Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

0 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ (ΒΑΣΗ ΦΩΤΟ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Ντροπή και αίσχος γιατί όχι μόνο ντροπιάζετε κάθε έννοια της αριστερής και αναρχικής κουλτούρας, αλλά αποδεικνύετε οτι είστε κατευθυνόμενοι - χειραγωγούμενοι από το καπιταλιστικό σύστημα που εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε και ασκει βία σε κάθε πολίτη που αντιστέκεται σε αυτό..


Ντροπή και αίσχος γιατί παρασύρετε στους κόλπους σας, νεογνά της αριστερής κουλτούρας, που θα τα οδηγήσετε με τις υποτιθέμενες αντιστάσεις σας, στην πράξη να γίνουν οι αυριανοί υποτακτικοί του καπιταλισμού, γιάπιδες, βολεψάκιδες... Οι αυριανοί Συριζαίοι που θα ντροπιάσουν το αίμα της αναρχοαριστερής κουλτούρας.

Σας προσκαλούμε ως μπλοκ σε ανοιχτό διάλογο να εκφράσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα σας.. Ξέρουμε ότι μας διαβάζετε, ξέρουμε την άποψή σας για εμάς.. Όπως έχετε σεβαστεί ως τώρα τον αγώνα μας, αναμένουμε την απάντησή σας.. 

 Μην ξεχνάτε οτι το νέο φακέλωμα του καπιταλιστικού συστήματος είναι προ των πυλών.. Έχουμε σημείο αναφοράς για  αγώνες..!!


Μην ξεχνάτε εσείς οι απλοί αναρχοαριστεροί (για μας παιδιά με προοδευτικές ιδέες) οι εξεγέρσεις δεν είχαν χρώμα και ιδεολογία, απλά είχαν την θέληση να αποτάξουν τους τυρανους, προδότες, κατσαπλιάδες, μελανοχυτώνες, χίτες και κάθε λογής προδότες..

Αναμένουμε την απάντησή σας
Με τα τιμής Έλληνες YouTubers..



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου