Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

0 Το "βάρος των αλυσίδων" παντού είναι το ίδιο - Το συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ ενός Σερβο -Καναδού που ποιός ξέρει μπορεί και να μας αφυπνίσει (βίντεο)





(....) Αυτο το ντοκιμαντέρ θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις,όχι μόνο στο θέμα της Γιουγκοσλαβίας αλλά και της Ελλάδας του σήμερα και του μέλλοντος.Κάποιοι από εσάς θα γελάσουν τώρα και εύχομαι να έχουν δίκιο…και εμείς γελάγαμε όμως!!!

Και πριν να δείτε το βίντεο να πω και εγώ τα δικά μου… ντοκυμαντέρ που είναι 2 ώρες αλλά πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε!Ένας χρήστης έγραψε…
Είδα σήμερα το ντοκιμαντέρ καναδικής παραγωγής 2010 “The Weight of Chains” του Boris Malagurski.

Είναι ένα ντοκιμαντέρ το οποίο…αναφέρεται στην Γιουγκοσλαβία μια πλούσια και ειρηνική χώρα και το πως έφτασε εδώ που είναι σήμερα με την “βοήθεια” των Η.Π.Α. του Ν.Α.Τ.Ο. του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε.Οι ομοιότητες με την χώρα μας είναι τεράστιες και ας μην έχει γίνει κανένας πόλεμος ( ακόμα τουλάχιστον )

…Γιατί η Αμερική βομβάρδισε το Βελιγράδι,σταθμούς τηλεπικοινωνίας,νοσοκομεία κλπ?
Γιατί κατέστρεψαν το εργοστάσιο της JUGO?
Γιατί κατέστρεψαν τα ορυχεία ,το εργοστάσιο παρασκευής τσιγάρων?Ποιός ο ρόλος των δημοσιογράφων?
Γιατί ,γιατί γιατί….

Πολλές οι ομοιότητες με την κατάσταση της Ελλάδας όπου θα τις δείτε και μόνοι σας από τα πρώτα κίολας λεπτα του ντοκυμαντέρ!Ένα ντοκυμαντέρ που σε κρατάει να το δείς όλο,δεν θές να τελειώσει και ενώ το βλέπεις σκέφτεσαι πράγματα ταυτόχρονα.Σκηνές που ποτέ δεν θέλησαν να μας δείξουν γιατί όπως είπαμε όλα είναι σχεδιασμένα.Κρίση ,δάνεια ΔΝΤ κόσμος χωρίς χρήματα,χωρίς φαγητό περιμένει στην ουρά να πάρει κάτι να φάει,μαγαζιά κλείνουν και όσα μένουν ανοιχτά δεν έχουν προιόντα γιατί δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν….πουλήσανε σχεδόν τα πάντα ,οι τράπεζες έγιναν Γερμανικές,οι τηλεπικοινωνίες το ίδιο,όλα σχεδόν ιδιωτικοποιήθηκαν..στην Κροατία που το καλοκαίρι ζεί από τον τουρισμό,τα λεφτά πάνε σε Γερμανία και Αυστρία καθώς όλα τα ξενοδοχεία τους πλέον ανοίκουν σε Γερμανούς και Αυστριακούς…και πολλά άλλα που υπάρχουν μέσα στο βίντεο!!



Δεν θέλω να πώ περισσότερα θέλω πραγματικά να αφιερώσετε δύο ώρες και να δείτε την ταινία και αν θέλετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο!!Εγώ ήδη την είδα μια φορά,αλλά θα την ξαναδώ!!

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ όπως λέγεται και είναι και με Ελληνικούς υποτιτλούς!!



Δείτε πολύ προσεχτικά αυτό το βίντεο για να καταλάβετε τι μας περιμένει





Πηγή
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου