Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

0 Τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες παρωδία με μια τελετή αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους!

Επιτέλους τελείωσαν οι πιο τραγικοί Ολυμπιακοί Αγώνες στη σύγχρονη ιστορία τους!



Μια τελετή λήξης που ήταν αφιερωμένη στα δύο τουριστικά προιόντα της Βραζιλίας. Το καρναβάλι του 2017 στο Ρίο και φυσικά στο κίνημα των LGBT (ομοφυλόφιλων).

Θα αφήσω τα μάτια, τα τρίγωνα και τα γνωστά συνωμοσιολογικά, που ούτως ή άλλως στους Ολυμπιακούς Αγώνας μετά το 2008 στο Πεκίνο κάνουν ΜΟΝΙΜΑ την εμφάνιση τους. Ούτως ή άλλως ξέρουμε ότι αυτοί εξουσιάζουν κάθε τι που μπορεί να το δείχνει η τηλεόραση. πόσο μάλλον όταν απευθύνεται σε τόσο μαζικό κοινό!

Τα χρώματα και οι εικόνες των "υποστηρικτών της διαφορετικότητας" έκαναν συνεχώς την εμφάνιση τους, δημιουργώντας εύλογες απορίες για το ποίος είναι τελικά ο σκοπός των ολυμπιακών αγώνων!

Πάντως σίγουρα δεν προήγαγαν το ολυμπιακό πνεύμα, ούτε το φίλαθλο πνεύμα, ούτε καν τον ανθρωπισμό, άλλωστε αυτές τις 15 μέρες έξω από τα γήπεδα το κράτος της καταστολής φρόντιζε να εκτοπίζει τους εξαθλιωμένους Βραζιλιάνους που πλέον θα βιώσουν ότι και  η Ελλάδα, αμέσως μετά το πέρας των αγώνων... Την πλήρη φτωχοποίηση...
Οι πιο τραγικοί αγώνες, από άποψη διοργάνωσης και προσβολής των αξιών επιτέλους τελείωσαν. Για εμένα το μόνο που αφήνουν πίσω είναι τραγικές αναμνήσεις... Για πρώτη φορά η Ολυμπιακή Φλόγα ήταν σβηστή κατά τη διάρκεια των αγώνων! Καθόλου τυχαίο αφού για πρώτη φορά η Ολυμπιακή Φλόγα έκαιγε όχι σε γήπεδο Στίβου όπως προβλέπετε, αλλά σε ένα αμιγώς γήπεδο ποδοσφαίρου (Μαρακανά) σε μια κίνηση προώθησης του εθνικού σπορ των Βραζιλιάνων!

Για την ιστορία :
α) Ο Εθνικός μας ύμνος ακούστηκε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο και έγινε και η έπαρση της Ελληνικής μας σημαίας.

β)Πλέον τη σκυτάλη παρέλαβε το Τόκιο για τους αγώνες τους 2020!
ΠΗΓΗ  : http://www.e-koutsobola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου