Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

0 Δ. Σταματόπουλος "Σκοπός είναι να ζήσουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΑ την Ηλιούπολη μας και τους Ανθρώπους της Πόλης μας."

Καλησπέρα σας και Καλό Φθινόπωρο [1 Σεπτεμβρίου 2014], με Υγεία και με πίστη της Παναγία μας!

Επειδή έλαβα εντολή 104 ψήφους από τους Δημότες της Ηλιούπολης, δικαιούμαι να εκφραστώ που γι' εμένα ΑΠΟΤΕΛΕΙ ένα μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ και ΠΙΣΤΗΣ, γι' όλους μας βεβαία και ποτέ τους ψηφοφόρους μου κι ακόμα όσοι δε με ψήφισαν, δεν είχα κανέναν λόγο να κρύψω και ούτε έλεγα ψέμματα, δεν είπα πουθενά κακό, ούτε έβαλα με ψεύτικα διλήμματα, ούτε έδωσα υποσχέσεις την ημέρα των Δημοτικών Εκλογών κι έκαναν την επιλογή τους και οι 104 ψήφους έλαβα [σημαντικό πόσο], συμφωνούν με τα λεγόμενα μου όσα έλεγα, εναντίον της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που φυσικά δικαιώνομαι τώρα [π.χ. ΕΝΦΙΑ] και φυσικά δεν το χαίρομαι, που μακάρι να έβγαινα ψεύτης. Γι' αυτό δεν υποχωρούμε, συνεχίζουμε σταθερά με ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ, χωρίς όμως νεύρα, διότι με νεύρα χάνουμε το δίκιο μας και ξεφεύγουμε απ' τα όρια χωρίς λόγο.



Εύχομαι καλή αρχή τους νέους και παλιούς δημοτικούς Συμβούλους και όλο στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε ορκωμοσία την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, και ο αγώνας μας συνεχίζεται για τα δύσκολα 5 χρόνια, εκτός αν να το ανατρέψουμε εμείς ή οι Δημότες της Ηλιούπολης, χωρίς μαντριά αριστερά και δεξιά, μόνο με ψυχή Έλληνα, κάπου πρέπει να ξεκινήσει προς ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. Θα εκφράζω, θα υπερασπίζω τις γνώμες και την αλήθεια των ψηφοφόρων μας και μη, ως Δημότης Έλληνας μέσα & έξω απ΄ το Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεργάζομαι με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις της Ηλιούπολης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ και θα αφήνουμε στους Δημότες με την κρίση τους και την επιλογή τους για τις επόμενες εκλογές ή να αντιδράσουμε από νωρίς.  Διότι δεν προχωράει αυτή την κατάσταση που βιώνουμε ως Έλληνες της Ηλιούπολης και της Υπόλοιπης μας Ελλάδας.

Μπήκε ο μήνας για δυσκολότερους καιρούς ως το τέλος του έτους 2014, θα αρχίσουν για εκβιαστικά ψεύτο-διλήμματα χωρίς βάση και νόημα, πολιτικά τεχνάσματα, ψεύτικους αποπροσαναλοτισμούς που θα χρησιμοποιηθούν από τα Μ.Μ.Ε., γι' αυτό να είστε όλοι προετοιμασμένοι γι' όλα και να μην πλανηθούμε κανέναν τους από αυτούς με σκοπό να κρατήσουμε την πίστη μας και να τα αρνηθούμε όλα όσα μας προστάζουν οι πολιτικοί είτε δήμος, είτε περιφερειάρχες σε κάθε μέρος της Ελλάδος, σημειώνω πως δε είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, αναλόγως τι πράξουν για καλό των Δήμων και της Πατρίδας μας, διότι και κάποιοι ακολουθούν τις εντολές της Κατοχικής Κυβέρνησης μέσω της Τρόικας. Να είμαστε αντίθετοι όσοι νόμοι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, διότι αυτοί που τα ψηφίζουν, ποτέ δε τα κάνουν ως πράξεις, εμείς τα κάνουμε πράξη ως Λαός και με αποτέλεσμα να ΕΞΑΘΛΙΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, που δε έχουν καμιά βάση όσα ψηφίζουν τους νόμους και άρθρα, ως αντισυνταγματικά και παράνομα μόνον να τα ξεχωρίζουμε.

Δε θα αφήσουμε κανέναν να πουλήσουν την Ηλιούπολη, την όμορφη μας πόλη την οποία αγαπάμε και ζούμε, ώστε να μην την κάνουν κομμάτια λόγω του Καλλικράτη, που δηλώνει της Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων ως Κατάργηση Δήμων και Πατρίδα μα, όπως αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ του Μνημονίου [Άρθρου 5, ΠΑΡ. 1 του 2011 Κυβερνήσεως Παπανδρέου Μεσοπρόθεσμο Ι, το όποιο αναφέρει για Πώληση, Εκμίσθωση,Παραχώρηση ή Εκματάλλευσης κ.π.λ.  κι επίσης το ίδιο Μεσοπρόθεσμο I για την Άρθρο 2, παρ. 1, το οποίο αναφέρει πως το προϊόν [π.χ. Δημόσια Περιουσία]  αξιοποίησης θα πηγαίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Αποπληρωμή Χρέους της Χώρας,δηλ. προς τους Δανειστές του Δ.Ν.Τ. Βεβαία την συνέχεια ξανά υπογράφτηκε με την Συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου τις 7 Μαρτίου '14, Αριθμού Φύλλου 571, . Η αλήθεια πως τα έλεγα τότε το 2010 και το γνωρίζουν, νομίζω, κάποιοι από την Ηλιούπολη, δηλαδή πριν ψηφιστεί, και η Δημοτική Αρχή δε μιλούσε γι' αυτά τότε τις Εκλογές 2010, ο κ. Γιάννης Αναγνώστου είχε πετύχει να τους στείλει τα δικαστήρια για την Κληρονομιά Νάστου και προειδοποιούσε πως είναι κατά του Μνημονίου. Το ΤΑΙΠΕΔ ισχύει για όλη την Ελλάδα μιλάει για το Ξεπούλημα μαζί και η Ηλιούπολη με λίγα λόγια.

Κι επίσης να μην αφήσουμε με τις κεραίες ίντερνετ Wi-Fi, που αποκαλεί κίνδυνο για την υγεία μας, είτε μικρής είτε μεγάλης ακτινοβολίας, ειδικά για τα παιδιά μας, παραμένει όμως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, όπως και τις Κεραίες Υψηλής Τάσεως και φυσικά θα ενημερωθεί ο κόσμος της Ηλιούπολης προς τα έξω και θα είναι η επιλογή του, μυαλό και κρίση με την ενημέρωση που θα έχουν με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όσο μπορούμε σε Διεθνιστικό Επίπεδο, διότι κάποιες χώρες αντιδρέσαν. Και μην ξεχνάμε τον κ. Ευσταθίου από το συνδυασμό "Ηλιούπολη: Πάμε Μπροστά" υποστηριζόμενος απ' την  Νέα Δημοκρατία, που είναι υπέρ της Κάρτας του Πολίτη, το δήλωσε το Κανάλι 9, την περίοδο των Δημοτικών Εκλογών: "Βεβαίως δεχόμαστε την Κάρτα του Πολίτη", δε νομίζω να πω πολλά, τα λέει όλα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως δέχεται τις εντολές του Μνημονίου [Αναφέρεται το Μνημόνιο Συνεννόησης Ιουλίου 2013, Σελίδα 11: Άρθρο 2.3.2., παρ. 9 - 10, με όνομασία: "Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτοποίησης"]. Αλήθεια γνωρίζουν πως παραβιάζουν τα δικαιώματά
μας και την ιδιωτική μας ζωή, ΝΑΙ ή ΌΧΙ; Ναι. Είναι αντισυνταγματικό με βάση του Ελληνικού Συντάγματος, σελ. 24, Άρθρου 9Α και Άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Σελίδα 6 και ισχύει από 1 Ιουνίου 2010. Οι άλλες χώρες τα κατάργησαν αντίδρασαν λόγω προβλημάτων στα Ηλεκτρονικά με λεγόμενη "Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη", όπως χώρες: Αγγλία, Πολιτείες της Αμερικής, Γερμανίας,Ρουμανίας] και κάποιες άλλες χώρες έγιναν μόνο  ως "προαιρετική", όπως χώρες: Ρωσία, Ιταλία, Αυστρία,.Φιλανδία και Λιθουανία. Αν τα γνωρίζουν όμως οι ίδιοι κι ακόμα ο κ. Ευσταθίου αυτά τα δυό άρθρα; Αν τα γνωρίζουν τότε γιατί το συνεχίζουν και μας επιβάλλουν το σχέδιο της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας;;;;


κ. Αντιδήμαρχε της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών, [Άγγελος Δημητρόπουλος]  τα γνωρίζετε, τα διαβάσετε ποτέ σας, που είναι υπέρ της Ελευθερίας του Ανθρώπου και της Ιδιωτικής Ζωής περί των δυό άρθρων;; Ελπίζω να το αρνηθείτε για καλό του απλού Ελεύθερου Δημότη της Ηλιούπολης να σεβόμαστε την Ελευθερία των Ανθρώπων, και να δώσουμε παράδειγμα κάποιες άλλες περιοχές. Γνωρίζω πως δεν έχει σχέση με το Δήμο μας, παίζεται η Ελευθερία μας και που σε λίγο καιρό θα κινδυνεύουμε από hackers και θα μας κλέβουν όλα μας τα στοιχεία που έχουμε, θα πρέπει να υπερασπίσει τα δικαιώματα μας ο κ.Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ηλιούπολης, για το καλό των Δημοτών και Κατοίκων, με αποτέλεσμα να θα δείξει καλό παράδειγμα,ώστε να μην υπακούσει τις εντολές που δίνουν επάνω. Αναμένω την πράξη σας ως θετική την πορεία μας κ. Αντιδήμαρχε κι εγώ μαζί σας θα 'μαι μόνο για το καλό της Ελευθερίας του Ανθρώπου και της Πόλης μας. Και σας δίνω ένα βιβλίο "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: εισητήριο χωρίς επιστροφή;" σε pdf του κ. Ευστάθιο Αδαμόπουλου, που μιλά με αποδείξεις, με πολλή έρευνα κι έκανε μια αξιολόγηση προσπάθεια για το θέμα Ηλεκτρονικής Βάσης Δεδομένων. Εύχομαι να το διαβάσετε, όποτε έχετε το χρόνο.

Τα Καταστήματα της Ηλιούπολης κλείνουν, σιγά σιγά με τις μέρες μας με αποτέλεσμα να γίνεται έρημη και να κερδίζουν οι Πολυεθνικές των Εταιριών με αποτέλεσμα να χάνει η Ελληνική Παραγωγή της Οικονομίας μας και πιο πολύ της Ηλιούπολης. Απολύσεις παντού είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Να γνωρίζετε πάντα ψωνίζω τα καταστήματα της Ηλιούπολης, ώστε να βιώσει κάτι, διότι τα λουκέτα αυξάνουν σε περίοδο "Ανάπτυξης".

Υπάρχουν πολλά να σας πω, δε θέλω να σας κουράζω άλλο, μάθετε κάτι απ' τα παραπάνω. Θα βγουν ένα - ένα, μα ήδη τα λέω εδώ και χρόνια από το 2010, πριν το Μνημόνιο, κάθε φόρα που έρχεται κάτι εναντίον μας άδικο νόμο και αντισυνταγματικό εις βάρος της Πατρίδος μας και της Ηλιούπολης, θα ενημερώνετε. Σκοπός είναι να ζήσουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΑ την Ηλιούπολη  μας και τους Ανθρώπους της Πόλης μας.
Δεν δίνω υποσχέσεις, ούτε σας ποτίζω με ωραία λόγια, μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ να γνωρίζετε και το ΔΙΚΑΙΟ των Ελλήνων. Δεν θέλω καμιά ΔΟΞΑ από εσάς, θέλω εσάς να είστε ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ και ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ όσα προστάζουν εναντίον της Πατρίδας μας, το σπίτι μας, τα έθιμά μας, την Ιστορία μας την Ηλιούπολη μας και να μην ξεχνιόμαστε ποιοι είμαστε ως Έλληνες και ως Ηλιουπολίτες, να βλέπουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ κι επίσης να μην ανήκουμε πουθενά είτε αριστερά είτε δεξιά, διότι αυτοί οι δύο έχουν την ίδια έννοια και δε αλλάζει κάτι.

Και τελειώνω, για να προλάβω κάποιους "λογικούς", γνωρίζοντας πως θα σας πουν ότι αυτά που λέω είναι τρελά και πολλά διάφορα μέχρι και καπελώματα θα μου βάζουν. Δεν πάνε να λένε ότι θέλουν.
Να γνωρίζετε από εμένα πως δε έχω ουδεμία σχέση με τα *κόμματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ούτε με "Κληρικούς", που πρόδωσαν την Ορθοδοξία μας, ούτε δε έχω κανέναν λόγο να συκοφαντώ διότι τα γράφουν όλα τα Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα κ.λ.π., που έχουν υπογραφεί εις βάρος μας, το μόνο που ζητάω από εσάς απλά: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ, δε έχω κανέναν λόγο να κρύψω, όλα είναι γραμμένα σας ζητάω να τα διαβάσετε, αν έχετε το χρόνο σας διότι εκεί είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Να γνωρίζετε κάτι όμως, πως Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ κατά καιρούς μας [αργά ή γρήγορα] και θα το εκμεταλλευτούν  με κακή έννοια και την πονηριά τους όλα τα μαντρωμένα κόμματα, διότι θα αναζητούν την ψήφο σας, που πράγμα να λέγονται αλήθειες, όπως τα λέω χρόνια εγώ και κάποιοι άλλοι, που οι ίδιοι μέσα από τα μαντριά χωρίς να κάνουν πράξεις για έναν καλύτερο σκοπό, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! Διότι τα πολλά λόγια τα ξέρουμε, εμείς που ζητάμε είναι να γίνει σωστές πράξεις και λύσεις πάντα ΔΙΚΑΙΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ως ΕΝΩΜΕΝΟΙ χωρίς κομματικούς σκοπούς και συμφέροντα!!

Η υπομονή και η πίστη κερδίζεται με τις μέρες μας. Διότι εγώ θα συνεργαστώ δια την πίστη μου με τον Χριστό, την Αλήθεια και την Αξιοπρέπεια της Ηλιούπολης και των Ανθρώπων της!
Αμήν!

Σας ευχαριστώ που με διαβάστε με το κουράγιο σας.
Να 'στε καλά με Υγεία και με Πίστη, καλή σας συνέχεια.
*Δημήτριος Σταματόπουλος.
Ηλιουπολίτης Σύμβουλος των 104 ψήφων.

* Δεν ανήκω σε κανέναν κόμμα είτε ΠΑΣΟΚ, είτε Ν.Δ., είτε ΔΗΜΑΡ, είτε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, είτε ΚΚΕ, είτε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κ.λ.π. Έχουν τελειώσει οριστικά, διότι δε υπερσπίσαν τον Ελληνικό Λαό με το Άρθρο 86, παρ. 3, Σελ. 81 μήνυση Πολιτική Δίωξη και Ποινή [μόνο με 30 υπογραφές των Βουλευτών, ανεξαρτήτως κόμματων], για ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της
Εθνικής μας Κυριαρχίας, που υπογράφτηκε από το Μάιο 2010, Μνημόνιο 1 Άρθρο 14 παρ. 5, σελίδα 21, επί την Κυβερνήσεις  Παπανδρέου,  Σαμαρά & Βενιζέλου, την συνέχεια, φτάσαμε εδώ και τα αποτελέσματα δείχνουν να πηγαίνουν στο κατήφορο...
 Ανήκω την κατηγορία το Δίκαιο, την Αξιοπρέπεια, την Αλήθεια και την Ελευθερία του Έλληνα Δημότη και Κάτοικο της Ηλιούπολης.

Σχόλιο Έλληνες Youtubers:Ο κ. Σταματόπουλος Δημήτριος:
Ήτανε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Νέα Δημοτική Κίνηση" με τον κ.ΥποψήφιοΔήμαρχο  Ηλιούπολης Γιάννη 
Αναγνώστου κατάκτησε την Τρίτη θέση με 4.500 ψήφους ως Ανεξάρτητο Συνδυασμό χωρίς κομματικούς σκοπούς κι έλαβε με 104 προσωπικούς ψήφους τις Δημοτικές Εκλογές ο κ. Σταματόπουλος για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το 2014 από τους Δημότες της Ηλιούπολης.

Του Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία το αληθινό του αγώνα, ας μην έχει βγει ως Δημοτικός Σύμβουλος και το 'χει αποδείξει πολλές φόρες, εδώ και χρόνια, και θα είμαστε στο πλευρό του, ότι κι αν συμβεί μόνο για το καλό της Πατρίδα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου