Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

1 Δ. Σταματόπουλος: "Κλαίω για τα Ελληνόπουλα μας και Προσεύχομαι γι' αυτά..."

Δε θα πω πολλά. Το μόνο που θα πω απλά και ξεκάθαρα πράγματα, μα πάνω απ' όλα Αλήθεια. Δε άντεξα όσα είδα σήμερα την Παρέλαση να βλέπω τα Ελληνόπουλα μας να στέκονται πίσω απ' τα ΚΑΓΕΚΛΑ, δε πρόκειται να το αφήσουμε έτσι.
Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Ελεύθεροι κι όχι Σκλαβωμένοι!

  • Όταν βλέπω παιδιά μικρά να διατάζει ένας Αντιδήμαρχος να λέει τους Αστυνομικούς να κάνουν πίσω, χωρίς να φταίνε σε τίποτα και νομίζουν οι "μεγάλοι" επίσημοι, πως τα παιδιά της Ελλάδος μας είναι επικίνδυνα. Αλήθεια "κύριοι" είναι επικίνδυνα;;;
    Απλά αναρωτιέμαι........... τίποτα άλλο.

Η αλήθεια είναι πως για τα Ελληνόπουλα μας Προσεύχομαι, γιατί είναι η Ελπίδα μας και τον Μέλλον μας για την Πατρίδα μας, να τους μάθουμε να ζουν Ελεύθερα μα όχι Φυλακισμένα σαν Σκλάβοι, δε θα τους αφήσουμε αυτό να περάσει. Και προσπαθούν μέσα απ' τα βιβλία να τους μάθουν προς τα Ελληνόπουλα μας ως φυσιολογικό τρόπο για την Ομοφυλοφιλία, που γίνεται έντονα την κοινωνία μας. Επίσης έχουν αλλάξει τα πάντα την Ιστορία μας, να τους μαθαίνουν να προσκυνάνε και ζητιανεύουν τα Ελληνόπουλα μας. Και άλλα πολλά. Διότι αυτός είναι ο Στόχος τους:
Να γίνουν "γονείς" το κράτος και δάσκαλοι να εκτελούν με το σύστημα της αΠαιδέιας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αλήθεια που είναι ο Πρόεδρος Κηδεμόνων και Γονέων Μιχάλης Τάσουλας ή η Αντιδήμαχος Παιδείας Κατερίνα Μαρκουλάκη;; Δε τους κατηγορώ, απλά αναρωτιέμαι...

Να γνωρίζετε πως εμένα δε με αφορά που ανήκουν, έχουν όμως καθήκον και χρέος, να υπηρετήσουν σωστά την Πατρίδα μας και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ το Κατοχικό Υπουργό Παιδείας για τα Ανθελληνικά Βιβλία και πρέπει να καταργηθούν.

Δείτε μόνοι σας:








Δηλαδή μας λέει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήτανε ένα παραμύθι και ένα μύθο.


Από τα περιεχόμενα ακόμα καταλαβαίνετε πολλά.


Το Φακέλωμα.


Να μαθαίνει το παιδί  να μαγειρεύει όταν η Μητέρα λείπει για δουλειά για λιγότερο μισθό €


Για να μαθαίνουν να φτιάχνουν καφέ στις Καφετέριες, άμα βρουν δουλειά για Χαρτζιλίκι.

Και τελευταίο Βιβλίο Αγγλικών Α' Γυμνασίου, σελ.. 34. : http://ebooks.edu.gr/new/course-main.php?course=DSGYM-A111 και http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2012/120907_agglika_lykeiou.pdf



"Η όλη διαδικασία που παρουσιάζεται με ενθουσιασμό από την ηρωίδα γίνεται στην προσπάθεια να πάρουν μια γεύση τα παιδιά από την εξέλιξη της τεχνολογίας στο μέλλον Το επίμαχο απόσπασμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μεταφράζεται ως εξής: Μετά το σχολείο την Πέμπτη, έφαγα δύο ώρες στον γιατρό περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με έναν μικροσκοπικό κύβο και χρησιμεύει  σε πολλά πράγματα.

Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου, μπορεί να είναι χρήσιμο για να ξεκλειδώνω πόρτες και να έχω πρόσβαση σε όλα τα σχολικά βιβλία, καθώς και στους κωδικούς του υπολογιστή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα κάθε εβδομάδα που η μαμά και ο μπαμπάς μου τη φορτώνουν με χρήματα."

Αυτά μέχρι τώρα, βεβαία υπάρχουν πολλά. 
Νομίζω πως είναι αρκετά αυτές οι αποδείξεις όσα αναφέρονται τα Επικίνδυνα Βιβλία, που μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα μας. Και τα Προσεύχομαι γι' αυτά τα Ελληνόπουλα μας, διότι είναι η Ελπίδα μας και τον Μέλλον μας για την Πατρίδα μας και να τους φωτίσει ο Θεός, να αποκτήσουν Δύναμη, Γνώση και Πίστη.

Γονείς να προσέχετε τα παιδιά σας....
κ. κ. Τάσουλα [Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων] και Μαρκουλάκη [Αντιδήμαρχος Παιδείας], νομίζω πως έχετε το καθήκον σας να υπηρετήσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ για τα παιδιά μας, αν το κάνετε σε πράξεις κι εγώ μαζί σας ως κοινό καλό σκοπό για σωστή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς τους Γονείς για τα ΠΑΙΔΙΑ των Ελλήνων!

Δημήτρης Σταματόπουλος

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Οι προδότες(που σε καιρό πολέμου θα φορέσουν τη μαύρη κουκούλα και θα καταδίδουν τους φίλους τους στον εχθρό) , βρίσκονται μεταξύ όσων δεν κατέθεσαν την ιερή δήλωση.
Απαιτούμε εδω και τώρα τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να εξακριβωθεί η αλήθεια όσων με την ιερή δήλωση καταγγέλθηκαν.
προσοχή.......
...Άπαξ και ξεκινήσουν διώξεις , την ιερη δήλωση όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν και την κατέθεσαν . Και εκτός αυτών που την κοινοποιούν καθημερινά ,οι υπόλοιποι θα μπορούν έκτοτε (και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) ,να την καταθέτουν μόνον ώς απολογούμενοι και ως συνεργοί(εκ παραλήψεως στην εσχάτη προδοσία) (θα αλλάξει το κείμενο της) ..
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/422877021088985

Δημοσίευση σχολίου