Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

0 Τι συμβαίνει; – Εκατομμυριούχοι αγοράζουν καταφύγια.. για το ΤΕΛΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ! (Φώτο)



Υ.Γ.BLOGGER :Νομίζουν οι πλουσίοι οτι με αυτό το τρόπο θα σωθούν...Οσο θα περάσει και η καμήλα απο το κεφάλι μιας βελόνας....



Αν νομίζατε ότι όταν έρθει το τέλος του κόσμου, όλοι, φτωχοί και πλούσιοι θα έχουν την ίδια μοίρα, λυπούμαστε αλλά κάνετε λάθος. Ήδη αυτοί που έχουν τα λεφτά κάνουν τις κινήσεις τους για να επιβιώσουν αγοράζοντας τεράστια οχυρά καταφύγια.

Μια εταιρία στο New Mexico έχει πιάσει τον σφυγμό της ταραχώδους ιστορικής συγκυρίας και φτιάχνει υπόγεια καταφύγια, που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Προστατεύουν από ιούς που μπορούν να φέρουν το τέλος του ανθρώπινου γένους, πυρηνικό πόλεμο ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να αποφύγετε, αν φυσικά είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το ποσό των... 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η εταιρία Earthship Biotecture, έχει και κομμάτι θέλγητρο φυσικά. Το καλύτερο καταφύγιο του είναι το Phoenix Earthship, που έχει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μπορεί να διακοσμηθεί ακριβώς όπως θέλει ο ιδιοκτήτης του.

Ο Μάικλ Ρέινολντς είναι ένας από τους αρχιτέκτονες των Earthship, όπως ονομάζονται τα οχυρά, και τονίζει πως η ζήτηση τους δεν είναι αμελητέα πια, λόγω του τωρινού πολιτικού κλίματος και καταστροφών, όπως η έκρηξη στην Φουκουσίμα το 2011, που αποδεικνύει πως όλοι πρέπει να φοβόμαστε.

«Είχαμε πελάτες που μας ζήτησαν να τους φτιάξουμε κοινότητες από Earthship, με υπόγεια δωμάτια για όπλα και πυρομαχικά… Ανησυχούμε για το ‘φονικό’ μέλλον που βρίσκεται ενώπιον της ανθρωπότητας».
 Ο Ρέινολντς ελπίζει πως οι κατασκευές της εταιρίας θα βοηθήσουν να αποφευχθεί η άναρχη μανία όταν έρθει το τέλος του κόσμου και θα οδηγήσουν την αθρωπότητα να συνεργαστεί.

«Ακόμη και αν τολμάς να σκοτώσεις ανθρώπους που λιμοκτονούν και θέλουν τις ντομάτες σου δεν υπάρχουν αρκετοί τοίχοι ή όπλα για να προστατέψουν τις ντομάτες σου από όλο τον κόσμο που θα είναι γύρω σου. Αν όλοι μπορούσαν να έχουν αυτό που έχεις, γιατί να θελήσουν να σου επιτεθούν;», αναρωτιέται.

Το όνειρο ολόκληρων υπόγειων πόλεων, κατά τον Ρέινολντς, βρίσκει μπροστά του ένα και μόνο πρόβλημα και αυτό δεν είναι ούτε η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ της επιφάνειας και των δομών των καταφυγίων, ούτε οι τυφλοπόντικες που καιροφυλακτούν.

«Υπάρχει μια εν εξελίξει μάχη για την παροχή περισσότερης ελευθερίας στους ανθρώπους να φροντίζουν τον εαυτό τους με τρόπους που όμως κατανοούν και σέβονται την λειτουργία του πλανήτη. Αυτό αντιμάχεται με νομοθέτες και κυβερνήσεις. Οι ίδιες κυβερνήσεις επιτρέπουν την ‘άνοιξη’ της πυρηνικής περιόδου, που απειλεί την ικανότητα του πλανήτη να συντηρήσει την ζωή».

Ο Μάικλ Ρέινολντς πιστεύει πως οι δυνάμεις που στέκουν εμπόδιο γίνονται όλο και πιο ισχυρές, όμως ελπίζει ότι η εταιρία μπορεί να βοηθήσει και να γεφυρώσει τα χάσματα στο εγγύς μέλλον.
 Αν σας αρέσει η ιδέα της αγοράς υπάρχουν και πιο προσιτές τιμές. Η εταιρία διαθέτει καταφύγια των 100.000 δολαρίων, αλλά πρέπει να πληρώσετε και τους εργάτες που θα μετατρέψουν το κρύο και απρόσωπο οχυρό σε ένα ζεστό σπιτικό. Πηγή: http://www.makeleio.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου