Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

1 [ΕΠΕΙΓΟΝ!] - Απειλείται η Ζωή και η Ελευθερία, όλων μας. Μας επιβάλλουν την "έξυπνη" Κάρτα με Τσiπ RIFD.

SOS => ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!

Εδώ ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ

Απειλείται η Ζωή και η Ελευθερία, όλων μας. Μας επιβάλλουν την "έξυπνη" Κάρτα με Τσiπ RIFD.


Κάποια από τα πολύ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΒΛΗΜΑΤΑ που προκύπτουν είναι η Ηλεκτρονική Σκλαβιά και η ίδια η επιβίωση μας, ανά πάσα στιγμή μας κλέβουν τα δεδομένα που θα υπάρχουν σε αυτές τις Ηλεκτρονικές Κάρτες, μέσω Hackers (όπως με την Ρωσία πριν μέρες), και βρισκόμαστε έρμαια τους ΣΚΛΑΒΟΙ μέσω Ηλεκτρονικών Δεδομένων που θα χρησιμοποιούν οι εξουσιαστές κατά το δοκούν.

Τι λέει το ΆΡΘΡΟ 9Α του Ελληνικού Συντάγματος:

Άρθρο 9Α: [ Προστασία προσωπικών δεδομένων]

"Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από την συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με Ηλεκτρονικά Μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί όπως ο νόμος ορίζει."

Τι λέει το ΑΡΘΡΟ 8 Ευρωπαικής Σύμβασης Δικαιωμάτων Ανθρώπου:


Άρθρο 8: [Δικαίωμα σεβασμού της Ιδιωτικής και Οικογενειακής ζωής.] {Σελίδα 11}

"1. Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα σεβασμού της Ιδιωτικής και Οικογενειακής του ζωής, της κατοικίας του και της αλληλογραφίας του.

2. Κατά την ενάσκηση αυτού του δικαιώματος δεν επιτρέπεται παρέμβαση δημόσια αρχής, παρά μόνον εφόσον είναι σύμφωνη με το νόμο και είναι αναγκαία σε μια δημοκρατική κοινωνία για λόγους εθνικής ασφάλειας, δημόσιας ασφάλειας ή οικονομική ευημερίας της χώρας. Για την αποτροπή των εκτροπών ή του εγκλήματος, για την προστασία της υγείας ή των ηθών, ή για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθερία όλων."


Αυτά είναι τα άρθρα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ως όπλο και επιχείρημα, γιατί είναι τα άρθρα που αφορούν τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας.

Επιβάλλεται να υπερασπισθούμε την ΖΩΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την δική μας και των παιδιών μας!


"Διαπραγμάτευση Βαρουφάκη: Όλα γίνονται
για την Ηλεκτρονική Κάρτα Πολίτη!!!"

"(Σχόλιο: ID-ont: o κος Βαρουφάκης, πιστός σε όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά [http://id-ont.blogspot.gr/2015/01/blog-post_22.html] υπόσχεται στους "Θεσμούς" ότι θα μας δώσει την Κάρτα του Πολίτη! Μήπως τελικά οι κοι Παπανδρέου και Σαμαράς φάνηκαν "λίγοι" στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη και χρειάζεται μια αριστερή Κυβέρνηση για να περάσει τα "δύσκολα" μέτρα;;;

Ημερήσια:

Επέκταση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που είχε εφαρμόσει πιλοτικά προηγούμενη Κυβέρνηση, κουπόνια για την αγορά τροφίμων, δωρέαν ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και κάρτα πρόσβασης στο Σύστημα Υγείας για όλους, προβλέπουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, που πρότεινε η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή Βαρουφάκη προτείνονται τα εξής:

Η Ελληνική Κυβέρνηση επιβεβαιώνει το πλάνο για να:

  • Αντιμετωπίσει ανάγκες που προκύπτουν από την πρόσφατη αύξηση της απόλυτης φτώχειας {ανεπαρκεή πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και την παροχή ρεύματος), μέσω ιδιαίτερα στοχευμένων μη χρηματικών μέσω. {π.χ. κουπόνια τροφίμων.)
  • Να το πράξει με τρόπο που θα είναι βοηθητικός για τη Μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και τη μάχη κατά διαφθοράς / γραφειοκρατίας (π.χ. με έκδοση μιας έξυπνης κάρτας πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Κάρτα ID στο σύστημα υγείας, αλλά και για την πρόσβαση στο πρόγραμμα κουπονιών σίτισης κ.λ.π.
  • Να αξιολογήσει το πιλοτικό πρόγραμμα για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα με στόχο την επέκταση του πανελλαδικά.
  • Εξασφαλίσει ότι η μάχη κατά της ανθρωπιστικής κρίσης, δε έχει αρνητικό δημοσιονομικό αντίκτυπο."
Η πηγή αυτού το άρθρου {http://id-ont.blogspot.gr/}

Οι Έλληνες Youtubers - Ασυμπίεστος κάναμε μια μικρή έρευνα, πάντα μιλάμε με αποδείξεις και δε ξεχνάμε το παρελθόν.

Μπήκαμε στο Facebbok και βρήκαμε στην σελίδα ως Group => ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΗ ομάδα "Λέμε Όχι Στην Κάρτα του Πολίτη" είχε ρωτήσει τον Παναγιώτη Καμμένο στις 25 Φεβρουαρίου 2012, ποια είναι η άποψη του για την Κάρτα του Πολίτη και η απάντηση που ακολουθεί η παρακάτω εικόνα:


Ο σημερινός Υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό Έργου ο Τέρενς Κουίκς στις 23 Απριλίου 2012, πριν ΕΝΑ ΜΗΝΑ τις Εκλογές 2012, στην Εκπομπή "ΤΩΡΑ" στης Πόπης Τσαπανίδου, που ήτανε. Είχε πει ο κος Τέρενς Κουίκς πως είναι ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ. Παρακολουθεί το βίντεο από το 27:59 και μετά:


Και η σημερινή, επίσης, Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης η κα Μαρία - Κόλλια - Τσαρούχα, είχε κάνει Ερώτηση στις 17 Ιουλίου 2013 με Αριθμό Πρωτοκόλλου 13158 ως ΣΤ' Αντιπροέδρος της Βουλής των Ελλήνων με Θέμα: "ΑΜΚΑ/Κάρτα Πολίτη/Προσβολή Ανθρώπινων Δικαιωμάτων."Αναφέρει ως κατά του γενικού Ηλεκτρονικού Φακελώματος και εξηγεί με λεπτομέρειες.
Δείτε την ερώτηση παρακάτω απ' τα Πρακτικά στην Βουλή των Ελλήνων.





Τι λένε τώρα  οι κοι Παναγιώτης Καμμένος, Τέρενς Κουίκς και η κα Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα ως συμμέτοχοι στην Συγκυβέρνηση με τους κους Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Βαρουφάκη;;;


Θα ισχύουν οι Κόκκινες Γραμμές τους ή Όχι;

Θα τηρήσουν το Ελληνικό Σύνταγμα Άρθρου 9Α και

της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων Ανθρώπου του Άρθρου 8;;


Έλληνες Youtubers - Ασυμπίεστος

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΟΧΙ ,πάντα όχι στη κάρτα του πολίτη και στη ''νεα εποχή'' αν αφήσει ο Θεός να βγάλουν την κάρτα (που έχει το 666) είναι για να μας πλασάρουν με ψεύτικο τρόπο μια ''εξυπηρέτηση'' για το ''καλό'' μας ...όλοι μπορούν να σκεφτούν λύσεις ,η λύση των πολιτικών είναι ανεπίστρεπτα επιζήμια για την ψυχή και την ελευθερία μας..θα έχουμε μεγάλη δοκιμασία.....

Δημοσίευση σχολίου