Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

0 Το wifi του Σαμαρά θα φάει τους Έλληνες - «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

(Σημείωση:
Η Παγκόσμια Χούντα θέλει παγκόσμια Βάση Δεδομένων για παγκόσμιο μάντρωμα και άμεσο έλεγχο.. 

Δεν τους ενδιαφέρει να ξεχάσουν οι λαοί την πείνα τους.. τους ενδιαφέρει να ξεχάσουν οι λαοί την Ελευθερία τους. 

Θέλουν δούλους, ελεγχόμενους και "ταξικούς αλληλέγγυους" της Νέας Τάξης..

Μια παγκόσμια Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων που μέσω του «δωρεάν» ιντερνετ, θα φακελώσει τους πάντες και τα πάντα.. 

Διαβάστε περισσότερα«Δωρεάν» ασύρματο Internet σε 1 δις ανθρώπους σε Ασία και Αφρική απο την Googlehttp://www.i-reportergr.com/2013/05/internet-1-google.html 
Οι λαοί αυτών των χωρών πεινάνε αλλά έχουν «δωρεάν» ιντερνετ... 

Κάποτε οι Ρωμαίοι στάμπαραν τους δούλους τους με πυρακτωμένο σίδερο, αργότερα ο Κεμάλ Ατατούρκ, όπως και ο Χίτλερ χάραζαν στα χέρια των αιχμαλώτων έναν αριθμό.. 

Στη σημερινή εποχή, οι παρανοϊκοί εξουσιαστές της Νέας Τάξης προωθούν το ηλεκτρονικό τσιπάκι, ως άλλο σύμβολο σκλαβιάς. 
Το σύγχρονο «μαρκάρισμα» της σύγχρονης δουλείας..

Μία από τις πολλές μαριονέτες της Νέας Τάξης στην Ελλάδα, ο Σαμαράς, μας ανήγγειλε χθες (σε τηλεοπτική εκπομπή μια έτερης μαριονέτας) πως μας κάνει τη μεγάλη «χάρη» να φέρει και στη χώρα μας το «δωρεάν» ιντερνετ…
«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»)


Ακολουθεί το άρθρο του ιστολογίου allnewz.weebly.com




Το wifi του Σαμαρά θα φάει τους Έλληνες - «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»


Αμέσως μετά άρχισαν τα σχόλια, περισσότερο σε στυλ πλάκας, ψωμί τυρί δεν είχαμε, ρεπανάκια για την όρεξη. Σίγουρα και κάποιοι θα χάρηκαν γιατί τώρα θα μπορούν να αποβλακώνονται τσάμπα στο φέις ή "στο" ιστολόγιο με την μεγάλη επισκεψιμότητα κι άλλοι άρχισαν τα καλαμπούρια και τα λογοπαίγνια. Όμως γιατί ο Αντωνάκης θέλει να κάνει τέτοιο ΄δώρο' τους καημένους και καταταλαιπωρημένους Έλληνες;

Δεν πάει το μυαλό σας; Εκτός του ότι μπορεί να τα έχει βρει με κάποια εταιρία σε οικονομικό επίπεδο, αν μας παρακολουθούσατε από την αρχή, θα πρέπει να έχετε διαβάσει πολλά άρθρα μας για την ακτινοβολία και τι επιπτώσεις έχει αυτή στην υγεία μας.

Από που να αρχίσουμε... 
Στο Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία - πόσα γνωρίζετε; γράψαμε για την προσωπική μας εμπειρία και τι βρήκε ο ειδικός όταν ήρθε σπίτι μας και κατέγραψε τη δολοφονική ακτινοβολία που εξέπεμπε το wifi router πλάι στο γραφείο. Μόλις το κάναμε ενσύρματο, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες πέρασαν.

Στο Μαθήτριες λυκείου κάνουν πείραμα που δείχνει ότι τα φυτά δεν μεγαλώνουν πλάι σ' ένα Wi-Fi router είπαμε για το πείραμα που έκαναν απλές μαθήτριες και τι ανακάλυψαν, πόσο το ασύρματο ΣΚΟΤΩΝΕΙ το φυτό. 

Στο Γιατί πρέπει όλοι να επιστρέψουμε στο ενσύρματο ίντερνετ: To wifi εγκυμονεί σοβαρούς χρόνιους κινδύνους για την υγεία εξηγήσαμε όλους τους λόγους που θα πρέπει να χρησιμοποιεί κάποιος ενσύρματη σύνδεση και ποια ΑΚΡΙΒΩΣ είναι τα συμπτώματα.

Στο Ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία - Η νέα επιδημία μιλήσαμε για την νέα αυτή ασθένεια που αναγνωρίζεται πλέον επίσημα από τους επιστήμονες και πως σε κάποιες χώρες σχολεία έχουν πάρει την απόφαση να απαγορευφθεί το Wi-Fi στην τάξη.
“Κάποτε χρησιμοποιούσαμε τα μικροκύματα για αντισύλληψη. Σήμερα τηλεφωνούμε με αυτά. Βγάλτε συμπέρασμα...” 
Δρ. Huai Chiang, σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε θέματα ακτινοβολιών, Ιατρική Σχολή Zhejiang Κίνας 
Πανεπιστήμια και δημόσιοι χώροι αποφασίζουν να δημιουργήσουν Non wifi free ζώνες γιατί απλά... κάποιοι δεν αντέχουν.

Στο Έξυπνοι μετρητές: Πόσο 'ηλίθιοι' είμαστε; μιλήσαμε για τους ασύρματους μετρητές της ΔΕΗ που έχουν αρχίσει να βάζουν πιλοτικά με απώτερο σκοπό να μπουν σε όλα τα σπίτια και πως στις ΗΠΑ που ΗΔΗ έχουν εμπειρία, κάποιοι έχουν πάρει ακόμα και όπλα για να αντιμετωπίσουν εκείνους που θα πάνε στα σπίτια τους να τους τοποθετήσουν με το έτσι θέλω. Κινήματα έχουν φτιαχτεί που ασχολούνται ΜΟΝΟ με αυτό.

Και... και.. πολλές φορές έχουμε αναφερθεί, όχι μόνο στα συμπτώματα της συνεχούς έκθεσης στην ακτινοβολία, αλλά και στην τελική κατάληξη: Κατάθλιψη (αύξηση αυτοκτονιών), καρκίνος και αλτσχάιμερ κι άλλες νευρολογικές παθήσεις, μόνιμη κόπωση και, πάνω απ' όλα, στειρότητα!

Αυτό είναι το ΄δώρο΄ του, δια χειρός Σαμαρά, κι αντί να γελάτε αναρωτηθείτε: ΓΙΑΤΙ;;;; WHY ΦΑΪ Σαμαράς Έλληνες;;; Γιατί θα είμαστε από τις πρώτες χώρες (ίσως και η πρώτη) με τέτοιο 'αγαθό;' Ψάξαμε στο ίντερνετ και τη μόνη χώρα που βρήκαμε ήταν το νησί Niue στη μακρινή Ν. Ζηλανδία. Και η Ταϋλάνδη που... το σκέφτεται.

Κοίτα, Σαμαροπουλημένε, θα μας βρεις μπροστά σου!!! Δεν θα το αφήσουμε να περάσει και θα το παλέψουμε με νύχια και δόντια! Αυτά σε συμβούλεψαν οι φίλοι σου στο Ισραήλ;;; Όταν ΟΛΟ το Ισραήλ γίνει ΑΣΥΡΜΑΤΟ και περάσουν και καναδυό γενιές κι είναι όλα καλά τότε θα μας φέρεις και την ΄τεχνογνωσία' τους εδώ.

Κι αναρωτηθείτε... η μόνη ασύρματη στην Ελλάδα πόλη, 'δώρο' του περίεργου δημάρχου της που ήθελε να βάλει και τσιπ στους υπαλλήλους του δήμου του, είναι ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Άντε, λοιπόν, στον ασύρματο αγύριστο σου, εμείς θα πληρώνουμε για να έχουμε ιντερνέτ και, πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ!!! Γκε γκε;;;;

Διαδώστε την αλήθεια και ξεσηκώσετε και κόσμο, γιατί πολλοί χαζοί θα χαρούν μέσα στην άγνοιά τους. Εμείς θα ξεσηκώσουμε ακόμα και φίλους από το εξωτερικό που θα το λένε "Αντωνάκη διάλεξε: Ή τουρισμό ή wifi"!!!! Να δούμε τι θα φάει μετά....



Πηγή: allnewz.weebly.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου