Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

1 Τι πρέπει να ξέρεις πριν ψηφίσεις στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου

Το κοινοβούλιο είναι ο κηφήνας της εθνικής κυψέλης.
Τα δημόσια ταμεία και τα χρήματα για την πρόνοια κατακλέβονται. Πίσω από όλα βρίσκονται οι Εβραίοι ,που κινούν τα πιόνια τους στην σκακιέρα ,τα βάζουν να μιλάνε,να ψηφίζουν και να εισπράττουν τα βουλευτικά επιδόματα- ενώ οι ίδιοι κρατούν τα ηνία της εξουσίας.
Όταν θέλουν κάτι από εμάς ,τότε είμαστε ''ο ελεύθερος και κυρίαρχος λαός που αποφασίζει ο ίδιος μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων του''.
Αν όμως θελήσουμε εμείς κάτι από την κυβέρνηση ,τότε είμαστε πλέμπα.  Η συνισταμένη όλων αυτών είναι η λεγόμενη δημοκρατία.

Γιόζεφ Γκαίμπελς


Ας δούμε τώρα απόσπασμα από το διάγγελμα του Τσίπρα που ανακοίνωσε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου :

Ελληνίδες και Έλληνες,
Αυτή τη στιγμή βαραίνει πάνω μας ιστορική η ευθύνη απέναντι στους αγώνες και στις θυσίες του ελληνικού λαού για την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Η ευθύνη μας απέναντι στο μέλλον της χώρας μας.
Και η ευθύνη αυτή μας υποχρεώνει να απαντήσουμε στο τελεσίγραφο με βάση την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού.

Πριν από λίγο συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο εισηγήθηκα την διοργάνωση δημοψηφίσματος, προκειμένου ο ελληνικός λαός κυρίαρχα να αποφασίσει.
[...] Σας καλώ όλους και όλες με εθνική ομοψυχία, ενότητα και ψυχραιμία να πάρουμε τις αποφάσεις που μας αξίζουν.
Για εμάς, για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία των Ελλήνων. Για την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του λαού μας"

Η λέξη ''κυριαρχία'' μέσα σε 10 γραμμές αναφέρεται 4 φορές !  Ο Γκαίμπελς λέει : '' Όταν θέλουν κάτι από εμάς ,τότε είμαστε ''ο ελεύθερος και κυρίαρχος λαός που αποφασίζει ο ίδιος μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων του''.

Πριν ψηφίσεις να θυμάσαι κι αυτό:
Η Διεθνής του Κεφαλαίου δεν είναι τόσο ανόητη ώστε να υποδουλώσει όλα τα έθνη και τους λαούς με τον ίδιο τρόπο ταυτόχρονα. -η υποδούλωση πραγματοποιείται σταδιακά ,βήμα-βήμα, και σε ένα έθνος την φορά.

Έτσι κανένα έθνος δεν συγκρίνει την δική του περίπτωση με εκείνη κάποιου άλλου έθνους και καθένα θεωρεί ότι μπορεί να σωθεί αν ενδώσει και συμμορφωθεί ,ώσπου φτάνει πια η στιγμή που είναι πολύ αργά και είναι η σειρά και αυτου του έθνους να θυσιαστεί στον Μολώχ του Καπιταλισμού.

Επίσης, Γιόζεφ Γκαίμπελς



1 σχόλια:

athensvoicecitynews είπε...

Ας καταλάβει ο Ελληνικός λαός τι σημαίνει στο επερχόμενο δημοψήφισμα, τι σημαίνει το ΝΑΙ και τι σημαίνει τι ΟΧΙ, γιατί υπάρχει τρομερή σύγχυση και μια νιρβάνα αισιοδοξίας ουτοπική.

Δημοσίευση σχολίου