Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

0 Στηρίξτε και βοηθήστε στην προσπάθεια να κατασκευαστεί ο χώρος στέγασης για τους Έλληνες άστεγους στον Βοτανικό. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ (φωτος)

Όπως έχετε διαπιστώσει μέχρι τώρα, κανείς δεν νοιάζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Βλέπετε πως χρηματοδοτούν την κάθε ΜΚΟ για να "βοηθήσουν" τους "μετανάστες" για τους δικούς τους σκοπούς και τσέπες.
Έτσι ωφείλουμε να κινηθούμε μόνοι μας, ενωμένοι, έτσι ώστε να προστατέψουμε το σπίτι μας, την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.


Η αρχή έγινε στον Βοτανικό, από κατοίκους της περιοχής, του πολιτιστικού συλλόγου "Αθηνά", του συλλόγου εφέδρων "Πολίτες Οπλίτες", της «Αναγέννηση Ελλήνων" και με τη βοήθεια πατριωτικών ομάδων και κινημάτων καταθέτοντας αίτηση στην εισαγγελία για να παραχωρηθεί ο χώρος που προορίζεται για τέμενος ώστε να δημιουργηθεί στέγαση για τους Έλληνες άστεγους.
 
Οι συνέλληνες που βρίσκονται νύχτα, μέρα στον Βοτανικό  ( Ιερά οδός 114, 100 μέτρα απο την στάση μετρό Ελαιώνας) , χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας. Χρειάζονται φαγητό, νερό και βοήθεια για τις εργασίες. Ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας έστω και την παρουσία μας για ψυχολογική στήριξη.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου