Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

0 Φεστιβάλ Brookings λοβοτομημένων Συριζαίων- πρώην Πασοκων στην Ηγουμενίτσα. Ανοίξαμε (υπό νέα διεύθυνση..) και σας περιμένουμε...

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.....
Φεστιβάλ Brookings λοβοτομημένων Συριζαίων- πρώην Πασοκων στην Ηγουμενίτσα.



Τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων έχουν παγιδευτεί κι απλά δεν γνωρίζουν ούτε ποιοι σχεδίασαν και χρηματοδότησαν αυτά τα άθλια κόμματα που σε περίοδο άγριας φτώχειας δουλεύουν τους πάντες.


Ακόμα και τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι προβλέψιμα. Τα πάντα θέμα μαθηματικών είναι.
Η μονιμότητα του Σύριζα στην εξουσία ως νέου ΠΑΣΟΚ είναι θέμα λογικής.

Είναι το κόμμα που λόγω ιδεολογίας το υποστηρίζουν οι πολλοί μη-κεφαλαιοκράτες και το μόνο που μπορεί να εκτελέσει φιλελεύθερη made in USA πολιτική χωρίς ν' απειλείται από τους κακούς του μνημονίου.........

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει βάλει τα νομοθετικά και εκτελεστικά "θεμέλια" πάνω στα οποία έχει γίνει το γενικό ξεπούλημα του κράτους........

Ο ελληνικός λαός δεν ελέγχει πια τον μέλλον του. Δεν ελέγχει το μέλλον των παιδιών του.


Η Νίνα Κασιμάτη, πρώην Πασοκτζού και 
νυν στέλεχος της πασοκογενούς συνιστώσας «Νέος Αγωνιστής» του ΣΥΡΙΖΑ, 
δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Axel Τσίπρα...



Στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ το σύνθημα "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ", δονεί την ατμόσφαιρα συνεχώς αλλά κανένα εβραιοκάναλο δεν δείχνει αυτές τις σκηνές γιατί ο Axel είναι δικός τους και πρέπει να κυβερνήσει...

Η πασόκα που έγινε συριζαία το έχει ρίξει στη σκληρή αντιπολίτευση... 



Πηγή: DOGS IN SPACE

Λίγα λόγια (που βρήκαμε στο net) για τη Νίνα Κασιμάτη:  
περιγράφεται ως άτομο με φιλοδοξίες από μικρή, πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και φίλα διακείμενη στον Γιώργο Παπανδρέου.

Το 2009, σε ομιλία της στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβε τη λατρεία της για τον κ. Παπανδρέου :

«Ο Γ. Παπανδρέου είναι ο ηγέτης που με την ιστορική μνήμη, την ιδεολογική δομή και αισθητική, την αποφασιστικότητα και ειλικρινή συλλογική θεώρηση μπορεί να επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στον τόπο των κοινωνικών του συμμαχιών, των προοδευτικών του συνεργασιών και των γνήσιων σοσιαλιστικών του στόχων»

Ο πατέρας της ήταν γενικός γραμματέας Αθλητισμού επί Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ πιο γνωστή στη Β' Πειραιά ήταν η μητέρα της Μαίρη Κασιμάτη, η οποία -αν και δεν διέθετε τα αναγκαία μορφωτικά προσόντα- διορίστηκε κατά τις «ένδοξες» εποχές του ΠΑΣΟΚ γενική διευθύντρια στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ).

Πολλές συζητήσεις είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι (κατά την περίοδο που υφυπουργός Αθλητισμού ήταν ο Ανδρέας Φούρας) μέλη της οικογένειας Κασιμάτη βρέθηκαν με άδειες πρακτορείων ΠΡΟ-ΠΟ.

Η Μαίρη Κασιμάτη υπήρξε και υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά, αλλά ουδέποτε κατάφερε να εκλεγεί, ενώ δεν μπόρεσε να προωθήσει στη συνέχεια στην ίδια περιφέρεια την κόρη της, μολονότι είχε τη στήριξη πολύ ισχυρών στελεχών εκείνης της περιόδου, όπως ο Στέφανος Τζουμάκας...

Οπως λέγεται, η ταφόπλακα στις πολιτικές φιλοδοξίες τους μπήκε όταν ξέσπασε η υπόθεση παράνομων αγοραπωλησιών ταξί, στην οποία εμπλεκόταν ο (σύζυγος της αδελφής της Νίνας Κασιμάτη) Γεώργιος Καρανίκας, ο οποίος και προφυλακίστηκε. 


Η υπόθεση είχε να κάνει με κύκλωμα δήθεν επιχειρηματιών, που εμφανιζόμενοι μέσω αγγελιών στον Τύπο ως έμποροι ταξί με πιο ευνοϊκές τιμές από εκείνες της αγοράς αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά επί χρόνια, εξαπατώντας επίδοξους επαγγελματίες αυτοκινητιστές, που τους πλήρωναν προκαταβολικά. 
Τα θύματα ήταν τόσα πολλά μάλιστα που είχαν δημιουργήσει και «Σύλλογο Εξαπατηθέντων».

Στη στροφή της Νίνας Κασιμάτη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, φέρεται να έπαιξε ρόλο και η στενή της σχέση με τον Αλέξη Μητρόπουλο, τον οποίο και ακολούθησε όταν εκείνος προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ. 


Μαζί του, άλλωστε, όταν αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, είχε συγκροτήσει και νέα πολιτική κίνηση, δίνοντας στη δημοσιότητα 14σέλιδη διακήρυξη και πραγματοποιώντας εκδήλωση στην οποία μετείχε και ο («υπαρχηγός» του Ακη Τσοχατζόπουλου) Αντώνης Κοτσακάς. 

Η Νίνα Κασιμάτη, που ακόμη και τώρα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με υπολείμματα του παλαιού μηχανισμού του Κ. Λαλιώτη στη Β' Πειραιά, στις τελευταίες εκλογές «φλέρταρε» με τη συμμετοχή της στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά δεν συμπεριελήφθη. 
 Δραστηριοποιήθηκε όμως έντονα υπέρ, προσβλέποντας στην «επόμενη μέρα».

http://newpost.gr
http://pame-mazi.blogspot.co.uk/
http://ellinikoforoum.blogspot.gr
http://www.tovima.gr
______________


Νίνα Κασιμάτη: «Η τρομοκρατία δεν είναι το ίδιο με τη βία!» 


Σοκάρει πλέον η ευκολία με την οποία στελέχη της Αριστεράς, 
όταν εκφράζονται περί Τρομοκρατίας, 
την εξωραϊζουν, 
την εξευγενίζουν 
και την εμφανίζουν περίπου ως… 
φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων 
και απαραίτητο συστατικό της αντίδρασης κατά της πολιτείας...!
Το νέο κρούσμα έρχεται από τη Νίνα Κασιμάτη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που σε σημερινό… «τιτίβισμά» της, στο twitter, έσπευσε να διαχωρίσει την τρομοκρατία από τη βία, κάνοντας… κατάχρηση μιας φράσης της Μαλβίνας Κάραλη!

Συγκεκριμένα, η Νίνα Κασιμάτη επέλεξε στη συγκεκριμένη συγκυρία να γράψει:

«Η τρομοκρατία δεν είναι το ίδιο με τη βία. Είναι μορφή σχέσης που γεννιέται όταν η βία, έχοντας καταστρέψει όλη της τη δύναμη, δεν παραιτείται!»

Με λίγα λόγια, αντιμετωπίζει την τρομοκρατία ως …φυσιολογική αντίδραση απέναντι στην κυβέρνηση (τις πολιτικές της οποίας προφανώς «ταυτίζει» με… τη βία, αλά Διαμαντόπουλο κ.α.), μέχρι εκείνη να παραιτηθεί!

Μάλιστα όταν ένας πολίτης σχολίασε: «μην δει το επαναστατικό tweet σας ο ηγέτης Αλέξης όμως, γιατί υποψιάζομαι ότι δε θα του αρέσει και πολύ», εκείνη ανταπάντησε: «Ο Αλέξης συμφωνεί στο αναλύειν τις αιτίες των πραγμάτων. Γιατί ζητούμενο είναι η επί των αιτιών πολιτική πράξη!»

Μπορεί λοιπόν, εύκολα κανείς να συμπεράνει πως η επιλογή της συγκεκριμένης ρήσης της Μαλβίνας Κάραλη, εμπεριέχει στην παρούσα τρομοκρατική συγκυρία σαφέστατο υπονοούμενο για την επίκαιρη πραγματική τρομοκρατία.

Η Νίνα Κασιμάτη, είναι πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που πήρε… μετεγγραφή στο ΣΥΡΙΖΑ...




Διαβάστε περισσότερα εδώ: karfitsa.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου