Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

0 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ-ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες παράλληλα με τις δραστηριότητες μας αναφορικά με τον εξωραϊσμό και διαμόρφωση του χώρου της παλαιάς βάσης του Ναυτικού Κ.Σ.Α.Ν, ως κέντρο υποδοχής αστέγων και αναξιοπαθούντων, πληγέντων από τα μνημόνια και τις ανάλγητες διαδοχικές κυβερνήσεις. Παρατηρήσαμε στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο ποικίλα δημοσιεύματα που αφορούν την κίνηση μας. Πολλά από αυτά είναι θετικά και μέσα στο πνεύμα και πολλά έχουν ως στόχο την απαξίωση, αποσύνθεση υπονόμευση της πανανθρώπινης κίνησης μας.
Σε όποια περίπτωση, είναι ακόμη μια ευκαιρία για εμάς να αποσαφηνίσουμε ποιες είναι οι θέσεις μας γενικότερα μέσα από τον χώρο και για όλα όσα γίνονται έξω από αυτόν και μας αφορούν άμεσα…


Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι μέσα σε αυτόν τον χώρο δεν υπάρχει πολιτική κίνηση, είμαστε οι ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ που αναλάβαμε το εγχείρημα αυτό, εμείς το σκεφτήκαμε, εμείς το εκτελούμε, εμείς το διαχειριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα.

Είμαστε όλοι απολυμένοι από το στράτευμα, είμαστε όπως όλοι εσείς οι άνδρες που υπηρετήσατε και τώρα είστε πολίτες. Έχουμε υπηρετήσει σε όλα τα όπλα, καταδρομείς, ειδικές δυνάμεις κυρίως.

Περιφρουρούμε την κίνηση και οργανώνουμε την νομική οντότητα που θα αναλάβει την διαχείριση του κέντρου αστέγων μακράς διάρκειας. Ένα χώρο που θα μπορέσει ο κάθε αναξιοπαθείς ή προσωρινά άστεγος να σταθεί στα πόδια του, χωρίς να «καταγραφεί», χωρίς να νιώσει άβολα έως ότου επανέλθει στην «πραγματική» του ζωή. Θα βοηθήσουμε σε αυτό με όποιο μέσον θα διαθέτουμε, βρίσκοντας εργασία, δίνοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ότι μπορεί να χρειαστεί ο συνάνθρωπος!

Θέλουμε να είναι ξεκάθαρο σε όλους, ότι εδώ στον Βοτανικό Στέγη-Αστέγων μπορεί να μας επισκεφθεί ο κάθε ένας, ανεξάρτητα και από όποια πολιτική οργάνωση ή φορέα και να προέρχεται, η παρουσία του εδώ δηλώνει αποδοχή του εγχειρήματος μας και την έμπρακτη στήριξη του…!

Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει «καπέλωμα» ,διότι εμείς και μόνο εμείς διαχειριζόμαστε και περιφρουρούμε τον χώρο! Πάψτε με τις δημοσιεύσεις σας να «καπελώνετε»από μόνοι σας ή να παίζετε με τις εντυπώσεις (ο κόσμος σας βλέπει)!!

Τέλος να προσθέσουμε ότι αυτός ο χώρος θα έχει Ελληνικά πρότυπα φιλοξενίας και κατά αυτά τα δεδομένα θα προχωρήσει ώστε να κάνουμε την διαφορά Παγκοσμίως!
Περιμένουμε την συμμετοχή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου