Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

0 Όταν σε κατηγορούν γιατί φωνάζεις...

...τα αυτονόητα, αλλά βγαίνεις αληθινός. 

Τελικά το άρθρο μου στις 30/7/2012 " Παραδίδουν τα Ελληνοαλβανικά σύνορα; " απόδείχθηκε "προφητικό".  Ένα άρθρο για το οποίο είχα κατηγορηθεί από πολλούς για διάφορα. Ότι κινδυνολογώ, ότι μειώνω το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, ότι ενεργώ εντεταλμένα, αλλά και άλλα ακόμη πιο αισχρά.

Και ξαφνικά έπειτα από το μακελειό των Κτισμάτων, βγαίνουν όλοι, φορείς - πολτικά πρόσωπα - κόμματα, και φωνάζουν και ζητούν τι;
Αυτά ακριβώς που έγραφα ...

10 μήνες πριν; 

-"Χαριστική βολή το αίσθημα ανασφάλειας στους ακρίτες και τους ομογενείς" , γράφει ο πολιτευτής Άλκης Πούλης.

-"Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας, για τη φύλαξη των παραμεθόριων περιοχών."   από τον Μιχάλη Κασσή.

-"Ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας στην παραμεθόρια περιοχή ζητούν Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμος Πωγωνίου"  από φορείς σε δελτία τύπου τους.

Κανείς δεν αμφιβάλλει για το ενδιαφέρον και την ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι στην ευρύτερη περιοχή μας από όλους τους παραπάνω. 
Και φυσικά οι δημοσιεύσεις που παραθέτω δεν σημαίνει πως οι άνωθι ήταν εκείνοι που κατηγορούσαν, το ξεκαθαρίζω αυτό .


Αλλά ερωτώ:
Έπρεπε να γίνουν πρώτα τέτοιου είδους έκτροπα για να κινητοποιηθούμε όλοι μας; Γιατί τότε εγώ ήμουν επικίνδυνος και κινδυνολόγος;

Τώρα θα μου πείτε γιατί αν δεν είχαν πάει τα 3/4 των αστυνομικών της Ηπείρου στον Έβρο και ήταν εδώ, δεν θα είχε γίνει το περιστατικό;
Αν δεν είχαν κλείσει τα στρατιωτικά φυλάκια δεν θα είχε συμβεί;

Ε λοιπόν δεν ξέρω αν θα είχε γίνει ή όχι, αυτό όμως που ξέρω είναι πως "Ο φόβος φυλάει τα έρμα".
 Για αυτό το λόγο σταματήστε να κατηγορείτε κάποιον (οποιονδήποτε) που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει πολλάκις την ανιδιοτέλεια και την αγάπη για τον τόπο του.

Απεύχομαι όποιο παρόμοιο κρούσμα, αλλά  φοβάμαι πολύ πως και πάλι θα βγω αληθινός, όσο δεν υπάρξουν ενέργειες από την πολιτεία.




Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου