Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

0 Ξεγύμνωμα κάθε συνταγματικού δικαιώματος , ο μεγάλος αδελφός και η νέα παγκόσμια τάξη

Δεν φτάνει που στην Αμερικη εχουν διπλασιαστεί η βάρδιες τις αστυνομίας για να στερήσουν από τους Αμερικάνους το συνταγματικό τους δικαίωμα να οπλοφορούν !
Δεν φτάνει που δεν θέλουν να γνωρίζουν ιστορία που ξεκάθαρα λέει ότι κράτος που δημιουργήθηκε με όπλα όταν του τα αφαιρεσης είναι καταδικασμένο να αφανιστεί!
ΔΕν φτάνει που (μισώ τον Εαυτο μου με αυτό που θα γράψω) οτι αυτή την στιγμή θέλουμε δεν θέλουμε μας αρέσει η μη ο μόνος λαός που θα μπορούσε να αμυνθεί άμεσα και ακαριαία ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων Ο Αμερικανικός λαός (μιλάμε για τον λαό και όχι την κυβέρνηση η τα επικυρίαρχα ερπετά) βάλλεται εκ των έσω και κανείς σε όλο τον κόσμο δεν μιλα η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!

Έρχεται και ο βιασμός άλλου δικαιώματος αυτού της ιδιωτικής Ζωής και ελευθερίας !! Η αστυνομία της Νέας Υόρκης τοποθετεί στους δρόμους και στις γωνίες μηχανήματα που μπορούν να σε σκαναρουν χρησιμοποιώντας teraheartz την τεχνολογία που διαβάζει την ενέργεια των ζωντανών οργανισμών αλλά και των πραγμάτων. Με σκεπτικό ότι αυτή η διαδικασία , ο εξ αποστάσεως έλεγχος θα είναι πιο ασφαλής από την κλασική βαρβαρική "ψηλά τα χέρια ,στον τοίχο και ψαχούλεμα" ...
Αρα πολύ εύκολα μπορούμε να φανταστούμε τι σχεδιασμός υπάρχει για το που θα φτάσει αυτή η βαλίτσα με το θέμα οπλοκατοχή!
Αν στον διπλανό σου του παίρνουν το σπίτι και δεν μιλάς κάποια στιγμή θα πάρουν και το δικό σου!!
Αν αύριο η Αμερική (και καλά να πάθει σε επίπεδο συμπάθειας) καταρρεύσει με ένα εμφύλιο η με γεγονότα επηρεασμού της παγκόσμιας οικονομικής ισορροπίας (ο Θεός να την πει έτσι..) τότε και εσύ Έλληνα υπνωτισμενε θα χαιρετήσεις πατρίδα!! Γιατί φρόντισες στην χειρότερη στιγμή για την χώρα σου να κοιτάξεις το αγκίστρι που έχεις καρφωμένο στα χειλάκια!! ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ...ΣΤΑΝΗ!!
STRANGER...Μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω...



Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου