Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

2 ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ



2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Η ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΑΣ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΛΕΜΕ. και επισημα διαχωριζουμε τις θεσειςμας απο εκεινους που την εχουν ηδη πουλησει αλλα΄και απο αυτους που σκοπευουν να πουλησουν την ψυχη των (τοχουμε ηδη δηλωσει επισημως με ετουτη την ιερη δηλωση-καταγγελια, πανω απο 4.000 πολίτες.


Tasos Mastrogiannis δειτε και κοινοποιηστε παντου.
Πριν από 6 λεπτά · Μου αρέσει!
ΣΥΝΕΠΩς.
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙς προηγουμενως ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ .
ΔΙΟΤΙ,
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΜΑς
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕς ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ως ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς και ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥς ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗς ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΩΝ..
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΑΡΑΓΜΑ . ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑς ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς , ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΎς ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥς ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ . .
. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ <> ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥς ΤΟΥς ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕς ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ (όπως πχ οι παπαδες)ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ , ΧΩΡΙς να εχουν καταγγειλει την καρτα , την υποδουλωσητων ,την προδοσια κατα της πατριδος και την απο 24\11\2011 π
ατηση των ιερών δεσμεύσεων με επισημο δικογραφο .
Συνεπως , καλο ειναι , ολοι οσοι στο εξης λεμε οχι στην καρτα , να κοινοποιουμε (μαζι με εκεινο το ΟΧΙ) και αναλογο δικογραφο επικυρωμενο , με το οποιο επισημα εχουμε καταγγειλει σε εισαγγελικες αρχες και την καρτα και την καρτα του πολιτη ΚΑΙ την προδοσια κατα της πατριδος μας αλλά , και την απο 24\11\2011 , καταπατηση των ιερων δεσμεύσεων ..
.ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς .δειτε
\

{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}

ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗς ΜΑΣ

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985....

tasos2222 είπε...

Προτείνουμε στους πολίτες τη μοναδική πλέον λύση που εχει απομείνει . Την πράξη των καθηκόντων όπως το ορίζει ο νόμος και το σύνταγμα να πράξουμε, σε περιόδους(όπως ετούτη) . Σε περιόδους δηλαδή κατοχής και κατάλυσης του συντάγματος .. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ (Ζωντανό πλέον) ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 .ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΙς Ελληνικές Αρχές.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΈΣ ΑΠΟΔΕΚΤΌ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ
Ανοίξτε τη φώτο ,διαβάστε τις οδηγίες , και πηγαίνετε και εσείς να το θέσετε επισήμως σε εφαρμογή ώστε να αρχίσετε να είστε νόμιμοι ελληνες πολίτες αλλά επίσης να είστε νομικά και ουσιαστικά καλυμμένοι εσείς και η οικογένειά σας .
(μπορείτε να κάνετε χρήση του ιερού δικογράφου που βλέπετε )
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater

Δημοσίευση σχολίου