Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

0 Δικαστὲς οἱ …«λαδιάρηδες»!!!



Τώρα αν πει κάποιος ότι το φαινόμενο δικαστών που τα αρπάζουν χονδρά είναι εκτεταμένο και γνωστό σε όλους τους παροικούντες και ότι όλη αυτή η πρεμούρα της ηγεσίας της «δικαιοσύνης» να διασφαλίσει με γελοίες, επιπέδου βρεφονηπιακού σταθμού «ερμηνείες» του συντάγματος την εξαίρεση του συνόλου των μελών της δικαστικής μαφίας από ελέγχους πόθεν έσχες και δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων, δεν είναι κάτι άλλο από ξεκάθαρο μέτρο προστασίας λαδιάρηδων και συγκαλύψεως εγκλήματος, θα είναι λαϊκιστής και ανεύθυνος, ε;

Παλαιότερα, επί ισχυρής σημιτικής και καραμανλικής Ελλάδας, όταν έλεγε κάποιος κάτι τέτοια τον κοίταζαν περιφρονητικά και του έλεγαν «αν έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα». Ο κόσμος βούιζε, γίνονταν όργια ημέρα μεσημέρι, τα ήξεραν μέχρι και τα μικρά παιδιά, αλλά οι σώφρονες και νομοταγείς, που μόλις είχαν αναβαθμισθεί σε ευρωπαίους, κουνούσαν το δάκτυλο σε όσους μιλούσαν «χωρίς στοιχεία».

Από αυτά μέχρι την πλήρη ηθική και αμέσως μετά την οικονομική χρεωκοπία δεν ήταν μακρυιά. Ένα τσιγάρο δρόμος. Στολισμένος δεξιά αριστερά με άφθονη πολιτική ορθότητα. Διότι αυτός είναι ο πραγματικός σανός της εποχής μας και ας λένε οι πολιτικά ορθοί, ρεαλιστές, εκσυγχρονιστές, ευρωπαίοι κ.λ.π. ότι θέλουν για τον κατ΄αυτούς απαίδευτο και ακαλλιέργητο λαουτζίκο. Οι πραγματικοί σανοφάγοι είναι οι ίδιοι. Και εξακολουθούν να είναι.

Θέμης Καζαντζίδης
πηγη   http://filonoi.gr/2016/07/07/dikastew-oi-ladiarhdes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου