Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

0 Συνελήφθη Γερμανός κατάσκοπος στην Χίο! Πληρωνόταν από τους Τούρκους. Ήταν που το φουσκωτό θα χτύπαγε Άγκυρα…

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΨΙΛΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.

Χειροπέδες με την κατηγορία της κατασκοπείας, πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 72χρονο Γερμανό που την τελευταία τουλάχιστον τριετία, φωτογράφιζε εγκαταστάσεις, έργα κ.λ.π υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων και Κοινωφελών Οργανισμών, στη Χίο και παρέδιδε το υλικό, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε υπηκόους Τουρκίας

Σε μια εξαιρετικά σημαντική σύλληψη για την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας προχώρησε η αστυνομία στην Χίο μετά τον εντοπισμό ενός 72χρονου Γερμανού υπηκόου
που φωτογράφιζε τις υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων και Κοινωφελών Οργανισμών, παραδίδοντας το υλικό σε Τούρκους υπηκόους.

Από την εξέταση των δύο φωτογραφικών μηχανών, καθώς και καρτών αποθήκευσης, που είχε κατά τη σύλληψη του, διαπιστώθηκε ότι χθες το πρωί είχε φωτογραφήσει στρατόπεδο της περιοχής και σε προγενέστερο χρόνο φράγμα και δρόμους, που βρίσκονται περιμετρικά του στρατοπέδου, σε άλλη περιοχή της Χίου.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Χίο, αλλά και στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :

3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
2 φωτογραφικές μηχανές,
14 κάρτες μνήμης,
5 usb sticks,
5 τουριστικοί χάρτες της Χίου,
2 κινητά τηλέφωνα και
1 ζευγάρι γυαλιά με ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή


Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος υπήκοος Γερμανίας, φωτογράφιζε τουλάχιστον την τελευταία τριετία, εγκαταστάσεις, έργα, κ.λ.π υποδομές των Ενόπλων Δυνάμεων και Κοινωφελών Οργανισμών (Δ.Ε.Η., λιμάνια, γέφυρες κ.λπ.) στη Χίο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση του ο συλληφθείς υποστήριξε ότι οι φωτογραφήσεις γίνονταν για λογαριασμό αγνώστων Τούρκων υπηκόων, οι οποίοι τον είχαν προσεγγίσει το καλοκαίρι του 2010, προκειμένου να τους παραδίδει το φωτογραφικό υλικό. Μάλιστα για κάθε φωτογράφιση εισέπραττε από 500 έως 1500 ευρώ.

Το υλικό αποστέλλονταν, είτε μέσω κωδικοποιημένου e – mail , το οποίο στη συνέχεια διέγραφε, είτε παραλαμβάνονταν από πέντε άγνωστους σε αυτόν Τούρκους υπηκόους, άλλοτε στη Χίο και άλλοτε στη Τουρκία.

Συνελήφθη Γερμανός κατάσκοπος στην Χίο! Πληρωνόταν από τους Τούρκους. Ήταν που το φουσκωτό θα χτύπαγε Άγκυρα…
Το ιστορικό της υποθέσης:


 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: 

ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ – ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…
ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – βρωμερός πόλεμος προπαγάνδας, άμεσος κίνδυνος για την Ελλάδα. 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. 


Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για όπλα, “νταραβέρια” άλλα και πρακτοριλίκια για λογαριασμό “ξένων”. 


Συνελήφθησαν κατά την χθεσινή σκούπα στα Εξάρχεια δύο αλλοδαποί με πλαστά διαβατήρια που εμπλέκονται στο κύκλωμα. Και οι δύο με ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ διαβατήρια. 


Κραυγαλέα τακτική πρακτόρων. Ερευνώνται τα πραγματικά τους στοιχεία μέσω της INTERPOL. 

Συνελήφθησαν ακόμα ένας Έλληνας και ένας Τούρκος στην Χϊο που φέρονται “υποστηρικτική ομάδα” στους 4 του φουσκωτού. 


Η υπόθεση βρωμάει προβοκάτσια από μακριά αφού κανείς από τους συλληφθέντες Έλληνες δεν έχει εμπλακεί με αντιτουρκική / φιλοκουρδική δράση, αντίθετα μιλάμε για κοινούς ποινικούς (ο ένας της Χίου) και νταραβεριτζήδες – πρακτοράντζες (οι δύο των Αθηνών). 


Το ότι η “υποστηρικτική ομάδα” βρισκόταν στην Χίο και όχι κάπου στην Τουρκία, ενισχύει την άποψη ότι ο στόχος δεν θα ήταν στην Τουρκία. 


Ένα χτύπημα σε τουριστικό θέρετρο στην Ελλάδα, τέτοιου βεληνεκούς, θα έθετε την χώρα άμεσα σε κατάσταση “Failed State”. 


Αυτό ας το σκεφτούν καλά όσοι προβαίνουν σε ανακοινώσεις που ρίχνουν νερό στον μύλο της Τουρκικής προπαγάνδας. 

Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να σκεφτεί κάποιος ότι “Κούρδοι θα περνούσαν όπλα με φουσκωτό στην Τουρκία από την Ελλάδα”, όταν η Τουρκία έχει γίνει ανεξέλεγκτο logistic όπλων για την Συρία ενώ ολόκληρες περιοχές ελέγχονται από την Κουρδική πολιτοφυλακή. 


Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και αναμένουμε τις ανακοινώσεις της αντιτρομοκρατικής.


Πηγή: olympia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου