Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

1 ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΡΑΤΟΜΕΙΤΑΙ Ο Π. ΣΑΒΒΑΣ;;; "Έκκληση προς το Ορθόδοξο Χριστεπώνυμο πλήρωμα"

Ντροπή και στους αγιορείτες που είναι ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων και έχουν βοηθήσει στις συγκεντρώσεις κατά της κάρτας του πολίτη και τώρα δεν πάνε να στηρίξουν τον Π.Σάββα..



Έν Αγίω Όρει 8/21 Ιουλίου 2016,
Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, Θεοφίλου Μυροβλήτου Αγιορείτου.

Παρακαλούμε όπως εντείνεται τις προσευχές σας υπέρ του γέροντος Σάββα Λαυριώτου προϊσταμένου διότι σήμερα Πέμπτη από 20.00 μ.μ. καλείται είς δίκην από τόν καθηγούμενο αρχιμανδρίτη Πρόδρομο και τούς προϊσταμένους τής συνάξεως της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους

καθ`ότι ορθώνει το Ορθόδοξο φρόνημα του κατά τής Παναιρέσεως του οικουμενισμού και των αιρετικών αποφάσεων της λεγόμενης "Αγίας και μεγάλης συνόδου " Κρήτης .
Ό διωγμός εντείνεται κατά των Αγιορειτών Πατέρων αρχομένου από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου ( σερβικό ), Πρός το παρόν 8 Αγιορείτες Πατέρες έχουν εκδιωχθεί .

Αγιορείτες Πατέρες .

Πηγή 

1 σχόλια:

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ είπε...

Το περασμα της κοκκινης γραμμης εχει κοστος!!! Το Αντιχριστο Συστημα σε χαρακτηριζει αποσυναγωγο οπως οι Γραμματεις και οι Φαρισαιοι χαρακτηρισαν τον Κυριο.

Δημοσίευση σχολίου