Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

0 Ισλαμ - Εθνικοσοσιαλισμος: Δυο απο τα οπλα που χρησιμοποιει η "Νεα Εποχη" για να επιβαλλει και στην Ελλαδα μία "Νεα Ταξη Πραγματων (Video)

Ισλάμ - Εθνικοσοσιαλισμός Ακόμα δύο όπλα που χρησιμοποιεί η "Νέα Εποχή" για την αποχριστιανοποίηση των κοινωνιών και την εξ αυτής μετατροπή τους σε μία "οργουελικού" τύπου παγκόσμια "ομοσπονδία"




Α) ΙΣΛΑΜ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Τον Αύγουστο του 2012   είχαμε δημοσιεύσει  το κείμενο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ "(βλ. εδώ) του Αρεοπαγίτη (ε.τ) κ. Κατράκη,απο το οποίο  διαλέξαμε  μερικά  ενδεικτικά  αποσπάσματα:




 ...Αν ληφθεί, όμως, υπόψη ότι βασικό στοιχείο του πολιτισμού των λαών αυτών  είναι η κοσμοθεωρία που εκτυλίσσεται γύρω από τη θρησκεία τους (Ισλάμ), προκύπτει, ότι  ο πολιτισμός των ατόμων αυτών, με εξαίρεση ορισμένα ιστορικά στοιχεία των Αράβων, ταυτίζεται, όπως προαναφέρεται, με τις διδαχές του Κορανίου, μέσα από το οποίο διαπιστώνεται πλήθος στοιχείων, που δεν είναι συμβατά με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. ...εκείνα που αναφέρονται στην «ανωτερότητα», την «υπεροχή» του ισλαμισμού έναντι των άλλων πολιτισμών – θρησκειών και την εκ του λόγου τούτου επιβολή και επικράτησή του έναντι των τελευταίων, που κατά την κοσμοθεωρία του αποτελούν «μίασμα» πολιτισμών και όσοι τους ακολουθούν συνιστούν «συνονθύλευμα» απίστων. 
Ο Ισλαμισμός, κάτω από τις όποιες αιρέσεις του, αντιμετωπίζει, ειδικά τον δυτικό πολιτισμό, ως συνονθύλευμα αποτυχημένων αξιών, ως μίασμα αντιϊσλαμικού δέους, ώστε η εξουδετέρωσή του να επιβάλλεται ως «θεία επιταγή».
...Οι Μουσουλμάνοι δεν ανέχονται τη σύμμειξη. Αξιώνουν δική τους νομοθεσία και δικαστική εξουσία, δική τους βιωματικότητα, σύμφωνα με τις «προδιαγραφές» του Κορανίου.


...Με αυτή την έννοια, (αντιμετώπισης όλων των παραμέτρων του φαινομένου) το ζήτημα πρέπει να τεθεί πάνω στη σωστή του βάση, μακριά από λεκτικούς αφορισμούς του τύπου «ρατσισμός», «ξενοφοβία», «λεπεντισμός», «συντηρητισμός», «προοδευτισμός» που δημιουργούν στείρες αντιπαραθέσεις, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
...Δεν οφείλει τίποτε ο βασανισμένος αυτός λαός, που τόσα έχει υποστεί στη μακραίωνη ιστορία του από ξένες επιδρομές – γιατί περί επιδρομής πρόκειται, με κατάργηση του δικαιώματος άμυνας – να μεταβληθεί, προς δόξαν κάποιου ιδεολογήματος και ορισμένων ιδιοτελών συμφερόντων, σε πεδίο αντιπαράθεσης για την αποτροπή «δικαιωμάτων» αυτονόμησης, διγλωσσίας, απόσχισης ή ομοσπονδιοποίησης περιοχών, που η πληθυσμική σύνθεση, με μαθηματική ακρίβεια, θα ευνοεί σε μερικές δεκαετίες  τέτοιες καταστάσεις, λόγω υπεργεννητικότητας των μεν και υπογεννητικότητας των δε.  
     Τα όποια αισθήματα συμπόνιας ή αλληλεγγύης που νιώθουμε για τους κατατρεγμένους αυτούς ανθρώπους, τον όποιο ιδεολογισμό μας ας τον εκδηλώσουμε με άλλους τρόπους.
  Ας τους βοηθήσουμε με άλλα μέσα.
 Να τους βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνατότητες από το ατομικό και εθνικό μας υστέρημα. Δεν είναι σχήμα λόγου.
 Μπορούμε να τους βοηθήσουμε να οργανώσουν την οικιακή τους οικονομία (αυτή που έθρεψε και γιγάντωσε  στο παρελθόν εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, με τον ορνιθώνα, την κατσίκα, την αγελάδα, το χοιρινό, το μελίσσι, τον κήπο), να αναπτύξουν τη γεωργία τους, τη βιοτεχνία τους και τη βιομηχανία τους. 
Να τους βοηθήσουμε να μείνουν στον τόπο τους.
 Και από εκεί, ας τους έχουμε μόνο φίλους. 
Ας μη καταστήσουμε τους ίδιους και μακροχρόνια τα παιδιά τους όργανα (και τα παιδιά μας θύματα), στα χέρια «αοράτων» δυνάμεων, για την επίτευξη ανομολόγητων σκοπών.
      Κατά τη μακραίωνη ιστορία του ελληνισμού, έχουν διαπραχθεί τόσα πολλά σφάλματα – διαμορφωτικά της σημερινής μας καχεξίας – ώστε να είναι ασυγχώρητη η προσθήκη ενός ακόμη, ίσως από τα μεγαλύτερα, όπως είναι η σύσταση ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ  πληθυσμού από άλλες χώρες. 

 Η ιδιότητα του πρόσφυγα ή του μετανάστη έχει ηθική υπόσταση και είναι άξια κάθε συμπαράστασης και προστασίας. Η περιφρόνηση της είναι πράξη βέβηλη. Είναι το Ιερό δικαίωμα του πρόσφυγα, που ζητά άσυλο και του μετανάστη που ζητά εργασία, δικαίωμα στην επιβίωση. Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων αυτών στον πρόσφυγα και στον μετανάστη αποτελεί στοιχειώδη έκφραση ανθρωπισμού, πανανθρώπινη έκφραση αγάπης.
 Όμως, εδώ το ζήτημα τίθεται σε εντελώς διαφορετική βάση. 
Πρόκειται για τη σύσταση μειονοτικού πληθυσμού στην πιο επικίνδυνη μορφή του, άσχετη εντελώς με τις παραπάνω ανθρώπινες αξίες.
  Μειονότητα, που, με τη συνεπικουρία και των άλλων «αδελφών» μουσουλμάνων που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα και συνεχώς εξακολουθούν να εισρέουν, θα αποτελέσει με βεβαιότητα την αιχμή του δόρατος, ή διαφορετικά, την πέμπτη φάλαγγα, στα μεγαλοϊδεατικά σχέδια των καλών μας «ένθεν και ένθεν» γειτόνων, όταν μάλιστα στο άμεσο μέλλον η πληθυσμική συγκρότηση της βορειοδυτικής χώρας δεν θα υπολείπεται, μαζί με τους δορυφόρους της, από εκείνη της χώρας μας...
Β) ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΟΙ  ΑΛΛΕΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Για  τον "Εθνικοσοσιαλισμό" και το ελληνικό  του "παράγωγο" (Χρυσή Αυγή) έχουμε  αφιερώσει μέχρι στιγμής  πάνω απο  50  αναρτήσεις (βλέπε σχετικές  ετικέτες) με κείμενα , εκτιμήσεις, αναλύσεις   που σχεδόν  στο σύνολο τους συνοδεύονται απο ντοκουμέντα.'Εχουμε  αναδείξει  τον υποκριτικό  ρόλο  τόσο  της  Χ.Α , η οποία  ειρήσθω εν παρόδω ,τελευταίως  παρουσιάζει  σοβαρά  συμπτώματα "αμνησίας"  σε ότι αφορά  τουλάχιστον  την  ναζιστική της  προέλευση και την  εξ αυτής  νεοπαγανιστική και αντιχριστιανική  κεντρική  ιδεολογική της  υφή, όσο και των υπολοίπων  δήθεν  δημοκρατικών  κομμάτων .Το προφανές  λοιπόν σε όσους  δεν έχουν  νεοεποχήτικες  τσίμπλες  στα μάτια , είναι  ότι  ο πραγματικός  στόχος όλων  τους  είναι  το  μαγάρισμα, και η  απαξίωση  της Ορθόδοξης πίστης  την οποία  αναλόγα  με τις συγκυρίες είτε την  χτυπούν  ευθέως ως  αντίπαλοι ,  είτε  ύπουλα  ως  μαγαριστές και όψιμοι  "υποστηρικτές" της.
Και όπως γράφαμε  τον περασμένο Νοέμβριο ( εδώ):


"...Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο   το ότι τόσο  ο  Τσίπρας όσο και ο Μιχαλολιάκος  έχουν αρχίσει εδώ και  καιρό  να βάζουν  δήθεν  "νερό στο κρασί" τους  είτε  ως  προς την "αντισυστημικότητά" του  ο πρώτος  είτε ως προς  την  νεοναζιστική - αποκρυφιστική - εωσφορική  ιδιοσύστασή του ο δεύτερος.
Με λίγα λόγια  μέσω  του  γοργά  πασοκοποιούμενου  ΣΥΡΙΖΑ  και του  "χριστιανοποιημένου" αποκρυφισμού της  εθνικοσοσιαλιστικής  Χ.Α, η Ελλάδα και οι Έλληνες  θα εγκλωβιστούν  άπαξ και δια παντός  στην ιδεολογική  φάκα  της Νέας Εποχής  ως  αιχμάλωτοι  στο παγκόσμιο στρατόπεδο της  Νέας Τάξης Πραγμάτων... Ως προς τα "παιχνιδάκια"  του Μιχαλολιάκου, ήδη  οι νηφάλιοι και χωρίς  τσίμπλα στα μάτια Έλληνες  Ορθόδοξοι  τα  βλέπουν και  αηδιάζουν. Τα βλέπουν  κυρίως  όταν  ο μέχρι  χθές  υμνητής  του εωσφόρου και  αρχηγός  μιας αντίχριστης - νεοναζιστικής οργάνωσης ,η οποία  εκτός  απο  αφελείς και οψίμως  προσχωρήσαντες   "αγανακτισμένους" οπαδούς,  έχει  ως  κομματική βάση έναν   στρατό  αποκρυφιστών  και νεοπαγανιστών,υποκρίνεται   τον   "υπερασπιστή"  της Ορθοδοξίας και της  "καθαρότητας"  της  εκκλησίας. Μιας  ορθοδοξίας  που όμως   θα έχει αποβάλλει  τις  "μιαρές"  κατα την Χ.Α  εβραϊκές προσμίξεις (Π.Διαθήκη κλπ)  και μιας  εκκλησίας  που  μετα  τους  "ξουραφισμούς"  του Μιχαλολιάκου  θα έχει  "καθαρθεί" δεόντως  έχοντας  ταυτοχρόνως γίνει  το  παραμάγαζό του. Αυτό  που  εμφανίζεται  στις δημοσκοπήσεις ως πρόθεση  της λαϊκής βούλησης , είναι  επι της ουσίας  αυτό  που εδώ και καιρό  καλλιεργούν   τα  χειραγωγούμενα και απολύτως  εξαρτώμενα απο την  "νεώτερη"  και καθ΄όλα  σιωνιστικογεννή  "Νέα Τάξη Πραγμάτων"  Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αυτό που   διαφημίζεται σαν  μια  "αλλαγή φρουράς"  με νέους   εντολοδόχους  τόσο στην  κυβέρνηση όσο και στην   αξιωματική αντιπολίτευση. Εύχομαι  ο λαός  να  αφυπνισθεί  εν Χριστώ   γρήγορα και να ανοίξει  τα μάτια  του πριν  οι κάθε  είδους προβατόσχημοι  λύκοι  πετάξουν  τις μάσκες  τους, διότι  τότε  θα είναι  αργά  για όλους  μας."

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου