Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

0 ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ........ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Του Πλωτάρχη (ΥΙ) Ζώη Μπέχλη, ΠΝ, Ειδικού Παθολόγου

Η επιστολή αυτή γράφεται με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο: «4 προτεραιότητες (και μία ευκαιρία) για τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας»,

Μετά από μια... εναγώνιο προσπάθεια ενημέρωσης και νόμιμης δραστηριότητας, υπέρ των ενόπλων δυνάμεων, στις οποίες και υπηρετώ, διαπιστώνω ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα, και εξηγούμαι.

Διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο αναφέρεται στις προτεραιότητες των ενόπλων δυνάμεων.

Πράγματι είναι σημαντικά όσα αναφέρει και είναι σημαντικά για τον οποιονδήποτε στρατό.... εθνικό ή μισθοφορικό.

Αναρωτιέται όμως κανείς, για το αν έχει υποπέσει στην αντίληψη του συγγραφέα του άρθρου, το γεγονός ότι λίαν συντόμως ο ελληνικός στρατός κινδυνεύει να μεταβληθεί, από ελληνικό.... σε ελλαδικό.

ΔΗΛΑΔΗ από στρατό των Ελλήνων, σε στρατό ενός κράτους εθνικά αποχρωματισμένου και ενός κάποιου χώρου που αυξάνεται ή μελλοντικά... μειώνεται.

Θα γνωρίζει άλλωστε την διαφορά μεταξύ ελληνικού και ελλαδικού ο συγγραφέας του άρθρου... για να γίνω επεξηγηματικότερος, διά του παραδείγματος, επισημαίνω ότι οι Τούρκοι που ξεπάτωσαν οι παππούδες μας με την λόγχη έως το 1913... ελλαδίτες ήταν, όχι όμως Έλληνες!

Το μέγιστο πρόβλημα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι ένα και μοναδικό.....

Ο γνωστός για την αγάπη του σε όλους εμάς τους Έλληνες, κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, σε ανύποπτο χρόνο και μη νοιώθοντας την ανάγκη προφανώς να ενημερώσει ή να ζητήσει την γνώμη, ας πούμε της δημοκρατικής εθνικής αντιπροσωπείας (ΒΟΥΛΗΣ), αλλά ούτε και της τότε στρατιωτικής ηγεσίας (ή μήπως τους ρώτησε και συμφώνησαν;), η οποία απαρτιζόταν από τους κυρίους ΓΙΑΓΚΟ, ΦΡΑΓΚΟ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ, ΓΚΛΟΚΟΖΑ σε κάποιο διάλειμμα των σοβαρών του ενασχολήσεων ως ΥΕΘΑ, αφαίρεσε από τις εισαγωγικές εγκυκλίους των στρατιωτικών σχολών ,την προϋπόθεση του ελληνικού γένους.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...

Έχουμε δηλαδή μια ευθεία επίθεση κατά του ελληνικού γένους και των γηγενών αυτοχθόνων αυτού του τόπου και αυτού του γένους... του ελληνικού γένους.

Αυτό επισημάνθηκε από εν αποστρατεία αξκούς σε εξώδικό τους προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ο οποίος μάλλον δεν έχει πρόβλημα... ο καθείς μπορεί να υποθέσει την εύλογη αιτία, εγώ δυσκολεύομαι να την καταλάβω... αλλά και προς την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων η οποία μάλλον ...δεν ασχολήθηκε γιατί είχε άλλα σοβαρότερα ζητήματα να επιλύσει.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σχετικό εξώδικο:http://ministeexousia.blogspot.gr/2011/04/blog-post_05.html

Η συγκεκριμένη μεθόδευση, νόθευσης των αρχικών εγκυκλίων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παράδοση της διοίκησης των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σε 20 χρόνια από τώρα, στα χέρια αλλογενών, δηλαδή τα τέκνα των πακιστανών, μπαγκλαντεσιανών, αφρικανών και γιατί όχι και τούρκων (και αυτοί άνθρωποι είναι),που σύμφωνα με το έκτρωμα ΝΟΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ θα γεννηθούν 10 μέτρα μέσα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων του τόπου... όχι του γένους, διότι ως τότε θα μας έχουν εξαλείψει... μάλλον.

Αυτό είναι μια πράξη ύποπτη για προδοσία, η οποία ενεδύθη το κάλυμμα μιας ακόμη πολιτικής αυθαίρετης απόφασης, διότι ο έλεγχος των ενόπλων δυνάμεων είναι θέμα εθνικής κυριαρχίαςκαι είναι λογικό να απαιτούμε οι εθνικά κυρίαρχοι Έλληνες, να ελέγχουμε τις ένοπλες δυνάμεις και όχι να παραδίδεται η εθνική μας κυριαρχία επ' αυτών σε αλλογενείς.

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, κάποιοι, μέσα στην απελπισία του να βλέπουμε το άνοιγμα της κερκόπορτας στον ελληνικό στρατό, αποφασίσαμε να το θέσουμε υπόψιν του άλλου πόλου εθνικής εξουσίας, που είναι η δικαιοσύνη και προσφύγαμε στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, με την πεποίθηση ότι η δικαστική εξουσία θα κάνει αυτό που προβλέπει και επιβάλλει η εθνική της συνείδηση και θα υπερασπιστεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ και την εθνική μας κυριαρχία.

Χωρίς φόβο σας λέω καθαρά ότι, ως εν ενεργεία αξκος, έβαλα την υπογραφή μου απλά και μόνο διότι όταν ορκίζεσαι να βάλεις την ζωή σου μπροστά... η υπογραφή μας είναι πολύ μικρή θυσία, ειδικά όταν υπάρχουν ακόμα και σε καιρό ειρήνης Έλληνες που πεθαίνουν για να μείνει ο τόπος ελληνικός... οπότε τι είναι μια υπογραφή για το γένος; Απολύτως τίποτα και δεν αναφέρομαι μόνο στα ΙΜΙΑ.

Να τονιστεί ότι ο νυν υφυπουργός ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, δεσμεύτηκε σε εμένα προσωπικά και κατ' ιδίαν ως αρχηγός, ότι κατανοεί τι έχει συμβεί και θα ασχοληθεί με το θέμα... Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για την έναρξη μιας πολιτικής καριέρας.

Απευθυνόμενος λοιπόν στη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, θεωρώ ότι αυτή είναι η μοναδική προτεραιότητα, δηλαδή η αποκατάσταση του ελληνικού γένους, ως προϋπόθεσης συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΣΕΙ, που πραξικοπηματικά καταργήθηκε.

Λυπάμαι πραγματικά που βρίσκομαι στην δύσκολη θέση να το επισημάνω ξανά, αλλά αυτή είναι η ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τη νέα ηγεσία του υπουργείου μας.

Σας επισημαίνω δε, ότι πέραν εμού που εμφανώς ασχολούμαι με το θέμα, αποτρέποντας, όχι πάντα επιτυχώς, άλλους συναδέλφους να εμπλακούν, για ευνόητους λόγους, το σύνολο των συναδέλφων, που κατανοεί και αυτό είναι η λέξη κλειδί... ΚΑΤΑΝΟΕΙ, τι κερκόπορτα άνοιξε..., περιμένει, θα το πω σουλιώτικα: «στο γελέκι και στο φτερό» την όποια εξέλιξη θα υπάρξει επί του θέματος.

Τελειώνοντας την παρέμβαση αυτή, θα ήθελα να κάνω μνεία τόσο όσων συνυπέγραψαν την προσφυγή μας στο ΣτΕ, υπερασπιζόμενοι το γένος τους, όσο και ειδικά του Συνταγματάρχη ε.α. κ. ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ, ο οποίος συνέταξε μια μοναδικά επεξηγηματική επιστολή-εργασία για το θέμα, επισημαίνοντας όχι μόνο τον κίνδυνο, αλλά και εμμέσως πλην σαφώς, τις διαδικασίες 5ης φάλαγγας που αναπτύσσονται με τόσο μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:http://www.akis2010.net/1/post/2012/04/110.html

Να σημειώσω ότι η στάση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα γίνει γνωστή στους Έλληνες, την 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στην ολομέλεια του, μετά από αναβολή, που έλαβε λόγω των εκλογών, όπου θα εξετασθεί το θέμα της παράδοσης της διοίκησης των ενόπλων μας δυνάμεων σε αλλογενείς, διότι περί βελούδινης παράδοσης πρόκειται!

Εδώ θα βρείτε την προσφυγή στο ΣτΕ: http://eothetis.blogspot.gr/2011/08/blog-post_911.html

Ιδού λοιπόν η πρόκληση για τη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Το αν αποτελεί γι' αυτούς προτεραιότητα, είναι θέμα της εθνικής τους ευαισθησίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

Επιστολή αξκού των όπλων για το συμβάν στην ΣΝΔ υπερ του γένους και κατά του τεμένους

ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ



Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου