Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

0 Η Μυρτώ της Πάρου

Αν κάποιος ήθελε να παρουσιάσει μία εικόνα με γλαφυρότητα, αλλά λίγα λόγια θα έλεγε συνοπτικά. 

Ένα δεκαεξάχρονο κοριτσάκι, που κάνει διακοπές σε ένα Ελληνικό νησί με την οικογένεια του και αποφασίζει να κάνει μία βόλτα στη θάλασσα ακούγοντας μουσική από το κινητό του. 

Ένας Πακιστανός, που σέρνει μαζί του όλα τα κατάλοιπα και τα κόμπλεξ της καταγωγής και της θρησκείας του και ενώ ήδη έχει τακτοποιήσει την επιστροφή του στη χώρα του, αποφασίζει πως η κοπελίτσα δεν δικαιούται να κυκλοφορεί ελεύθερη και αποφασίζει να τη κλέψει, να τη βιάσει και να την κατακρεουργήσει πολτοποιώντας το κεφάλι της, με μία πέτρα για να μη μιλήσει και τον αναγνωρίσει.


 Μετά με πλήρη διαύγεια, μαζεύει τα πράγματα του και παίρνει το πλοίο για την Αθήνα, προκειμένου να αναχωρήσει για τη χώρα του. 

Συλλαμβάνεται και με απόλυτη ψυχραιμία, δηλώνει ανήλικος, αφού έχει ενημερωθεί από την αριστερή δικηγόρο του (γυναίκα να σου πετύχει) για τα δικαιώματα του, προσπαθώντας να καρπωθεί τα ευεργετήματα του νόμου. 

Οδηγείται στις φυλακές, με πλήρη κάλυψη του προσώπου και του ονόματος του. 

Στο μεταξύ, η ανήλικη δίνει μάχη για τη ζωή της χωρίς σημάδια για να επανέλθει σε μία φυσιολογική κατάσταση. 
Η ζωή του παιδιού και της οικογένειας, καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά. 

Ο Πακιστανός προστατεύεται ακόμα και μέσα στις φυλακές. 
Όταν δε, μεταφέρεται στη Σύρο για να δικαστεί, μετά από ενάμιση χρόνο, βρίσκει συμπαραστάτες και υποστηρικτές των δικαιωμάτων του, με τη μορφή διαδήλωσης έξω από τα δικαστήρια. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του έχουν κάνει και πάλι το θαύμα τους.

(Δείτε εδώ: 
ΑΙΣΧΟΣ: Συγκέντρωση συμπαράστασης αναρχοσυριζαίων υπερ του Πακιστανού βιαστή‼! Σιωπή στα ΜΜΕ http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4030.htmlκι εδώ:
22/10, συλλαλητήριο από το Αντιφασιστικό Δίκτυο Σύρου, “συγκέντρωση συμπαράστασης” http://www.kar.org.gr/?p=30832)



Δείτε λίγο την εικόνα, από τη μία  
ένα κοριτσάκι ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου βιασμένο και κατακρεουργημένο. 
Με το κεφάλι του λιωμένο από τα χτυπήματα και το κορμάκι του ματωμένο παντού. 
Σωληνάκια και μηχανήματα σε όλα τα σημεία του σώματος του, το βοηθούν να ζήσει γιατί χωρίς αυτά είναι νεκρό. 
Δύο γονείς, οι οποίοι σπαράζουν και έχουν τελειώσει τη ζωή τους, σε εκείνα τα βράχια που βρέθηκε πεταμένο το παιδί τους. 

Το "έγκλημα" του παιδιού ήταν ότι έκανε βόλτα στη θάλασσα και ήταν κορίτσι. 
Το "έγκλημα" των γονιών, ότι άφησαν το κορίτσι τους να κάνει μία βόλτα σε μία παραλία της πατρίδας της. 

Από την άλλη έχουμε το Πακιστανό, υγιή και κραταιό. 
Προστατευμένο και συγχρόνως στηριζόμενο από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, 
 που διαδηλώνουν για το δικαίωμα του να εισβάλλει παράνομα σε μία χώρα
το δικαίωμα του, να εκμεταλλεύεται τη δημοκρατία και την ηλιθιότητα των Ελλήνων
το δικαίωμα του να βιάζει, να κακοποιεί και να κατακρεουργεί ένα ανθρώπινο πλάσμα, μέσα στην ίδια του τη χώρα, 
το δικαίωμα του να μας περνάει όλους για ηλίθιους και να εφαρμόζει τα «ήθη και τα έθιμα» της πατρίδας του, που θέλουν τις γυναίκες χειρότερες και από ζώα, 
το δικαίωμα του να μας πετάει κατάμουτρα τη περιφρόνηση του για το πολιτισμό και τις ελευθερίες μας
το δικαίωμα του να είναι βιαστής, παρ’ ολίγο δολοφόνος και το κυριότερο όλων, 
το δικαίωμα του να χρησιμοποιεί τους νόμους υπέρ του.






Όποιος από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατανοεί ότι όλο αυτό είναι το λιγότερο παράλογο και προκλητικό, χρειάζεται χαρτί ψυχιάτρου. 

Έτσι όπως πάμε, η Χρυσή Αυγή θα φαντάζει κολεγιόπαιδο μπροστά τους και το βασικότερο θα βρεθούν κάποιοι τρελοί για να αντιγράψουν τις μεθόδους τις αριστερής τρομοκρατίας και τότε να δω, που θα βρεθούν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πολιτεία, απέναντι στις αλυσιδωτές πράξεις βίας, με θύματα ενόχους και αθώους. 

Εδώ κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου για μία κοινωνία, που έχει φτάσει στα όρια της ανεξέλεγκτης οργής, απέναντι στην ανεξέλεγκτη βία που ασκούν οι λαθρομετανάστες με ειδεχθή εγκλήματα, που στη χώρα τους δεν αποτελούν καν παραπτώματα 
και το χειρότερο έχουν την απόλυτη κάλυψη της αριστεράς που φροντίζει να υποδαυλίζει αυτές τις συμπεριφορές. 

Θα φτάσουμε να μη μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις μαχαιρωμάτων αλλά για πραγματικές πράξεις αντεκδίκησης και οργανωμένες αυτοδικίες, που όσο θα τιμωρούνται μόνο αυτοί που τις διαπράττουν και όχι οι λαθρομετανάστες ή οι ηθικοί αυτουργοί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τόσο θα εξαπλώνεται το μίσος και τόσο περισσότερο θα διεγείρεται το δημόσιο αίσθημα. 

Και μόνο η εικόνα του υγιούς και καλοζωισμένου Πακιστανού με τους δεκάδες υποστηρικτές από πίσω του, αρκεί για να γίνει η σπίθα που θα μας κάψει όλους, ως κοινωνία.

Η Μυρτώ της Πάρου, δεν θα γίνει ποτέ όνομα σε ένα δρόμο, ούτε καν σύνθημα στα στόματα και τα πανό των ακροαριστερών. 


Η Μυρτώ της Πάρου έχει δύο μειονεκτήματα. 
Είναι Ελληνίδα και ο βιαστής και παρ’ ολίγο δολοφόνος της είναι λαθροαλλοδαπός. 

Οι γονείς της, δεν θα δώσουν ποτέ συνέντευξη στη τηλεόραση και δεν θα πάρουν ποτέ σβάρνα τα κανάλια γιατί ο πόνος ο δικός τους, δεν είναι αριστερός. 

Η κόρη τους ήταν μία απλή Ελληνίδα και όχι μία αριστερή ακτιβίστρια που παρακινούσε τον κόσμο σε βίαιες πράξεις. 

Το δράμα της, θα μείνει νωπό μόνο στις μνήμες των δικών της ανθρώπων γιατί η πολιτεία, δεν ξεκίνησε κανένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει, εκτός από το δράστη και τους ηθικούς αυτουργούς, που προσωποποιούνται, σε όλους αυτούς που εχθές διαδήλωναν για τα ανίερα δικαιώματα του. 

Κανένας πολιτικός δεν την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και κανένας δεν έκανε δηλώσεις, ούτε οργάνωσε διαδηλώσεις για τα δικά της δικαιώματα. 

Αλήθεια, αποτελεί δικαίωμα το να θέλεις να κυκλοφορείς στη πατρίδα σου, ελεύθερα όπου θέλεις και όποια ώρα θέλεις, χωρίς να κινδυνεύεις να δολοφονηθείς ή βιαστείς από ένα λαθρομετανάστη που η ζωή στη χώρα τους είναι τόσο ευτελής, ώστε να μη θεωρεί και τη δική σου ζωή άξια σεβασμού; 

Κατά το ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δικαιώματα έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες και κοινωνική οργή δικαιούνται να έχουν μόνο οι αριστεροί.




Μετά αναρωτιόμαστε γιατί μετά από μία δολοφονία, τόσες φυλακίσεις και τόσα εγκλήματα που έχουν διαπράξει πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, εξακολουθούν τα ποσοστά της να είναι ανεβασμένα. 

Αν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε να σας το εξηγήσω. 
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ, 
ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ, 
ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ, 
ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, 
ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ POLITICALLY CORRECT 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Ο κόσμος ζητάει «αίμα» γιατί δεν ικανοποιείται το δημόσιο αίσθημα για δικαιοσύνη και τιμωρία. Όσο όλοι αυτοί θα είναι ελεύθεροι, να προστατεύουν τους λαθρομετανάστες εγκληματίες, τόσο θα φουντώνει η συσπείρωση προς τη Χρυσή Αυγή. 

Είτε σας αρέσει, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον εγκληματικό αντίποδα, του εγκληματικού ΣΥΡΙΖΑ και του εγκληματικού ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Είτε σας αρέσει, είτε όχι ο κόσμος πλέον εξοργίζεται απλά και μόνο με την εικόνα των λαθροαλλοδαπών που κυκλοφορούν ανενόχλητοι, αλλά πολύ περισσότερο εξοργίζεται με την εικόνα των ακροαριστερών, που τους σιγοντάρουν και φροντίζουν πάντα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για να προκαλούν και να δημιουργούν εκρήξεις βίας.





Υ.Γ. 1
Ποτέ κάποιος ανώνυμος δεν καταχωρείται στη μνήμη των ανθρώπων γι αυτό όταν θα σκέφτεστε τη Μυρτώ της Πάρου, να θυμάστε ότι ο Πακιστανός εγκληματίας λέγεται Ahmed Waqas (Αχμέτ Βακάς)

Αν χρειαστεί να το επαναλάβετε για να το θυμάστε να το κάνετε. 
Το ανθρωπόμορφο τέρας λέγεται Ahmed Waqas (Αχμέτ Βακάς). 

Αν πρέπει να κάνετε συνειρμούς για να μη το ξεχάσετε, σκεφτείτε ότι ο Αχμέτ Βακάς μπορούσε να είναι ο βιαστής και της δικής σας κόρης. 

Αν σας προκαλεί αποστροφή αυτή η σκέψη, φέρτε στο μυαλό σας ότι ο Αχμέτ Βακάς μπορούσε να πολτοποιήσει το κεφάλι και του δικού σας παιδιού. 

Κάθε φορά που θα ακούτε για κλοπή ενός κινητού να θυμάστε ότι ο Αχμέτ Βακάς, για να αποκτήσει το κινητό της Μυρτούς, τη βίασε και την κατακρεούργησε, τη χτυπούσε με μία πέτρα πέντε κιλών μέχρι να της λιώσει το κεφάλι. 

Εν ανάγκη σταθείτε στον καθρέπτη και επαναλάβετε Αχμέτ Βακάς ο εγκληματίας, Αχμέτ Βακάς ο βιαστής, Αχμέτ Βακάς ο επίδοξος δολοφόνος, Αχμέτ Βακάς ο μακελάρης, Αχμέτ Βακάς ο "χασάπης" της Πάρου, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς, Αχμέτ Βακάς.

 Βλέπετε το όνομα του δεν θα το ακούσετε από κανένα κανάλι, αλλά εσείς πρέπει να το ξέρετε.




Υ.Γ. 2
Αναζητώντας πληροφορίες για τον Waqas Ahmed (Αχμέτ Βακάς) φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις δήθεν "εθνοτικές" μειονότητες των ψευδεπίγραφων "Μακεδόνων" και των "Τούρκων" που ζουν στην Ελλάδα, όπως τους αποκαλεί το site: turkeymacedonia.wordpress.com

(Δείτε εδώ:
Immigrants in Greece March 10, 2010
The story of young Waqas Ahmed, who hails from a small village of Gujrat, is typical. He is now vending do number ka Chinese maal at the Flea Market in the Plaka area of Athens.
http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/.
)

Στη βινιέτα παρουσιάζονται οι χάρτες της Τουρκίας και της ψευδεπίγραφης "Μακεδονίας", των Σκοπίων δηλαδή. "Turkey &Macedonia,Turkish and Macedonian friendship" αναγράφεται στο λογότυπο. 

Στην ιστοσελίδα παρουσιάζεται θέμα για τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. 
Και ποιο «καλόπαιδο» φιλοξενείται σε συνέντευξη για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τους Τούρκους δουλέμπορους; Ο κύριος Waqas Ahmed. 
Είναι ο ίδιος. Ο Αχμέτ Βακάς. Από το χωριό Gujrat του Πακιστάν. 
Η συνέντευξη είναι μια τυπική ιστορία ενός "βασανισμένου μετανάστη", κυνηγημένου από το αστυνομικό σύστημα μιας χώρας που το 50% των κατοίκων της, όπως λέει, είναι ρατσιστές. 

Αλήθεια γνωρίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη συνέντευξη του «δράκου» της Πάρου στο ανθελληνικό site;



 Πηγή: greekvoices.blogspot.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου