πρώτα Ελληναρα!!!

Unknown είπε...

που να σου καεί κάθε μηχάνημα που τυπώνει αυτήν την αηδία και το Συρίζα σου να σε φορολογησει τόσο για κάθε σκουπίδι που πουλάς ώστε να κλείσεις και να χαθείς από το εκδοτικό επάγγελμα

SempreMezzo είπε...

Θα παρακαλούσα κάθε ηλίθιο συντηρητικό που διαβάζει αυτό το άρθρο και σχολιάζει ό'τι σκεφτούν τα γεννητικά του όργανα να σκεφτεί ότι και οι ομοφυλόφιλοι έχουν αισθήματα, όπως είχαν και οι μαύροι στον καταπιεστικό Νότο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θέλουμε να πάμε μπροστά σαν κοινωνία όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν δέχονται την ομοφυλοφιλία...δεν είμαι ούτε πενηντάρης Ζυριζαίος ούτε κάποιος γκέι μυγιάγγιχτος...είμαι παιδί της Ελλάδας και ζητώ να αλλάξει αυτή η συμπεριφορά απέναντι σε συμπολίτες μας!!!

Unknown είπε...

συμπολιτη παρε εναν πυραυλο μαζεψε το πουσταριο και τραβατε ολοι σε αλλον πλανιτη...γουσταρετε το πουσταριο και τις λεσβιες???παρακαλω στο σπιτι σας καντε οτι θελετε αλλα μην απιατειτε το δικαιωμα να χετε παιδια ..ειναι παραφυση..αν μπορειτε μονοι σας να τενοποιεισετε παρακαλω αλλα βλεπεις η φυση προβλεψε αλλιως να ειναι τα πραγματα και αν πατε κοντρα στην φυση στον διαολο να πατε...και ναι πολλοι ειμαστε που δεν σας γουσταρουμε και ετσι θα ειναι δεν θα μας παρετε να μεγαλωνουμε τα παιδια μας ετσι οπως εμεις θεωρουμε σωστο για να συνειστει το ανθρωπινο ειδος....εσεις πατε μαζι με τους κτηνοβατες να πηδατε κοτες και κατσικες (τα καημενα ζωακια)που μας το παρουσιαζετε και σαν κατι φυσιολογικο παντρευτειτε και καμπανες και γ...στε και δεντρα αν γουσταρετε αλλα κρυφτειτε γιατι θα καειτε ολοι παλιοανωμαλοι!!!

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΧΑΛΗ

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΧΑΛΗ

Unknown είπε...

το ανθρωπινο ειδος ειναι το πιο συχαμενο ειδος στον πλανιτη κ οχι επειδη υπαρχουν gay ,αλλα επειδη υπαρχουν σκατανθρωποι που μεγαλωνουν παιδια με μισος. ανωμαλοι ειναι κατι αντρακλες str8 με γυναικα κ παιδια που διψανε για πο..σα ξερετε εσεις ποιοι ειστε μην σας κατανομασω εναν εναν, το ποιος απο μας θα καει στην κολαση ρε ξεφτιλες δεν θα το κρινετε εσεις , ανθρωπακια εεεε ανθρωπακια. ντρεπομαι που ζω σε μια χωρα με πουστιδες σαν κ εσας για σας str8 φιλες μου μιλαω αααα κ για της αγαμ..τες γκομενες χαχαχα.

Unknown είπε...

Ειστε ολοι μα ολοι τραγικοι με εξαιρεση κανα δυο...Το οτι βρισκομαστε στο 2017 και συμπεριφερεστε λες και ειμαστε στον 20 αι. ειναι θλιβερο...Κριμα για τα παιδια σας που θα μαθουνε απο τους γονεις τους οτι η ομοφυλοφιλια ειναι ανωμαλια.Αλλα αν σας ερθει το παιδι πρεζακι θα το προτιμησετε αντι για πουστης.Θα ερθει η στιγμη που καποιο παιδι σας θα ερθει και θα σας πει οτι ιεναι ομοφιλοφυλο αλλα επειδη δεν θα το δεχτητε και θα το πεταξετε εξω απο το σπιτι,το πιο ακραιο που θα μπορει να συμβει ειναι βαλει ενα οριστικο τελος επειδη δεν ειχε την αποδοχη απο τους ιδιους του τους γονεις.Απλα στεναχωριεμαι για εσας και τις απωλειες που ισως θα εχετε στο μελλον μερικοι απο εσας που λετε αυτα τα πραγματα..R.I.P. HUMANITY.

ΕΦΗ είπε...

δεν εχω τίποτα με τους gay...ίσα ίσα έχω πολλούς φίλους και τους λατρευω...καταλαβαίνω πως είναι να ερωτέυεσαι έναν ομόφυλό σου...να θές να ζήσεις μαζί του κ.λ.π.....πραγματικά το βρίσκω φυσιολογικό..αλλά να θέλω να έχω παιδιά μαζί του??κι αυτό το καταλαβαίνω...όμως πρέπει να σκεφτόμαστε με την λογική όσον αφορά τα παιδιά...η λογική πρέπει να μας συγκρατεί...καταλαβαίνω ακόμα και κάποιον που τον ελκύουν τα μικρά παιδιά..αλλα η λογική του πρέπει να τον συγκρατήσει και να μείνει μόνο στο κεφάλι του όλο "αυτό"....έτσι και οι gay..δεν μπορούν να παίζουν με την ψυχή ενός παιδιού επιλέγοντας για αυτό.. πριν ακόμα γεννηθεί...όπως και να'χει,είναι εκκολαπτόμενο νέο είδος(διανοητικά)...υπομονή...ίσως στο μέλλον σας εμφυτευουν μή
τρες...τι να πω??????????????

Bizout είπε...

define normal!!!!!!!!!!!

Σιάφα είπε...

Ηθελα να γραψω ενα πολυ μεγαλο σχολιο σε σχεση με το ποσο ανίδεοι αμορφωτοι και βλαχοι ειστε ολοι. αλλα τσαμπα θα σπαταλουσα τον χρονο μου.

Unknown είπε...

Τό προβλημά μού..ή μάλλον ή ανησυχία μου θά'λεγα,δέν είναι άν υπάρχουν ή άν κυκλοφορούν ομοφυλόφιλοι ή ομοφυλόφυλες..Θά έλεγα ότι περισσότερος κίνδυνος ελογχεύει καί καραδωκεί από κάτι "κρυφόπουστες" μέσα σέ υπουργικά συμβούλια,ή από κρυφοανώμαλους ιερείς πού χαιδεύονται στήν ιδέα ανηλίκων καί παιδαγωγούς πού κάνουν ταξιδάκια γιά εκτόνωση π.χ στήν Ταυλάνδη ή ψαρεύουν αθώες ψυχές στό διαδίκτυο πλασάρωντας πορνοσεξοδιαστροφικό υλικό.Δυστήχως όλα αυτά είναι εκφάνσεις καί κλαδιά τής μοιραίας εξέλιξης τού εκσυγχρονισμού τής δύσμοιρης παρούσας ανθρώπινης φύσης,ευτυχώς όχι πληοψηφικά ακόμη.
Η παρατήρηση καί ένσταση μου είναι στό ότι δημιουργείται(σάν να ήταν τηλεκατευθυνόμενο ή διά ελεγχου έξ αποστάσεως) ένα μείζον ανύπαρκτο κάτα τ'άλλα θέμα,αυτό τής ομοφυλοφυλίας καί τό πώς ντέ καί καλά θ'αφομοιωθεί από τήν σύγχρονη κοινωνία εθνών στο μέγιστο ή καί πιό ειδικά από τήν Ελληνική κοινωνία,ή οποία τά τελευταία 35 χρόνια σφυροκοπάται πολιτιστικά,εκμαυλίζεται μεθοδευμένα ηθικά,εξεφτελιζεται καί ισοπεδώνεται ψυχικά καί εκπορνεύεται μέ χειρουργική καί μαθηματική ακρίβεια πνευματικά,ακρωτηριάζεται καί εκφυλίζεται συστηματικά μέ ενορχηστρωμένη όλη τή σπείρα χειραγώγησης καί υποδούλωσης όλων τών άλλοτε "υγιώς καί ορθώς" ανθρώπινων οντοτήτων καί νόοων.Τελικός στόχος τής επιχείρησης ,αυτής τής ιθύνουσας ομάδας(κανάλια,εφημερίδες,ανώμαλοι εκδότες,επιχειρηματίες,τύπος,ΜΜΕ,)η πλήρης αποκοίμηση τού ανθρωπίνου νού,καί ό δηλητηριασμός τής ανθρώπινης ψυχης..Για νά καταλήξω,δέν χρειάζεται νά μού επιβάλλουν τούς ομοφυλόφυλους ως δόγμα ή θρησκεία,δέν είναι ανάγκη νά μού προβάλλουν συνεχώς μέσα απο κανάλια ή περιοδικά ή μέσω τού "life style" όλες τίς τρισανώμαλες καί ψυχικά άρρωστες θυληκές υπάρξεις πού επειδή τίς μαστίγωνε ό μπαμπάς τους τώρα θελουν τό αίμα τους πίσω μέ τό να διεκδικούν μητρότητα καί ότι πιό ιερό καί φυσιολογικό παράγει ή φύση.Αφού θέλουν νά το γευθούν γιατί απλά δέν τό κάνουν,το νά υιοθετήσουν ένα παιδί χωρίς τυμπανοκρουσίες καί θεαθήναι..άρα έχουν ανάγκη καί "κόψιμο" νά παγιώσουν μία κατάσταση,ένα κόμμα,νά καθιερώσουν ώς θέσφατο κάτι τό παραφυσικό,κάτι παράδοξο καί απαράδεκτο,καί γιά νά τό καταφέρουν αυτό δημιουργούν καταστάσεις συνεχώς πολυ-προβαλλόμενες ώς έντονα κοινωνικά προβλήματα,καί στά καπάκια...τσάάάκ..φέρνουν καί τή λύση μέσω πίεσης καί θεσμοθέτησης στήν πολιτεία..από κεί καί πέρα τα γνωστά..(gay-parade,πάρτυ ομοφυλοφιλικά,προβολές,βιβλία σχολικά,πλήρης αφομοίωση καί αποδοχή δικτατορικά μέ τό έτσι θέλω).Κάποτε..έλεγα μονίμως..θά πάω άγιο Όρος..νά ηρεμήσω καί νά βρώ τό νόημα..καί εκεί χειρότερα έιναι...όπου φωλιά καί λεχόνιασμα..όπου καπνός .φωτιά.ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΞΑΦΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΚΤΗ,ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ..ΛΥΣΗ..

ΣΑΒΒΑΣ είπε...

O tempora o mores.

Unknown είπε...

Καλά είστε γελοίοι όλοι σας, μετά αποκαλείτε και τους εαυτούς σας ανθρώπους ... Διαβάζω τα σχόλια και γελάω με τις κλειστόμυαλες σκέψεις σας😂

Δημοσίευση σχολίου