Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

0 Λες ΨΕΜΜΑΤΑ Πάνο Καμμένε — Η Μνημονιακή νΤροπολογία σημαίνει ΑΝΑΤΡΟΠΗ Υφιστάμενου Νομικού Καθεστώτος — Σημαίνει ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!
  Ο Π.Καμμένος, για να «διασκεδάσει» τον θόρυβο που προκάλεσε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ υπερψήφισης, της προδοτικής διάταξης, με την οποία ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι περιορισμοί, στις πωλήσεις νησίδων και βραχονησίδων στις παραμεθόριες περιοχές, ο μνημονιακός πλέον πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μίλησε μετά από 48 ώρες, στο προσυνέδριο του αποκόμματός του στα Ιωάννινα, για την θετική ψήφο των ΥΠΕΡ-μνημονιακών του βουλευτών, στη ντροπολογία για το ξεπούλημα των μικρών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ νησιών. Ο ισχυρισμός του, πως δήθεν, «Εαν δεν πέρναγε η τροπολογία το ΤΑΙΠΕΔ θα μπορούσε να νοικιάζει νησιά χωρίς την άδεια κανενός» πέρα από χονδροειδέστατο ψέμα, είναι και το αποκορύφωμα μιας πολιτικής αλητείας και εμπαιγμού του Ελληνικού λαού!!!!
  «Το ΤΑΙΠΕΔ διοικήται απο ξένους. Θεωρήσαμε ότι ασφαλιστική δικλίδα που μπορούσε να μπει ήταν να υπάρχει η σύμφωνη γραπτή γνώμη των τεσσάρων αρχηγών των επιτελείων ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ» πρόσθεσε ο αρχικωλοτούμπας!!!!
  «Καλώς όσοι δεν την ψηφίσανε, δεν την ψηφίσανε γιατί υπάρχει μια Συνταγματική διάταξη που λεει για την ελεύθερη ψήφο κατά συνείδηση του βουλευτή» συνέχισε ο κρυφομνημόνιος!!!!

  Η αλήθεια είναι ότι ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ νομοθετικό καθεστώς (άλλωστε αυτό σημαίνει ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – έρχεται η προδοτική διάταξη των νεοχουντικών βουλευτών, για να ακυρώσει τη μέχρι τότε νομοθεσία, που έδενε τα χέρια των μνημονιακών βουλευτών και των ξένων αφεντικών τους!!!!!!).
  Με το καταργημένο πλέον νομικό καθεστώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ, το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορούσε να πουλήσει ή να εκμισθώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ!!!
  Ποιος να ξεχάσει τους «αδικημένους» ιδιοκτήτες νησίδων, που έβγαιναν στα σιωνιστικά κανάλια και στις πουλημένες εφημερίδες, για να παραπονεθούν, ότι ο νόμος δεν τους επιτρέπει να ξεπουλήσουν ή να νοικιάσουν παραμεθόρια γη νησιών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ και να οικονομίσουν μερικά εκατομμύρια!!!!

Πάνο Καμμένε αποδείχθηκες ο ποιο ύπουλος απ΄ όλους. Είσαι κι΄ εσύ, ακόμα ένας άχρηστος πατριδοκάπηλος και χτύπησες πισώπλατα. Θα υπάρξει και συνέχεια!!! Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!!


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου