Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

1 ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΕΙΟΙ… Ανθέλληνες Στρατιωτικοί και Πολιτικοί, δίνουν Γη και Ύδωρ στο Σιωνισμός για να γενοκτονήσει τη Συρία.. Οι Ανθέλληνες Σιωνόδουλοι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στη γενοκτονία της Συρίας.


ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Ανθέλληνες Στρατιωτικοί και Πολιτικοί, δίνουν Γη και Ύδωρ στο Σιωνισμός για να γενοκτονήσει τη Συρία..

Οι Ανθέλληνες Σιωνόδουλοι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στη γενοκτονία της Συρίας 

(* Ίσως επειδή το αφεντικό τους,  θέλει να "εξαγνίσει" την Τουρκία....)

Ο Ελληνικός λαός στερεί το ψωμί από τα παιδιά του για να τρέφει Κηφήνες – Εγκληματίες πολέμου, που θα είναι συνυπεύθυνοι για τη γενοκτονίας του αδερφού λαού της Συρίας .. εαν δεν αρνηθούν.

Όσοι Στρατιωτικοί έχετε λίγο Φιλότιμο, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ.. Μη γίνετε συνένοχοι.

Μη συμπράξετε στο Έγκλημα.

Είναι η ώρα να αποδείξετε ότι δεν είστε οι σπογγοκολάριοι των πολιτικάντηδων.. αλλά έχετε Τιμή που δεν κοστολογείται.

Μην εξευτελίζεστε και μη ντροπιάζετε άλλο τους Έλληνες.

_____________


Πολεμικό Συμβούλιο των Α/ΓΕΝ του ΝΑΤΟ στην Αθήνα για την Συρία - Ποιες δυνάμεις στέλνουν

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ)..

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώθηκε ότι στις 9 και 10 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί στην Αθήνα η σύνοδος των αρχηγών των ευρωπαϊκών ναυτικών δυνάμεων, με την επωνυμία «CHIEFS OF EUROPEAN NAVIES – CHENS 13», μία εξέλιξη που έχει άμεση σχέση με την κατάσταση που αναμένεται να εξελιχθεί στην Συρία, τον Λίβανο και γενικά στην Α.Μεσόγειο τους επόμενους μήνες.

Κεντρικό θέμα της Συνόδου οι επιχειρήσεις στην Συρία, καθώς το ΝΑΤΟ αναμένεται να δημιουργήσει μια τεράστια θαλάσσια γέφυρα μεταφοράς των 150.000 δυτικών που βρίσκονται στον Λίβανο σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση των δυτικών στην Συρία, κάτι που θεωρείται βέβαιο ότι θα συμπαρασύρει στην δίνη του πολέμου και τον Λίβανο.

Την προεδρία της συνόδου CHENS 13 έχει αναλάβει ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης (τα πρώτα δείγματα από την διοίκηση του νέου Α/ΓΕΝ είναι εξαιρετικά και φαίνεται ότι το Ναυτικό διατηρεί ανεξάντλητες δεξαμενές ικανών αξιωματικών) και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι πρακτικές για τη διαχείριση και αξιοποίηση του προσωπικού, οι απαιτήσεις – διαδικασίες που αφορούν στην ανάληψη ανθρωπιστικών επιχειρήσεων και ο τρόπος προβολής των δυνατοτήτων των Ευρωπαϊκών Ναυτικών στα ευρωπαϊκά / διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων και στην κοινή γνώμη.

Πρακτικά θα επεξεργαστούν όλο το πλαίσιο εμπλοκής των ναυτικών ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Συρία και τον Λίβανο, από το επιχειρησιακό μέρος μέχρι το επικοινωνιακό.

Στη σύνοδο θα λάβουν μέρος 26 αρχηγοί Πολεμικών Ναυτικών χωρών της Ευρώπης, καθώς και 4 παρατηρητές από Διεθνείς Οργανισμούς.

Πρόκειται για μία σαφή ένδειξη ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε περίπτωση επιχειρήσεων στην Συρία και τον Λίβανο θα είναι άμεση και ουσιαστική.

Ήδη έχουν προεπιλεγεί τα πλοία που θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση και ο ρόλος τους.

Θα σταλούν τουλάχιστον δύο φρεγάτες (η μία θα περιπολεί μεταξύ Κύπρου-Ρόδου) και αεροσκάφη ΑΣΕΠΕ EMP-145, τα οποία θα χρησιμοποιούν την βάση "Α.Παπανδρέου" στην Πάφο, ενώ πιθανότατα θα επιχειρούν και μαχητικά F-16 από την ίδια βάση.
Δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και ελληνικά αποβατικά σκάφη στην εκκένωση του Λιβάνου.


.
 ........

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

oi Ελληνικες ενοπλες δυναμεις , εχουν απο τις 24\11\2011 διαπραξει επισήμως και γραπτώς το κακούργημα της εσχατης προδοσιας ... ειναι στα πρακτικα της βουλης. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΛΗΣΜΟ ΔΕΙΤΕ.. ενεργοποιουμε (((((((έγκαιρα))))))) το αρθρο 120 και καταδικαζουμε αυτους που προτειθοντε να σιωπησουν μεσα στο ίδιο δικογραφο για το κακούργημα της υποθαλψης και υπόκρυψης δικογραφίας η οποια αφορά γενοκτονία . . Δηλαδή την υποθαλψη της υπέρ του λαού και κατά της κυβέρνησης δικογραφιας που εκρεμει και που ολοι οι βουλευτες σιωπουν για εκεινην. Δειτε το κακούργημα που υποθάλπτουν (την δικογραφια που υποκρύπτουν) οι 300σιοι προδοτες και ολα τους τα κομματόσκυλα ............ 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
Καταγγέλουμε μεσα σε δικογραφο τις ενοπλες δυναμεις για εσχατη προδοσια και με αυτο τον τρόπο,εγγράφως ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος ,ζητωντας παράλληλα με το ίδιο δικόγραφο τον οπλησμο και το εθνόσημο απο τις υπο κατοχη πλέον Ελληνικές Ενοπλες δυναμεις .
Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..______________________κοινοποιουμε μαζι με το άνω σχόλιο ________________

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985..

Δημοσίευση σχολίου