Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

0 ΠΑΤΕΡ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 47 ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΗΛ. 210 8025211

estiapm@gmail.com

Αριθ. πρωτ. 83 Μαρούσι, 25-11-2013



Προς την κ. Πρόεδρον και τα μέλη των πολυκαταστημάτων «Σκλαβενίτης»




Όλοι είμαστε μέτοχοι της δεινής καταστάσεως την οποία μας επέβαλαν,ημέρα Κυριακή να είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Περισσότερο όμως από όλους μας θίγονται οιεργαζόμενοι από τα πρωτοφανή αυτά μέτρα εκ των οποίων δημιουργούνται πολλάάλλα προβλήματα.

Τα πολυκαταστήματα «Σκλαβενίτης» σπάνε την αλυσίδα αυτή της απονίας και της σκληροκαρδίας, αρνούμενα να λειτουργήσουν ημέρα Κυριακή, κρατώντας τις ιερές μας παραδόσεις. Ανάβουν έτσι ένα φως μέσα στο πυκνό σκοτάδι.

Το ελληνικό φιλότιμο και πάλι ξυπνά. Έτσι αγκαλιάζουν με στοργή και αγάπη τοεργαζόμενο προσωπικό των επιχειρήσεων χωρίς να του στερούν τις ελπίδες. Το γεγονός αυτό σαν αστραπή διαδόθηκε σε όλο το καταναλωτικό κοινό. Ευνόητο είναι επομένωςπως

κερδίσατε.

Όλοι σας ευγνωμονούν, χίλιες ευχές ακούγονται ψιθυριστά αλλά και μεγαλοφώνως.

Έτσι και εμείς αναφερόμαστε ευμενώς σε αυτή σας την κίνηση, χειροκροτούμε τηνανωτερότητα του ήθους σας, ευχόμενοι όπως και άλλοι να ακολουθήσουν το γενναίο σας παράδειγμα.

Να είσθε δε βέβαιοι πως η ανακούφιση των εργαζομένων σας αποβαίνει σε σας ευλογία. Να ενθυμείσθε επίσης με ικανοποίηση τον γλυκό λόγο του Κυρίου μας «εφ Eσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων εμοί εποιήσατε».

Ευχόμαστε εκ καρδίας πάντοτε να προΐστασθε τέτοιων καλών έργων!




Μετ ευχών

Αρχ/της Σαράντης Σαράντος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου