Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

1 Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ


Μασόνοι από διάφορα κράτοι,καλεσμένοι σε Τούρκικο κανάλι μιλούν για τον Μεσσία τον οποίο περιμένουν και θέλουν να φέρουν.Πιστευουν ότι θα φέρει την ειρήνη στον κοσμο και θα αντικαταστήσει τον Ιησού Χριστό διοτι ζει ίδη στον κόσμο.Επίσης βλεπουμε Εβραίους που υποστηρίζουν στην έλευση του Μεσσία τους που είναι κοντά.





1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Η ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΑΣ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΛΕΜΕ. και επισημα διαχωριζουμε τις θεσειςμας απο εκεινους που την εχουν ηδη πουλησει αλλα΄και απο αυτους που σκοπευουν να πουλησουν την ψυχη των (τοχουμε ηδη δηλωσει επισημως με ετουτη την ιερη δηλωση-καταγγελια, πανω απο 4.000 πολίτες.


δειτε και κοινοποιηστε παντου.

ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ,ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙς προηγουμενως ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ .
ΔΙΟΤΙ,
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΜΑς
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕς ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ως ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς και ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥς ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗς ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΩΝ..
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΡΑΓΜΑ . ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑς ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς , ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΎς ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥς ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ . .
. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ <> ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥς ΤΟΥς ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ (όπως πχ οι παπαδες)ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ , ΧΩΡΙς να εχουν καταγγειλει την καρτα , την υποδουλωσητων ,την προδοσια κατα της πατριδος και την απο 24\11\2011 π
ατηση των ιερών δεσμεύσεων με επισημο δικογραφο .
Συνεπως , καλο ειναι , ολοι οσοι στο εξης λεμε οχι στην καρτα , να κοινοποιουμε (μαζι με εκεινο το ΟΧΙ) και αναλογο δικογραφο επικυρωμενο , με το οποιο επισημα εχουμε καταγγειλει σε εισαγγελικες αρχες και την καρτα και την καρτα του πολιτη ΚΑΙ την προδοσια κατα της πατριδος μας αλλά , και την απο 24\11\2011 , καταπατηση των ιερων δεσμεύσεων ..
.ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .δειτε
\

{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}

ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗς ΜΑΣ

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985....

Δημοσίευση σχολίου