Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

0 Αισχρό εξώφυλλο του Γαλλικού σατιρικού περιοδικού "Charlie Ebdo" για τους Έλληνες!

Ας μην απορούμε λοιπόν μετά γιατί οι ισλαμιστές μετέτρεψαν τα γραφεία του σατιρικού αυτού εντύπου (το οποίο προκαλεί, προφανώς, για να αυξήσει την κυκλοφορία των τευχών του) σε κόλαση και αφαίρεσαν τη ζωή κάποιων συνεργατών του.



Η δράση φέρνει αντίδραση και αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν οι προκλητικοί γάλλοι του Charlie Ebdo. Πολλώ δε μάλλον όταν η πιθανή αντίδραση μπορεί να προέλθει από τους κολλημένους ισλαμιστές που σατιρίζει η φυλλάδα τους!
Αυτό δεν σημαίνει, βεβαίως, ότι επικροτώ την αντίδραση των ισλαμιστών τρομοκρατών που αφαίρεσαν ανθρώπινες ζωές. Αντιθέτως, την καταδικάζω με κάθε τρόπο και με όλες μου τις δυνάμεις. Ας σκεφτούν όμως αυτοί οι οποίοι σκαρφίζονται το στήσιμο των προκλητικών και αισχρών, εν πολλοίς, αυτών εξωφύλλων, ότι είναι πολύ τυχεροί που οι Έλληνες δεν συμπεριφέρονται και δεν αντιδρούν σαν ισλαμιστές τρομοκράτες...
ΥΓ (Τα σχόλιά μου έπονται, κατά κανόνα, των άρθρων που αναδημοσιεύω. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έκανα μια εξαίρεση. Για ευνόητους λόγους).
Ιωσήφ Παπαδόπουλος
Ακολουθεί το βδελυρό εξώφυλλο του γαλλικού, δήθεν σατιρικού, περιοδικού.
 Πνίξτε τους!
Αίσθηση προκαλεί το εξώφυλλο  του γαλλικού σατιρικού περιοδικού «Charlie Hebdo». Απεικονίζει σε καρτούν την Κριστίν Λαγκάρντ να βάζει το κεφάλι ενός σε μια λεκάνη με νερό σε μια προσπάθεια να τον πνίξει...
Ο άνθρωπος αυτός, όπως υπονοείται σαφώς, είναι Έλληνας και στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό έχει τίτλο: «Σώστε την Ευρώπη! Πνίξτε έναν Έλληνα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου