Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

1 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη φίμωση δημοσιογράφου:


Την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, στις 7.00 μ.μ. έξω από το EXTRA 3,
Έλληνες πολίτες, έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για το αιφνίδιο και αναίτιο "κόψιμο" της δημοσιογραφικής εκπομπής "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"!

Το άρθρο 14 παρ. 2 (Ελευθερία του Τύπου) του Ελληνικού Συντάγματος, για την ελευθερία του τύπου προβλέπει ότι: «Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται».

Είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε με τον δημοσιογράφο (κ. Σ. Χίο) και την εκπομπή του (ΜΑΚΕΛΕΙΟ), οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ελευθερία του λόγου και του τύπου, ως συνταγματικό δικαίωμα!


Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας να συμπαραστεκόμαστε σε δημοσιογράφους που φιμώνονται από το Σύστημα επειδή όπως φαίνεται δεν το εξυπηρετούν (τουλάχιστον, μέχρι στιγμής).

Η εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" με τον Χίο έχει κερδίσει φανατικούς τηλεθεατές. 
Ακόμη και αυτοί, που μπορεί να μην αρέσκονται στο ύφος του δημοσιογράφου, διαπίστωναν ότι μέσα από την εκπομπή, έβγαιναν σημαντικές ειδήσεις και αλήθειες. 
Όπως επίσης ακουγόταν και η γνώμη του απλού Έλληνα πολίτη, που δυστυχώς φιμώνεται στα υπόλοιπα ΜΜΕ..

Η ελευθερία είναι το υπέρτατο ιδανικό του Έλληνα!
Η ελευθερία του λόγου, είναι μέγιστο δικαίωμα 
του ανθρώπου!!

Να θυμίσουμε την ιστορική φράση του Βολταίρου:
“Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.”

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, στις 7.00 μ.μ. 
έξω από το EXTRA 3, να υπερασπισθούμε την ελευθερία του λόγου!!!



1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ..ΔΕς ...ΚΑΘΩς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΕΝΣΤΟΛΟΥς ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗς ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗς ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥς ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑΤΩΝ . ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ .ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΤΩΝ, ΕΝΑς ΠΡΟς ΕΝΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ .
Ρώτησε λοιπον αυτους που βγαινουν και διαδηλωνουν τους ενστολους στρατιωτικους ευθεως .Για ποιον λογο υποκρυπτουν την δικογραφια που εχει η δικαιοσυνη σχηματησει κατα των εντολεων των για εσχατη προδοσια ... ΔΕΙΤΕΤΟ .
Σταματηστετους στρατιωτικους αυτους .Ειναι προδοτες ΨΕΥΔΟΝΤΕ εκεινοι οι στρατιωτικοι που ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ , δηθεν υπερ της εθνικης μας αξιοπρεπειας ..(ΚΑΘΩς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΥΝΕΡΓΟΥς ΤΩΝ ,ΘΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥς ΕΠΕΙΔΗ . ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ και υποθαλπτουν ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ απο τις 24\11\2011 ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ .ΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΤΟΥς . ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩς ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥς ΦΟΡΕΙς ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ Κ Π Λ .Θα κλιθουν συντομα να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη και το στρατοδικειο για υποθαλψη κακουργηματων (εσχατη προδοσια) που εχουν διαπραχθει κατα του λαου και της πατριδος .. Και συγκεκριμενα θα λογοδοτησουν για την υποκρυψη δικογραφιας γιο εσχατη προδοσια που εχει η ελληνικη δικαιοσυνη απο τις 24\11\2011 σχηματισει κατα των νομοθετικων αρχων και της κυβερνησης.
24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.....
Εχουμε μαζίμας ολο το δίκιο . Και με βαση την εθνικη και διεθνη νομοθεσία, καλό είναι,,εκτος απο απλη και τυχαια αντισταση , απο σημερα να κανουμε παραλληλα με την αντισταση καιο χρηση του δικαίου και του νομου.(ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗς ΝΟΜΙΜΗς ΟΔΟΥ ΝΙΚΗ ΜΑς .Και να καταγγειλουμε με δικογραφο τα παρανομα και την υποδούλωσήμας ,Ετσι, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .
Ειτε ετούτη την ιερή δήλωση- καταγγελία δήλωση που βλέπετε στόν τοίχο μου ,ειτε κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά
{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}http://www.geostrategic.ru/.

Δημοσίευση σχολίου