Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ «κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»



Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2013

Σήμερα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 08:00, Έλληνες Πολίτες συγκεντρωθήκαμε για 3η φορά έξω από την Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων (Τζιραίων 8-10, 117 42 Αθήνα) για να διαμαρτυρηθούμε κατά του διαγωνισμού για την «αποκατάσταση και ανάδειξη του Φετιχιέ τζαμί (εις μνήμην του Μωάμεθ Β’ του Πορθητή)» που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, προϋπολογισμού 1.380.000€ από το υστέρημα του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού!

Στις δύο προηγούμενες φορές (12/11 και 28/11) κατά τις οποίες ο διαγωνισμός απέβη άγονος, η διαμαρτυρία μας υπήρξε αξιοπρεπής και ήσυχη, εντός των πλαισίων που ορίζει ο νόμος και προ παντός σύμφωνη με τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος (άρθρο 11). Ομοίως ήμασταν αξιοπρεπείς και ήρεμοι στην σημερινή μας συγκέντρωση η οποία δεν είχε το επιθυμητό προς εμάς αποτέλεσμα καθώς εισήλθαν στην υπηρεσία ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι κατασκευαστικών εταιρειών και τελικά κατετέθησαν οχτώ (08) φάκελοι προσφορών.

Κάποιες εντάσεις προκλήθηκαν μονάχα μεταξύ των διαμαρτυρομένων και των εργολάβων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, όταν οι τελευταίοι ξεκίνησαν να προσέρχονται στην υπηρεσία για να καταθέσουν τις προσφορές τους (περίπου 09:45), έως και λίγο μετά την λήξη του διαγωνισμού (περίπου 10:05).

Στην είδηση της κατάθεσης των προσφορών από τους εργολάβους, ένας εκ των διαμαρτυρομένων Ελλήνων Πολιτών και μόνιμος συναγωνιστής μας σε όλους τους αγώνες ενάντια στο κατοχικό καθεστώς, τελώντας ενδεχομένως εν βρασμώ ψυχής - και εν αμύνη ενάντια στην γενοκτονία που υπόκειται ο Ελληνισμός - μη σκεπτόμενος άλλον τρόπο να εισακουστεί και να αντιδράσει για την κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων και υπό την απειλή της συστηματικής του εξόντωσης από το δουλικό καθεστώς, προέβη σε μία επικίνδυνη πράξη για την οποία συνελήφθη και στην οποία από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα το ΙΧΕ όχημά του και εισέβαλε στο ισόγειο της υπηρεσίας διαπερνώντας την είσοδο, καθώς και μία εσωτερική υαλόπορτα και προκαλώντας ουκ ολίγες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου. Έπειτα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υπερήφανος για την πράξη του αυτή, δηλώνοντας εν τάξει με την συνείδησή του!

Η απόφαση για την αποκατάσταση και ανάδειξη ενός καταλοίπου του οθωμανικού ζυγού στην πόλη των Αθηνών, ενός έργου προϋπολογισμού 1.380.000€ και μάλιστα εν καιρώ κοινωνικής εξαθλίωσης, οικονομικής ανέχειας, αλλά και φυσικής πια εξόντωσης των Ελλήνων Πολιτών, αποκαλύπτει από μόνη της τα αίτια που οδήγησαν έναν Έλληνα Πολίτη σε μια πράξη δίχως να λογαριάσει τις συνέπειες αυτής.

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» δηλώνει απερίφραστα πως θα συμπαρασταθεί στον Έλληνα Πολίτη προσφέροντάς του κάθε ηθική και υλική υποστήριξη

ως επιτάσσει η συνείδησή κάθε Έλληνα Πολίτη που συμμερίζεται την απογοήτευση και την οργή για την συστηματική εξόντωση της Ελληνικής κοινωνίας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Ήδη οι δικηγόροι της ΔΡΑΣΗΣ βρίσκονται στο πλευρό του και θα πράξουν το καλύτερο δυνατόν.

Διαμηνύουμε δε στα παπαγαλάκια του δουλικού καθεστώτος που έσπευσαν να ευτελίσουν, να συκοφαντήσουν και να διακωμωδήσουν αυτόν τον Έλληνα Πολίτη, πως ο Ελληνικός Λαός δεν είναι τόσο ευκολόπιστος και άβουλος όσο τον νομίζουν και πως οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού, απαξίωσης και χειραγώγησης της Ελληνικής κοινής γνώμης θα έχει λαβείν της αντιδράσεως που πρέπει, πάντοτε σύμφωνα με τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών που απορρέουν από το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» αγωνίζεται και θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο και με κάθε μέσο, κατά της αποφάσεως για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Φετιχιέ τζαμί, κάνοντας χρήση κάθε δικαιώματος που απορρέει από το Σύνταγμα της Ελλάδος, που επιτάσσει το Εθνικό συμφέρον της Πατρίδας και που επιβάλλουν η ιστορική μνήμη και οι εθνοαπελευθερωτικοί αγώνες των προγόνων μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ «κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου